Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

PROGRAM 17. kola KP mužů

Během nadcházejícího víkendu se odehraje 17.kolo středočeského krajského přeboru mužů. Více o soupeřích, které na sebe narazí čtěte uvnitř článku.


Sokol Libiš (5./30) – SK Benátky n.J. (9./22), SO 17.3., 10:15 (hl. rozhodčí Košťálek Jiří), ), podzimní zápas 2:2
V tradičním dopoledním čase zahájí v sobotu 17. kolo KP zápas mezi domácí Libiší a hostujícími Benátkami. Sokol přivezl v minulém kole cennou výhru ze Sedlčan, kde byl po celý zápas lepším týmem. Na 2:0 dokázali zvýšit i v deseti po vyloučení Zuskina, který bude tedy tento zápas stát. A vítězství 2:1 nakonec udrželi i v oslabení. Bodově se dotáhli na čtveřici týmů bojujících o postup a mohou tak naplňovat slova svého trenéra Havla o "čeření postupových vod". Za svůj výkon se Pochman dostal do sestavy kola. Zástupce v sestavě kola měly i Benátky - gólmana Bejra, který je podržel v zápase proti Č. Brodu. Benátky vydolovaly bod za remízu 2:2. Teď budou chtít vyhrát i "boj s větrnými mlýny" v Libiši. Tam se jim dlouhodobě nedaří. V posledních třech sezónách v Libiši nezískali ani bod. Zlomí to letos?

Nové Strašecí (6.místo / 24 bodů) - SK Rakovník (16./11 bodů), SO 17.3., 15:00, (Novotný Petr), 6:2
Derby rakovnického okresu v druhém jarním kole. Jaro lépe zahájil rakovnický SK, když pod novým trenérem Vlčkem porazili 2:0 Louňovice. Oba góly vsítil "Endy" Guadalupe a dostal se za to do sestavy kola. Strašečtí podlehli překvapivě doma Polabanu Nymburk jedinou brankou. Bohužel doplatili na neproměňování šancí a soupeř jeden brejk dokázal přetavit ve vítězný gól. Trenérovi Mrázkovi hodně chyběl ofenzivní Lukáš Mrázek, který by snad už v tomto utkání mohl nastoupit. Ve vzájemných zápasech minulého ročníku vždy zvítězil tým na domácím hřišti, ale v podzimním utkání strašečtí Rakovník vybrali a uštědřili jim pořádný výprask. Vrátí jim to SK už v sobotu?

Tatran Rakovník (10./19)– Sokol Dobřichovice (11./17), SO 17.3., 15:00 (Voldan Antonín), 1:2
Tatran v minulém kole podlehl v Čáslavi, kde museli bojovat proti posílenému soupeři hráči "A" týmu a ještě s nekvalitní umělkou, která byla ovšem pro oba týmy stejná. Touto porážkou si trochu přidělali sestupové starosti a potřebují v tomto utkání bodovat. Zvláště když přivítají tabulkového souseda. Obejít se budou muset bez pilíře obrany Petra Vecky, který byl v Čáslavi vyloučen. Do sestavy kola se dostal Havel, stejně jako posila Dobřichovic Zimhatovič. O týmu Dobřichovic pak vím pouze to, že do jara vstoupil úspěšně a uhrál tři body domácí výhrou nad celkem Berouna.

ČLU Beroun (7./24) – SK Úvaly (3./31), SO 17.3., 15:00 (Švagr Tomáš), 0:3
Lvi z Berouna podlehli v minulém kole nevyzpytatelným Dobřichovicím a pokud chtějí dále plout v klidných vodách potřebují doma bodovat. I přes tuto porážku byl Klička nominovám do sestavy kola. Proti Úvalům to ale nebude snadné, protože ti se budou chtít udržet ve vedoucí pětici. Jaro zahájili vítězně, i když pouze hubenou výhrou nad posledním Mnichovým Hradištěm 1:0. Ve vzájemných zápasech posledních třech sezón jsou úspěšnější ouvaláci. Doma vždy brali tři body a v Berouně mají bilanci 1-1-1. Poslední utkání v Berouně vyhráli hosté z Úval 0:1.

SK Český Brod (2./31) – Slavia Louňovice (8./23), SO 17.3., 15:00 (Mrázek Radek), 1:0
Českobrodští přivezli v minulém kole jeden bod z malé umělky v Benátkách, kde obě jejich branky vstřelil Moravec (v sestavě kola KP). Trenéra Tesaře trápí neproměňování šancí a chyby v obraně a navíc se v tomto zápase musí obejít bez distancovaného Červenky. Louňovická Slavia jede podruhé za sebou na hřiště soupeře. V Rakovníku podlehla místnímu SK 2:0, přestože neodehrála špatný zápas. Nedařilo se jim tolik v zakončení. Tak co nás čeká v tomto vzájemném mači? Budou se střelci trápit nemohoucností a zápas skončí bez branek?

Polaban Nymburk (12./17) - FK Dobrovice (4./30), NE 18.3., 15:00 (Pospíšil Miloslav), 0:4
Domácí trenér Vlk je velmi spokojen importem tří bodů z Nového Strašecí, přestože podle jeho slov "hra mohla být lepší, ale jeden ze tří brejků jsme proměnili a konec zápasu i přes množství standardních situací ubránili". Střelcem jediné branky se stal Tomáš Plot, zimní posila ze Sadské. To dobrovičtí budou jistě chtít plně bodovat, aby neztratili kontakt se špičkou tabulky. V minulém kole podlehli na "domácím" hřišti (umělá tráva v Benátkách) vedoucí Kutné Hoře 0:2. V zápase byli kombinačně lepší, ale bohužel za celý zápas nevyslali jedinou nebezpečnější střelu na bránu a bez toho se prostě nevyhrává.

Mnichovohradišťský SK (15./13) - Tatran Sedlčany (13./17), NE 18.3., 15:00 (Svoboda Jindřich), 0:1
Zápas dvou letošních nováčků KP a zároveň i dvou ohrožených sestupem. Oba týmy zahájili prohrou. Tatran na domácí půdě podlehl Libiši 1:2 a Hradiště prohrálo těsně v Úvalech 1:0 vlastní brankou. Kdo si povede lépe ve vzájemném souboji? Sedlčanští mladíci potřebují k dobrému výkonu Bartoše (nejlepší hráč Sedlčan roku 2011), který tým zklidní a usměrní. Bohužel dojíždí za prací do Německa a tak není jisté zda bude moci nastoupit. Domácí se ale jistě musí obejít bez distancovaného Sameše.

Kutná Hora (1./40) – FK Čáslav "B" (14./16), NE 18.3., 15:00 (Zuskin Petr), 1:0
Tradiční derby kutnohorského okresu a podle mě magnet tohoto kola. Většina vzájemných zápasů nedávné minulosti byla "tabulkově vyrovnaná", tentokrát je ale papírový favorit jasný, protože oba týmy jsou na opačných pólech tabulky. Sparta v čele s devítibodovým náskokem a FK bojující o každý bod k záchraně v soutěži. Ale tento zápas (jako ostatně každý s přízviskem derby) je nevyzpytatelný. Tentokrát navíc podpořen bratrským soubojem. Jestlipak se kluci Tomíškové doma o něco vsadili? Ondřej v loňském roce ještě oblékající dres Sparty se letos přesunul do sousední Čáslavi a hned se uvedl parádním výkonem, který ho nominoval do sestavy kola. Jeho stále sparťanský bratr Milan byl v minulém kole (a nejen v něm) oporou zadních řad a rovněž v sestavě kola. V sestavě kola se objevil i střelec druhé kutnohorské branky Petr Hanousek. Jak to tedy letos dopadne? Že je výsledek nejistý dokazují i statistiky vzájemných zápasů posledních tří let zahrnující i vzájemné mače z 1.A třídy - bilance v Lorci 1-1-1 a bilance v Čáslavi 1-1-1. Obě mužstva zahájila jaro vítězně, teď jeden z nich ztratí. Nebo se rozejdou remízou? Uvidíme v neděli.



--> Zpět