Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 16:30 hodin:
SK Benátky – SK Spartak Příbram

V NEDĚLI 30.9. přijede do Benátek v 8. kole tým - SK SPARTAK PŘÍBRAM.



Další kolo Krušovického krajského přeboru už klepe na dveře a benátečtí fotbalisté v něm určitě budou chtít napravit smolnou porážku 0:1 z minulého kola na Tatranu Rakovník, kde by zápasu podle všeho slušela remíza. Nyní už se ale svěřenci trenérů Sedláčka a Kubíka musí koukat před sebe, v neděli je doma čeká staronový účastník krajského přeboru SK Spartak Příbram, který vede jako trenér někdejší dlouholetý prvoligový kouč Jindřich Dejmal. Spartak v dosavadním průběhu krajského přeboru získal v 7 zápasech za 3 výhry a 4 porážky celkem 9 bodů. Při skóre 14:11 mu tak patří 10. příčka (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Spartak Příbram).

V minulosti se Spartakem Příbram:
V minulosti sehrály Benátky se Spartakem Příbram dva zápasy, a to v mistrovské sezóně 2008/09. V prvním kole v hornickém městě dostaly Benátky pořádný výprask. Porážku na 1:5 jen kosmeticky upravil v samém závěru Michal Voljanskij (článek z utkání).
V jarní odvetě na umělé trávě v Mladé Boleslavi Benátečtí soupeři porážku vrátili, už v prvním poločase výsledek 2:0 pro hráče od Jizery stanovali svými trefami Karásek s Kořínkem (článek z utkání). Spartak Příbram se také v této sezóně s přeborem rozloučil a sestoupil do I.A třídy.

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole Benátečtí zajížděli na Tatran Rakovník a v duelu padla jediná branka, a sice už v 5. minutě. Po chybném odkopu brankáře Procházky se prosadil Kučera a domácí už výsledek 1:0 udrželi až do závěrečného hvizdu sudího Richtára (článek z utkání).

MINULÉ kolo Spartak Příbram:
Spartak v minulém kole hostil v nováčkovském souboji Semice a nakonec se radoval z těsné výhry 2:1. Už v prvním poločase poslali domácí do vedení Kocourek a Smejkal a Příbramští se tak uklidnili. Hosty nakopla vlastní branka domácích v 50. minutě, avšak Semičtí už na vyrovnání nedosáhli (článek z utkání).
SK Sp.Příbram nastoupil v minulém 7. kole doma proti Semicím v této sestavě: Poplštein – Trefný, Kocourek, Suchý, Lantora – Voříšek, Buch, Hausleitner, Sedláček – Matějka (72. Nádherný), Smejkal (38. Dostálek).

Představení soupeře – SK Spartak Příbram:
S příbramským Spartakem se Benátečtí naposledy střetly v sezóně 2008/09, kdy byly oba celky nováčky krajského přeboru. Z tehdejší sestavy Příbramských si tyto zápasy pamatuje čtveřice fotbalistům – jinak je kádr zcela jiný. V loňském ročníku se Spartak v I.A třídě skupiny A umístil na čtvrté pozici, a protože Všenory a Černolice postup nereflektovaly, byl to právě tento celek z předměstí Příbrami, kdo v letošní sezóně bojuje o body v nejvyšší krajské soutěži. V současnosti není v kádru Příbramských žádný fotbalista, který by měl prvoligové či druholigové zkušenosti. Přesto však tento tým svou kvalitu rozhodně má. Ještě před představením kádru je tu jedna informace z příbramského klubu. Spartak v současné době slaví výroční 118. let od založení klubu, vrcholem oslav bude zápas starých gard Spartaku a Viktorie Plzeň. Sluší se ještě uvést, že SK Spartak Příbram je pátým nejstarším týmem v České republice!
Nejslavnějším jménem celého týmu Spartaku je bezesporu trenér. Čtyřiašedesátiletý trenér Jindřich Dejmal přes pětadvacet let trénoval prvoligové a druholigové celky, poprvé ve své bohaté kariéře tento strakonický rodák vede amatérský tým. Ve Spartaku je o února letošního roku, tým tedy vedl v I.A třídě na jaře. Ve své kariéře vedl celkem pět prvoligových týmů – České Budějovice, Slavii Praha, Jablonec nad Nisou, Drnovice a slovenský Prešov. V českých fotbalových luzích a hájích je Dejmal nechvalně proslulý pod přezdívkou „karamelkový hříšník.“ Jak k tomu přišel? V létě 1993 odešel trénovat ambiciózního ligového nováčka - Drnovice, které se staly aktérem dopingové aféry. V utkání Drnovice - Plzeň 3:0 odebrané vzorky prokázaly pozitivní nález u drnovických obránců Rostislava Prokopa a Milana Poštulky. Oba hráči sice vzali všechno na sebe, byli potrestáni dvouletým zákazem startu a drnovický klub vyvázl jen s pokutou padesát tisíc korun, později však vyšlo najevo, že hráči dostávali jakési karamelky od trenéra Dejmala. Před disciplinárkou sice Dejmala nikdo neobvinil, ale předseda klubu Jan Gottvald kouče takřka okamžitě v listopadu 1993 propustil. Dejmal dále trénoval Jiskru Třeboň, která pod jeho vedením během dvou let postoupila z krajského přeboru až do ČFL. Poté vedl třeba třetiligové celky Sezimovo Ústí, Cheb nebo Karlovy Vary.
A trenér Jindřich Dejmal informuje o hráčském kádru Spartaku Příbram: „Nejdříve budu mluvit o odchodech. Brankář Krejčí odchází do Německa, Houdek zřejmě do mateřských Dalekých Dušník, jarní střelec Jindřich se vrací do Březnice a bohužel odchází i kapitán mužstva Ševr. Jsem rád, že se vrací z Březnice gólman Poplštejn. Mám v paměti trenéra Václava Ježka, který vždy tvrdil, že dobrý gólman dělá 70% hry mužstva. Zkoušíme i vyšlého dorostence gólmana Herce z 1. FK Příbram. Dále se vrací hráči z hostování - z Březnice Smejkal, z Rožmitálu Branžovský a zkoušíme odtud i Hausleitnera. David se vrací ze Sedlčan , Dušek z Horšovského Týna a Matějka z Votic. Na trénincích jsou vidět i další: z Podlesí Kocourek, Sedláček z Krásné Hory, Čanda z Dalekých Dušník, poté Nováček z Rosovic a Buch, který hrál na podzim krajský přebor v Berouně. Přicházi i zkušený Lantora z Nové Vsi. Myslím si, že jsme hráčský kádr dost posílili. Otazník visí nad stoperem Pacovským (hrál první ligu v Dukle Příbram), který zastává post ředitele v podnikatelské firmě a jeho tréninková docházka je tím ochuzená. Rozhodně nechceme hrát v přeboru podřadnou úlohu,“ vypočítává zkušený trenér, který následně dodává: „Určitě bych přivítal lepší spolupráci s příbramským prvoligovým klubem a stále přemýšlím, kde pramení zádrhel, že kluby nedokáží již léta lépe spolupracovat. Tréninkové podmínky jsou na Spartaku na dobré úrovni, což se dá říci i o hráčském vybavení. Co je pro trenéra důležité, že hráči plní jeho příkazy a dokáží utvořit i kamarádskou partu. Doufám, že v nové sezóně se zlepší i divácká kulisa a na Spartaku se divákům výkony hráčů budou líbit,“ doufá na startu přeborové sezóny Jindřich Dejmal.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Nehasil Karel z Poříčan. Na pomezí mu budou pomáhat p. Suchý Aleš z Nymburka a p. Kubečka Pavel z Dvorů u Nymburka. Delegátem FAČR je p. Krčín Zdeněk z Prahy. Uvedenému triu rozhodčích přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe!

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 8. kola krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 30. září s výkopem v 16:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 8.kolo: SK Benátky – SK Spartak Příbram

Více o soupeře na jeho stránkách: SK SPARTAK PŘÍBRAM

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět