Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 17.kolo 17.03.2012

TJ Sokol Libiš   SK Benátky
1:1
( 0:0 )

Šídlo – Kabyl, Trojan, Novák, Janík (87. P. Slavíček) – J. Slavíček, Bičanik, Špička, Matoušek (64. Pražák) – Jirásek, Pochman

Diváků: 120

Bejr – Mareš, Karásek, Rosenkranz, Třasák – Reichert (83. Mašek), Cruz, Smetana, Šťastný (46. Korejza) – Škarecký, Martin Korec (78. Michal Korec)

 
góly: 74. Kabyl – 50. Škarecký
karta: 27. Špička, 69. Kabyl – 44. Šťastný, 90+1. Smetana
karta:
rozhodčí: Košťálek – Hůla, Krůta
delegát: Voráček
  Střely na branku: 6:8
Střely mimo: 4:7
Rohové kopy: 5:9
Ofsajdy: 1:7
Fauly: 22:18
Hráč utkání:
Kamil Šídlo
Hráč utkání:
Martin Škarecký

Průběh zápasu

Benátky protrhly smůlu a poprvé v Libiši  bodovaly !

K druhému jarnímu kolu zajížděli benátečtí fotbalisté na půdu exdivizní Libiše, kde se hráčům od Jizery trvale nedaří bodově ani střelecky. V tradičním sobotním dopoledním čase tentokrát Benátky nedaleko chemičky Spolany předvedly velmi kvalitní a fotbalový výkon, vstřelily gól a nakonec si odvezly cenný bod za remízu 1:1. O jedinou trefu hostí se postaral Martin Škarecký, zimní posila, který se tak trefil i ve druhém jarním zápase po sobě. Zisk bodu trochu kazí zranění brankáře Josefa Bejra a obránce Davida Mareše.

Do základní sestavy Benátek se začlenili marodové Reichert s Cruzem, kteří v minulém kole s Českým nastoupili coby střídající hráči. V průběhu druhé půle pak nastoupil mladší z bratrů Korců Michal, který v předchozím duelu chyběl také kvůli nemoci. Benátky hned po dvou minutách hry zahrozily. K překvapivé střele se uchýlil Reichert a gólman Šídlo musel míč v poslední možný okamžik vyrazit zpod břevna před sebe, kde dorážel volný Martin Škarecký. Jeho dorážka byla ovšem z ofsajdové pozice a skóre se tedy neměnilo. Následně domácí po faulu Mareše na Pochmana zahrávali standardku z velmi výhodné vzdálenosti, ale Janík trefil jen zeď. Poté musel být dvakrát ve střehu Šídlo, jehož dvěma pokusy zaměstnal Třasák. V obou případech libišský gólman obstál. Ve 35. minuty vytáhlý domácí kanonýr Bičanik spálil gólovku, když jeho hlavičku z malého vápna skvělým zákrokem vychytal gólman Bejr. O tři minuty později zahrozili i hosté. Třasákův centr si zpracoval Martin Korec, sám před brankou ale nastřelil zřejmě obličej gólmana Šídla. Ve 41. minutě domácí nastřelili brankovou konstrukci. Konkrétně to byl Pochman a jeho přízemní střela podél brankáře Bejra. Protože se diváci v první pětačtyřicetiminutovce gólu nedočkali, muselo se úvodní trefu čekat do poločasu druhého.

Se startem druhé půle Benátečtí nahradili Šťastného Korejzou. Síť se poprvé vlnila v 50. minutě. A byl to právě střídající Milan Korejza, kdo se prohnal po levé straně, naservíroval míč pod sebe Martinu Škareckému, jehož tvrdou ránu Šídlo nechytil – 0:1. Střelec branky Škarecký byl při chuti, napřáhl zpoza vápna, jenže libišskou branku těsně minul. Benátky byly blízko druhé trefě v 61. minutě, kdy Škareckého centr hlavičkoval Jan Cruz, překonal Šídla, avšak na brankové čáře míč vyhlavičkoval vysoký Bičanik. Diváci, kteří do Libiše na fotbal vyrazili, sledovali kvalitní podívanou a nemuseli vůbec litovat. V další akci Benátek měl prsty opět Škarecký. Přistrčil míč Martinu Korcovi, jehož dalekonosná střela jen těsně minul levý horní roh branky. V 74. minutě Bičanik vypálil přesně, Bejr s námahou vyrazil na rohový kop. A pak přišlo vyrovnání. Po rohu hlavičkoval Jiří Kabyl do břevna, od něhož se balón odrazil za brankovou čáru – 1:1. A s Benáteckými mohlo být ještě hůř. Minutu po vyrovnání propadl míč na nohu kanonýra Bičanika, který napálil tyč Bejrovy branky. Benátky odpověděly akcí Karáska, který našel Škareckého, jenž ještě přeloboval Šídla, avšak míč skončil těsně vedle. Benátky ještě přece jenom mohly v závěru strhnout vedení na svou stranu. V 85. minutě tvrdě vypálil David Mareš, Šídlo konečky prstů vytáhl míč na břevno a balón skončil za brankou! Z následného rohového kopu Benátečtí nic nevytěžily a zápas tak skončil nerozhodným výsledkem.

Více už zajímavý duel nenabídl, body se tedy dělily na obou stranách a ke klidnému a pěknému fotbalu přispěla i trojice rozhodčích svým dobrým výkonem. V příštím kole čeká benátecké fotbalisty okresní derby utkání s předposledním Mnichovým Hradištěm, kde na podzim Benátečtí získaly bod za remízu 1:1. Doufejme, že v domácím prostředí uspějí naplno a připíší si první jarní výhru.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Remíza z dnešního utkání je asi spravedlivá. Nám trochu chybělo fotbalové štěstí. V závěru utkání měl David Mareš vyloženou šanci, ale gólman Libiše ji velmi dobře chytil. V samotném zápase odvedli hráči poctivé výkony. Myslím si, že může být spokojení. Samozřejmě, že tři body jsou vždy příjemnější. Mužstvo bych chtěl tady na horké půdě v Libiši pochválit za přístup a fotbalovost. Benátky zde poprvé v historii získaly bod, takže s tím jsme spokojení. Mrzí mě jen zranění Davida Mareše."

Trenér  Libiše Václav HAVEL „Hráli jsme s velice kvalitním mužstvem, které nás přehrávalo a bylo pohyblivější. Na začátku utkání měli hosté víc šancí, postupem času jsme ale hru vyrovnávali. Doufali jsme, že se to druhý poločas trochu obrátí. Jenomže na začátku jsme zaspali a dostali gól. Ten nás trochu vyburcoval, my začali hrát a podařilo se nám vyrovnat. Poté jsme hráli trochu vabank. Soupeřovi jsme nabídli šanci, kterou nevyužil. I my jsme měli šanci, když jsme nastřelili tyčku. Nakonec zápas skončil 1:1. Myslím si, že oba dva týmy jsou spokojené."

Předzápasové představení soupeře z Libiše naleznete ZDE!

ON-LINE: TJ Sokol Libiš – SK Benátky ZDE!

PROGRAM: 17.kolo krajského přeboru ZDE!

VÝSLEDKY 17. kola krajského přeboru :

  • TJ Sokol Libiš – SK Benátky 1:1 (0:0)
  • Nové Strašecí – SK Rakovník 1:1 (0:1) článek a foto
  • Tn.Rakovník – Dobřichovice 2:1 (2:0) článek 12 a foto
  • Kutná Hora – Čáslav "B" 1:0 (0:0) článek
  • Český Brod – Louňovice 1:0 (1:0) článek 1 a 2
  • Mn.Hradiště – Sedlčany 3:2 (2:0) článek
  • Un.Beroun – SK Úvaly 1:0 (0:0) článek
  • Pol.Nymburk – Dobrovice 0:4 (0:1) článek

Příští 18. kolo v 15:00  hod.: SOBOTA: SK Rakovník – Český Brod (10:15), Louňovice – Libiš, Dobřichovice – Kutná Hora, Dobrovice – N.Strašecí, NEDĚLE: SK Benátky – Mn.Hradiště, Čáslav "B" – Pol.Nymburk, Úvaly – Tn.Rakovník, Sedlčany – Un.Beroun.