Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek v 10:15 hodin: TJ Sokol Libiš - SK Benátky

V SOBOTU 17.3. zajíždí "A" tým v 17. kole k týmu - TJ Sokol Libiš.



V jarní premiéře krajského přeboru ročníku 2011/12 nevyšli benátečtí fotbalisté bodově naprázdno. Na umělé trávě v Benátkách totiž remizovali s aspirantem postupu Českým Brodem a na zisk cenného bodu budou chtít svěřenci trenérů Sedláčka a Kubíka jistě navázat již v dalším mistrovském utkání, v rámci 17. kola na půdě Libiše, kde se ovšem Benáteckým dlouhodobě nedaří. V novodobé přeborové historii tam totiž Benátky jen jednou skórovaly a neodvezly si ani bod. Sokol Libiš se po 16 odehraných kolech drží na pěkném pátém místě s 30 získanými body za 9 výher, 3 remízy a 4 prohry. Skóre pak mají v Libiši aktivní, a sice 28:19. (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Sokol Libiš).

Na podzim doma proti Libiši:
V podzimním vzájemném utkání sahaly Benátky po třech bodech a cenném skalpu Libiše. Nakonec se ovšem musely spokojit jen s jedním bodem, neboť promrhaly dvoubrankové vedení. To svými trefami z 3. a 48. minuty zařídil kanonýr Michal Korec. Pak ovšem musel kvůli zranění střídat gólman Josef Bejr a náhradník Gabriel neprožil příliš úspěšnou premiéru mezi benáteckými tyčemi. Jan Slezák a Michal Novák totiž svými brankami zařídili výsledek 2:2 a konečnou dělbu bodů na obě strany. (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Výsledkem 2:2 skončil shodou okolností i výsledek utkání prvního jarního kola mezi Benátkami a Českým Brodem. První poločas byl ryze oťukávací s řadou nepřesností a nepřinesl také žádný gól. Sítě se napínaly až ve druhé půli. Do vedení poslal Český Brod Aleš Moravec, aby z trestného kopu pěknou dalekonosnou střelou vyrovnal Martin Třasák. Aleš Moravec ovšem opět vrátil hostům vedení, jenže to dlouho netrvalo. Novic Martin Škarecký se prosadil z dorážky a stanovil konečný stav 2:2. (článek z utkání).

MINULÉ kolo Libiš:
Libiš prožila úspěšnou jarní premiéru na půdě Tatranu Sedlčany, kde mohla podle slov svého trenéra Václava Havla vyhrát klidně vyšším rozdílem, než 2:1, jako skončil duel z pohledu celku z Neratovicka. O branky vítězů se postarali Zuskin a Jirásek. Libiš dohrávala duel o vyloučeného střelce branky Patrika Zuskina, který ve druhém poločase uviděl od rozhodčího Myšky červenou kartu a v sobotním dopoledni tak nebude proti Benátkám moci nastoupit, jelikož od disciplinární komise obdrží trest. „Chyběli nám vykartovaní Pražák s Kubešem a pro zranění Mitáš, v sestavě jsme udělali nějaké změny, kluci zápas perfektně zvládli, škoda že po prvním poločase jsme nevedli o dva až tři góly, šancí jsme měli opravdu hodně,“ řekl po duelu trenér Libiše Havel. (článek z utkání).
Libiš nastoupila v minulém 16. kole venku proti Sedlčanům v této sestavě: Šídlo – Kabyl, Trojan, Janík, Zuskin – Špička, Bičanik, Matoušek, Pochman – Jirásek, Slavíček. Střídali Martin Novák, Michal Novák.

Představení soupeře – TJ Sokol Libiš:
Někdejší pravidelný divizní účastník již čtvrtou sezónu válčí na poli přeborovém. Záchranářské starosti v Libiši nemívají, jejich umístění je každoročně okolo středu tabulky krajského přeboru. V současné době je Sokol na pátém místě a případné možnosti postupu do divize by se možná nebránil. V kádru libišských jsou tři brankáři, kteří se v minulých letech pravidelně střídali. Jedná se o Kamila Šídla, Davida Lomského a Václava Kratochvíla. V podzimním duelu v Benátkách se mezi tyčemi objevil právě Václav Kratochvíl. V týmu má již něco odehráno např. Patrik Zuskin, syn krajského rozhodčího a v minulosti také libišského trenéra a funkcionářa Petra Zuskina. Zuskin ovšem v minulém kole v Sedlčanech obdržel červenou kartu a nebude tedy zřejmě moci nastoupit. Také další rozhodčí krajského přeboru Jiří Kabyl má v Libiši svého syna Jiřího Kabyla, který se objevuje v sestavě mistrovských zápasů. V obraně k oporám kromě zmiňovaných Zuskina a Kabyl patří také Jan Janík z Brandýsa nad Labem, nebo také stoper Václav Trojan. V útoku působí zkušený Tomáš Jirásek, který v Libiši působí dlouhá léta a už má něco odkopáno. Nejlepším střelcem Libše je s osmi trefami neméně zkušený Petr Pochman, který je kromě jiného tradičním exekutorem pokutových kopů. V létě se podařilo do Libiše přivést posilu, která se zatím velmi vyplácí. Jedná se o Josefa Bičanika, nejlepšího střelce pražského přeboru z roku 2009. V této době ještě Bičanik hrával za tým FC Háje Jižní Město, po kanonýrském triumfu se přestěhoval do Jinonic, kde se rval za divizní Motorlet. Na podzim Bičanik nasázel již sedm branek! V zimní pauze přišli do týmu bratři Jakub a Petr Slavíčkové z Roudnice nad Labem, hrající ČFL. Jeden z nich je ofenzivním fotbalistou, druhý je pak obránce. V kolonce odchodů je jen jediné jméno. Aktivní kariéru ukončil Slezák. Mužstvo již několik sezón trénuje p. Václav Havel, který vyhlásil cíle na jaro: „Udržet se na špičce, podávat kvalitní výkony a fotbalem se bavit.“ Následně pak doplnil: „Pokud všem vydrží zdraví, tak máme dostatečně široký kádr.“

VZÁJEMNÁ bilance s Libiší:
Benátečtí se po postupu do krajského přeboru v roce 2007/2008 utkali s Libiší již sedmkrát.
Sezóna 2008/2009
Podzim 2008: Libiš – Benátky 2:1 (článek z utkání).
Jaro 2009: Benátky – Libiš 1:0 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010
Podzim 2009: Benátky – Libiš 2:2 (článek z utkání).
Jaro 2010: Libiš – Benátky 4:0 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011
Podzim 2010: Libiš – Benátky 2:0 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Libiš 0:1 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Benátky – Libiš 2:2 (článek z utkání).
Jaro 2012: Benátky – Libiš sobota 17.3.2012
Statistika pak hovoří pro Libiš, neboť ze vzájemných zápasů má 14 bodů a Benátky 5 bodů. A co se týče skóre. To hovoří také ve prospěch Libiše a to 13:6.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 17. kola krajského přeboru bude na stadionu v Libiši sehráno v SOBOTU 17. března s výkopem v 10:15 hodin. Autobus do Libiše vypraven nebude. Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Košťálek Jiří z Neumětel a na pomezí mu budou pomáhat p. Hůla Petr z Hořovic a p. Krůta Milan z Luhů u Příbrami. Delegátem ČMFS je p. Voráček Jan. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Libiši rozhodovalo co nejlépe.

Sledujte ON-LINE: 17.kolo: TJ Sokol Libiš – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ SOKOL LIBIŠ



--> Zpět