Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 22.kolo 21.04.2013

SK Benátky   TJ Tatran Rako Rakovník
5:2
( 5:0 )

Krch – J. Rosenkranz (46. Novotný), Karásek, Jakubec, Horák – Kamlach (78. Krýda), Smetana, Škarecký, Vajgl – Michal Korec, Martin Korec (66. Fingerhut)

Diváků: 150

Šíma – Weis, Vecka, Hornof, Melichar (46. L. Beneš) – L. Kučera, Verner, Gögh, Pidrman – Kudela, P. Kučera (64. Špička)

 
góly: 13., 22. a 44. Martin Korec (druhý z pen.), 17. Karásek (pen.), 39. Kamlach – 73. Weis, 89. Pidrman
karta: 9. Jakubec – 40. Pidrman
karta:
rozhodčí: Žáková – Pavlíková, Horváth
delegát:
Nitsche Jaroslav
  Střely na branku: 7:5
Střely mimo: 5:3
Rohové kopy: 8:1
Ofsajdy: 5:2
Fauly: 28:15
Hráč utkání:
Martin Korec
Hráč utkání:
Martin Pidrman

Průběh zápasu

Benátky doma zabraly a Tn.Rakovník si odvezl pět gólů !

Po dvou domácích nezdarech s Ovčáry a Dobřichovicemi, chtěli benátečtí fotbalisté už konečně zabrat. Proti nim však stál soupeř neméně zdatný než výše zmiňované týmy. Vždyť Tatran Rakovník v jarní části sezóny neztratil ještě ani bod! Vysoce aktivní skóre 16:3 budiž toho jasný důkazem. V Benátkách se ale Rakovníku nedařilo. Jeho hráči odcházeli o poločasové přestávce do kabin se sklopenou hlavou, neboť po pětačtyřiceti minutách prohrávali 0:5. Ve druhém poločase se hostům přeci jen podařilo kosmeticky upravit skóre. Konečný výsledek 2:5 z jejich pohledu jim ale mnoho radosti nepřinesl.

Vstup do utkání měl rozhodně lepší rakovnický tým. Už ve 2. minutě pláchl po levé straně Kudela, jeho následnou střelu ale Krch v domácí bráně nadvakrát zkrotil. Domácí odpověděli pokusem Kamlacha, ale také rakovnický brankář Šíma se překvapit nenechal. V 5. minutě přišel první vzruch utkání. Hostující štírek Kudela spadl v pokutovém území v souboji se Smetanou. Tento zákrok, po kterém se dal pískat pokutový kop, nechal hlavní rozhodčí Žákovou ledově klidnou. O dalších osm minut déle centroval benátecký Vajgl, gólman Šíma vyboxoval míč pouze před pokutové území, kde stál Michal Korec, jemuž se ale střela nepovedla dle svých představ. Míč však doskákal na kopačky jeho bratra Martina Korce, který střelou k levé tyčce vstřelil úvodní gól – 1:0. Netrvalo dlouho, kdy se střelec první branky skácel v pokutovém území směrem k trávníku. Ani nyní hlavní rozhodčí Žáková nesignalizovala penaltu. Avšak pomezní sudí Horváth praporkem ukázal, že se o nedovolený zákrok jednalo. Pokutový kop se tedy kopal. Míč si vzal domácí kapitán Milan Karásek, poslal Šímu na druhou stranu a podruhé rozvlnil síť – 2:0. Benátkám vstřelené góly rozhodně vlily novou krev do žil. O pět minut později zahrávali rohový kop, po kterém byl v pokutovém území přistrčen Škarecký, tentokrát Žáková neváhala s odpískáním druhého pokutového kopu. Míč si tentokrát postavil Martin Korec, hostující gólman opět nevystihl stranu, na kterou mířil benátecký útočník a domácí se mohli potřetí radovat – 3:0. Benátky byly na koni. Přímý kop Michala Korce přizvedla zeď do Šímova protipohybu, ten jen sledoval, kterak míč míří do odkryté brány, ze které ho na poslední chvíli vyhlavičkoval Gögh. Posléze mířil nad branku z dalšího přímáku Jakubec. Jeden z nejhezčích okamžiků zápasu si Benátečtí přichystali na 39. minutu. Přesnou přihrávku obdržel sedmnáctiletý mladík Jan Kamlach, jenž si pohrál s dvěma bránícími hráči hostujícího oddílu a poté zamířil přesně k tyči – 4:0. Pro tohoto nadějného hráče se jednalo o první branku v mistrovském utkání za A-mužstvo. To však nebylo vše. Vajglův padající list ještě vytáhl Šíma na rohový kop. Ve 44. minutě byl další parádní příhrou vysunut Martin Korec, ten střelou podél vybíhajícího Šímy nejprve trefil levou tyč, o kterou si ale spíše jen narazil. Dorážka totiž skončila v odkryté bráně – 5:0. Martin Korec si tak připsal hattrick, což jistě nejvíce potěšilo pokladníka domácího týmu Milana Karáska, jenž si po skončení zápasu jistě připravil svoji kasu.

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy s jednou změnou v sestavě. První šanci si připsali opět benátečtí hráči. Střídající Novotný posunul míč na Horáka, jehož centr usměrňoval Michal Korec, avšak přestřelil. O chvíli později mohl slavit právě i mladší z bratří Korců. Beneš zahrál malou domů gólmanu Šímovi, jemuž se hrubě nepodařil odkop. Balon ale při zpracování útočníkovi původem z Kropáčovy Vrutice uskočil. Hosté se snažili o čestný gól, avšak naráželi na dobře zkonsolidovanou obranu Benátek nad Jizerou. Připomněl se rakovnický kanonýr Kudela, jenž se zbavil Karáska, ale svoji křížnou střelu nasměroval mimo. Pěknou akci předvedli Benátečtí v 62. minutě. Na konci kombinace byl Martin Korec, tomu se ale tentokrát střela příliš nepovedla. Stala se pro Šímu doslova lahůdkou. Rakovník se branky přeci jen dočkal. V 73. minutě se před Krchovou bránou utvořil velký závar. Posléze přišla střela Zdeňka Weise, kterou lehce tečoval mimo Krchův dosah benátecký stoper Jakubec – 5:1. V 86. minutě se míč od Vernera přes Gögha dostal na zcela volného Kudelu, ten mířil zcela sám na benáteckého brankáře, jenž však vyběhl a střelu rakovnického útočníka vyrazil. O malý okamžik později poslal Michal Korec míč do podobné situace Fingerhutovi, ani ten ale nebyl úspěšný proti dobře vyběhnutému zkušenému brankáři hostujícího týmu. Jak správně naložit s takovouto šancí ukázal všem přítomným v poslední minutě hostující Michal Pidrman, jenž podél gólmana Krcha podruhé rozvlnil síť – 5:2. Chvíli poté hlavní rozhodčí Žáková ukončila zápas.

Zajímavostí je, že všech sedm gólů padlo do brány „u hospody.“ Benátečtí konečně zlomili střelecké trápení. Jestli to nebyl jen chvilkový záchvěv, se ukáže už tuto středu, kdy hráči Benátek nad Jizerou zajíždí k pohárovému utkání do Pěčic. V sobotu pak budou hosty na Spartaku Příbram. Utkání na podzim skončilo výhrou Benáteckých 4:0 (viz. článek)


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Jsem rád, že se nám v dnešním utkání konečně podařilo protrhnout střeleckou smůlu. Vstřelili jsme pět branek. Hlavně za první poločas bych chtěl mužstvo pochválit. Tam jsme, kromě jedné příležitosti, soupeře do ničeho nepustili. Byli jsme aktivní, hladoví na zakončení. Utkání se nám tedy podařilo rozhodnout během první pětačtyřicetiminutovky. Druhá půle byla z naší strany spíše taková udržovací. Dostali jsme de facto dva polovlastní góly. Pro nás je důležité, že jsme po sérii zápasů se špatným koncem, konečně dokázali zvítězit. Navíc s kvalitním soupeřem."

Trenér Tn.Rakovník Václav ECK: „Dlouho jsem něco podobného nezažil. Stejně jako v lize, tak i tady mám zakázáno se vyjadřovat k rozhodčím. Proto nemá cenu zápas hodnotit. Snad jen, že jsme utkání nezvládli po taktické stránce. Jediným pozitivem je, že jsme neměli nikoho vyloučeného." (hodnocení ternéra převzato ze stránek Tn.Rakovník)

Předzápasové představení soupeře z Tatranu Rakovník naleznete ZDE!

ON-LINE: Tatran Rako Rakovník – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 22. kola Krajského přeboru :

  • SK Benátky – Tn.Rakovník 5:2 (5:0)
  • Ovčáry – Dobřichovice 1:0 (0:0) článek
  • Jílové – Pol.Nymburk 3:2 (3:1) článek
  • Semice – Sp.Příbram 5:2 (3:2) článek 1 a 2
  • Klecany – Dl. Lhota 4:2 (2:0) video
  • Poděbrady – Un.Beroun 1:2 (1:1) článek
  • Louňovice – N.Ves p.Pl. 0:0 (0:0) článek a foto a video
  • Sedlčany – Čáslav "B" 1:1 (1:1) článek 1 a 2

Příští 23. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Sp.Příbram –  SK Benátky (10:30), Dl.Lhota – Pol.Nymburk (10:15), Un.Beroun – Sedlčany (10:15), Poděbrady – Jílové, Tn.Rakovník – Louňovice, N.Ves p/Pl. – Ovčáry, NEDĚLE: Dobřichovice – KLecany, Čáslav "B" – Semice.