Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 8.kolo 30.09.2012

SK Benátky   SK Spartak Příbram
4:0
( 2:0 )

Procházka – Rosenkranz, Karásek, Jakubec, Horák – Jiránek, Smetana, Třasák, Novotný (68. Mareš) – Michal Korec (78. Šimek), Martin Korec (86. Krýda)

Diváků: 150

Poplštein – Nádherný (70. Štochl), Kocourek, Lantora, Suchý, Sedláček, Matějka, Voříšek (70. Dvorský), Dražan, Trefný, Hausleitner (85. Branžovský)

 
góly: 24. a 84. Mart. Korec, 30. Jiránek, 67. Karásek (pen.)
karta: 78. Michal Korec – 66. Nádherný, 68. Suchý, 73. Dvorský
karta:
rozhodčí: Nehasil – Suchý, Kubečka P.
delegát:
Krčín Zdeněk
  Střely na branku: 4:3
Střely mimo: 4:4
Rohové kopy: 7:2
Ofsajdy: 5:3
Fauly: 18:16
Hráč utkání:
Martin Korec
Hráč utkání:
Martin Suchý

Průběh zápasu

Benátky doma porazily nováčka ze Spartaku Příbram !

S touhou odčinit jednobrankovou porážku z Tatranu Rakovník, nastupovali benátečtí fotbalisté do zápasu 8. kola proti nováčkovi krajského přeboru Spartaku Příbram. Po opatrném úvodu utkání  nastříleli domácí svému soupeři do poločasu dvě branky. V tom druhém přidali stejnou porci a po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího Nehasila se mohli radovat ze zasloužených tří bodů.

Příbramské mužstvo je pro domácí téměř neznámým soupeřem. Přesto mají příbramští velice dobré fotbalisty v čele s kapitánem Martinem Suchým, jenž si zahrál nejvyšší slovenskou ligu za Slovan Bratislava a v Čechách nasbíral 17 ligových startů v Mostě. Na lavičce hostí sedí zkušený uznávaný trenér Jindřich Dejmal. V úvodní dvacetiminutovce se hrál opatrný fotbal. Za zmínku snad stojí jen hlavička domácího stopera Jakubce po rohovém kopu, která ale mířila vedle příbramské brány. Hostující mužstvo se k ohrožení branky, jež hájil David Procházka, dostávalo pouze sporadicky. Na první branku utkání se čekalo do 24. minuty. Domácí záložník Jiránek přesprintoval svého soupeře a našel ve středu hřiště zcela volného Martina Korce, jenž se podíval, kde stojí příbramský gólman Popleštein a následně se trefil přesně do levé horní šibenice – 1:0. O šest minut později se benátecký tým radoval znovu. Rohový kop zahrával Třasák, na zadní tyči se ještě k míči Karásek nedostal, hosté však tuto situaci nevyřešili ideálně. Matějka hlavičkoval pouze nad sebe, pro míč si šel příbramský gólman Poplštein, avšak před ním ještě balon lehce přizvedl Michal Korec, což se ukázalo jako rozhodující, jelikož Poplštein míč srazil pouze vedle sebe, kam nabíhal Josef Jiránek, jenž měl velice snadnou úlohu – 2:0. Hosté se snažili ihned korigovat. Matějkovu střelu ale srazil Rosenkranz na rohový kop a na Dražanův centr nedosáhl nikdo v bílém.

Úvodní patnáctiminutovka druhého poločasu patřila hostujícímu mužstvu, které se častěji usazovalo na útočné polovině. Nutno zmínit kupříkladu střelu Dražana, která letěla těsně nad břevno domácí brány. Vzápětí pálil z ostrého úhlu Voříšek, jehož střelu vyrazil Procházka na rohový kop. Nepřesným pokusem se prezentoval také nejstarší příbramský hráč Lantora. V 66. minutě stáhl hostující Nádherný v pokutovém území Michala Korce a hlavní rozhodčí Nehasil bez váhání nařídil pokutový kop. K němu se postavil Milan Karásek, poslal Poplšteina na opačnou stranu a zajistil tak tříbrankový náskok – 3:0. Jen pro zajímavost. Benátečtí pokutový kop v domácím prostředí kopali naposledy ve 23. kole na jaře 1.5.2011 v sezóně 2010/2011 proti rezervě Čáslavi. V 77. minutě měli hosté největší šanci ke korigování skóre. Po rohovém kopu usměrňoval míč hlavou Dražan, ale trefil pouze břevno. Na druhé straně přiťukl Martin Korec míč na kopačky střídajícího Šimka, jenž ale minul levou šibenici. Poslední slovo měli přeci jen domácí. Přes Smetanu se dostal balon k Šimkovi, jenž ho posunul na Martina Korce, který podél vybíhajícího Poplšteina vstřelil svůj druhý gól v zápase – 4:0. Vzhledem k tomu, že Dražanovu střelu zpoza vápna domácí gólman zkrotil, připsali si Benátečtí třetí vítězství na domácím pažitu ze čtyř utkání, poprvé však s čistým kontem.

Zajímavý je též fakt, že hráči Benátek nad Jizerou vystřelili na Poplšteinovu branku celkem čtyři pokusy. Všechny skončily za zády hostujícího gólmana. V dalším kole zajíždí Benátky nad trávník rezervy Čáslavi, která se nachází na šesté příčce přeborové tabulky a má stejný počet bodů jako Benátky.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Myslím si, že jsme dnešní utkání vyhráli zaslouženě. Cením si toho, že jsme poprvé v podzimní části krajského přeboru dokázali udržet čisté konto a že jsme na domácím hřišti vstřelili čtyři branky. Góly padly po pěkných akcích. Soupeř měl de facto jen jednu nebo dvě brankové příležitost, kdy nastřelil ve druhém poločase, kdy jsme byli v úvodu horším týmem  břevno a pak možná i tyč. Stále bychom se chtěli posouvat výš v tabulce, avšak musíme i nadále pracovat. Nesmíme nic podcenit, jít zápas od zápasu. Toto vítězství musíme brát s pokorou."

Trenér Spartaku Příbram Jindřich DEJMAL: „Dnešní zápas se těžko hodnotí. V prvním poločase jsme byli podstatně horší než soupeř. Domácím jsme hodně umožnili, v osobních soubojích jsme byli nedůrazní. Dostali jsme dva góly, kdy jsme to nezvládli vzadu. Gól na 2:0 pro domácí padl po chybě našeho brankáře, který chtěl míč udržet v rukách, místo toho, aby ho vyboxoval. Benátečtí pak skórovali do prázdné brány. Ve druhém poločase jsme se zlepšili. Řekl bych, že jsme vyrovnali hru. Dostali jsme se do šancí, kdy jsme nastřelili tyč a jednou břevno. Branka z toho nepadla. Avšak opět po hrubých chybách jsme inkasovali další dvě branky. Musíme se zamýšlet nad tím, jak pracovat dál, protože fotbal není jen o běhání za míčem a chuti si zahrát, ale je o důrazu a taktice. Pokud dodržíme taktiku, tak pak můžeme uhrát dobrý výsledek. Takto to vypadá, že jsme prohráli rozdílem třídy, to si  já nemyslím. Jak jsem již řekl, ve druhém poločase byl dnešní zápas vyrovnaný."

Předzápasové představení soupeře ze Spartaku Příbram naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – SK Sp.Příbram ZDE!

VÝSLEDKY 8. kola Krajského přeboru :

  • SK Benátky – Sp.Příbram 4:0 (2:0)
  • Louňovice – Tn.Rakovník 2:1 (0:0) článek
  • Pol.Nymburk – Dl.Lhota 2:1 (1:0) článek
  • Klecany – Dobřichovice 2:0 (1:0)
  • Ovčáry – N.Ves p/Pl. 3:0 (1:0) článek 12foto
  • Semice – Čáslav "B" 1:2 (0:0) článek 1 a 2
  • Jílové – Poděbrady 1:2 (1:1) článek
  • Sedlčany – Un.Beroun 1:1 (0:1) článek

Příští 9. kolo v 16:00 hod., SOBOTA: Dl.Lhota – Jílové (10:15), Sp.Příbram – Louňovice (10:30), Un.Beroun – Semice (14:00), Nová Ves p/Pl. – Klecany, Tn.Rakovník – Ovčáry, Poděbrady – Sedlčany, NEDĚLE: Čáslav "B" – SK Benátky, Dobřichovice – Pol.Nymburk.