Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:00 hodin:
SK Benátky – TJ Tatran Rako Rakovník

V NEDĚLI 21.4. hostí "A" tým ve 22. kole tým - TJ TATRAN RAKOVNÍK.



Středočeský krajský fotbalový přebor bude mít o nadcházejícím víkendu na svém programu již svý dvaadvacátý díl, resp. odehraných bude jedenadvacet utkání, neboť jedno kolo bylo odloženo a v brzké době (státní svátek 1. května) se bude dohrávat. Nyní však Benátky čeká v sérii další těžké utkání a navíc ze soupeřem se kterým nemají příznivou bilanci vzájemných zápasů. Po domácím neúspěchu s Dobřichovicemi a prohře v Nové Vsi pod Pleší by Benátečtí již měli zabrat a naplno bodovat. Šance k tomu bude již v neděli, kdy na domácí půdě hostí TJ Tatran RAKO Rakovník, tedy aktuálně pátý tým tabulky, který má před Benátkami o osm bodů více. Tatran ve dvaceti zápasech třináct vyhrál, jednou remizoval a šestkrát prohrál. Při skóre 50:31 má na kontě 40 bodů, což vychází na již zmiňované páté místo (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Tatran Rako Rakovník).

NA PODZIM venku s Tatranem Rakovník:
O výsledku podzimního vzájemného utkání těchto dvou mužstev rozhodla již pátá minuta. To totiž rakovnický Petr Kučera vstřelil brzký vedoucí gól domácího týmu a málokdo v tu chvíli tušil, že to byla poslední gólová radost domácích a že ani hostující mančaft v ofenzivě zářit nebude. A tak 130 diváků na rakovnické Šamotce vidělo jediný gól a nejtěsnější možnou výhru domácích (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém zápase na půdě Nové Vsi pod Pleší nepředvedly špatný výkon, leč na body to nestačilo. Hosté se totiž spíše zastřelovali a netrefovali branku domácích. Výsledkem toho bylo hned jedenáct střeleckých pokusů, které letěly mimo tři tyče. Domácí také zásluhou Korduleho z prvního poločasu a Pince z druhého dvěma góly rozhodli o své výhře a Benátečtí tak zpod Pleše body nepřivezli (článek z utkání).

MINULÉ kolo Tatran Rakovník:
Tatran Rakovník hostil v minulém kole na svém hřišti tým Semic, který šel zásluhou Koštíře z penalty na Šamotce do vedení. Hosté v utkání mohou litovat svých neproměněných šancí, neboť rakovničtí Kučera a Kudela je za to ztrestali, Kučera dokonce hned dvakrát a Tatran RAKO tak otočil nepříznivě se vyvíjející utkání na konečných 3:1 ve svůj prospěch (článek z utkání 1 a 2 a foto). Tato výhra byla pátá v řadě a Rakovník tedy z pěti posledních utkání získal plných patnáct bodů, ovšem ze soupeři ze spodních pater tabulky (Sp.Příbram, Čáslav "B", Poděbrady, Sedlčany, Semice).
Tn.Rakovník nastoupil v minulém 21. kole doma proti Semicím v této sestavě: Šíma – Weis (80. Čermák), Hornof, Vecka, Melichar – L. Kučera, Verner, Gögh, Špička – Pidrman, Kudela

Představení soupeře – TJ Tatran RAKO Rakovník:
Fotbalový klub TJ Tatran RAKO Rakovník byl založen v roce 1943 jako fabrický tým nesoucí název – AFK RAKO. Během své historie prošel klub řadou změn. Největší přišla v roce 2004, kdy oddíl opustil generální sponzor Lasselsberger, jenž odkoupila většinový poddíl v Rakovnických keramických závodech. Klub byl na pokraji zániku. S pomocnou rukou však přišlo Královské město Rakovník, které odkoupilo areál a vzalo oddíl pod svá křídla. V současné době má klub jedenáct družstev. Klub své zápasy hraje na hřišti nad závodem Šamotka. Dvě travnaté plochy a nově vybudovaná umělá tráva se nacházejí v klidném zákoutí lesa. Jedničkou týmu by měl být mladý gólman Radek Zach. V obraně tvrdí muziku zkušený Martin Havel, jenž byl kdysi oporou nedalekého Nového Strašecí, avšak v posledních přeborových sezónách je již oporou rakovnického mančaftu. Z Nového Strašecí však získali funkcionáři Tatranu Rakovník před loňskou sezónou velkou posilu. Na Šamotku zamířil Matyáš Kudela, syn fotbalového funkcionáře Zdeňka Kudely. Kudela ml. kdysi působil v mladoboleslavském dorostu, poté několik let střílel branky za Nové Strašecí a byl postrachem všech brankářů v té dané soutěži, neboť Kudela kanonýrskí schopnosti rozhodně nezapře. Nejlepším dosavadním střelcem Tatranu však není on, nýbrž osmigólový Lukáš Kučera. Kudela prozatím nastřádal sedm vstřelených golů. Zvučnou posilu získal Tatran také před touto sezónou. David Gögh býval velkým českým talentem, který se zkoušel prosadit dokonce v akademii Bayernu Mnichov! Poté hrál druhou ligu za Mladou Boleslav, třetí nejvyšší soutěž za Čáslav a následně se několik let potuloval v nižších rakouských soutěžích. Jeho poslední zastávkou byla divizní jihočeská Čížová. Gögh ukazuje, že je mozkem hry Tatranu a velmi platným hráčem, co se střeleckých možností týče, neboť nastřílel společně se svým spoluhráčem Kamilem Výborným do branek soupeř pět přesných tref. Ale nejen na tyto technické hráče může spoléhat rakovnický trenér, kterým je již delší dobu Václav Eck, který v dobách své největší slávy i díky kanonýrským schopnostem v dresu rakovnického SK měl nabídky dokonce do první fotbalové ligy! Nakonec si několik let zahrál v Rakousku nebo také v Blšanech.

VZÁJEMNÁ bilance s Tn.Rakovník:
Sezóna 2010/2011
Podzim 2010: Tn.Rakovník – Benátky 2:1 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Tn.Rakovník 1:0 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Tn.Rakovník – Benátky 4:1 (článek z utkání).
Jaro 2012: Benátky – Tn.Rakovník 0:1 (článek z utkání).
Sezóna 2012/2013
Podzim 2012: Tn.Rakovník – Benátky 1:0 (článek z utkání).
Jaro 2013: Benátky – Tn.Rakovník hraje se v neděli 21.4.2013

Statistika Benátky – Tn.Rakovník:
SK Benátky:
doma: 2 - 1 - 0 - 1 – 3 body – skóre 1:1
venku: 3 - 0 - 0 - 3 – 0 bodů – skóre 2:7
Tn.Rakovník:
doma: 3 - 3 - 0 - 0 – 9 bodů – skóre 7:2
venku: 2 - 1 - 0 - 1 – 3 body – skóre 1:1

Celkem ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 5 - 1 - 0 - 43 body, skóre 3:8
Tn.Rakovník – 5 - 4 - 0 - 112 bodů, skóre 8:3

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit pí. Žáková Dagmar z Roztok. Na pomezí jí budou pomáhat pí. Pavlíková Monika z Prahy a p. Horváth Marek z Hostivic (Praha - západ). Delegátem FAČR ja p. Nitsche Jaroslav z Prahy. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 22. kola krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 21. dubna s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání v krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 22.kolo: SK Benátky – TJ Tatran Rako Rakovník

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ TATRAN RAKO RAKOVNÍK

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět