Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 20.kolo 08.04.2012

SK Benátky   TJ Tatran Rako Rakovník
0:1
( 0:1 )

Bejr – Reichert, Karásek, Rosenkranz, Třasák – Martin Korec, Cruz, Smetana, Korejza (46. Michal Korec) – Škarecký, Mašek (64. Šťastný)

Diváků: 100

Zach – Vecka, Krejčí, Havel, Kollár – Kratochvíl, Větrovský (90+2. L. Beneš), Stuchl, P. Kučera – T. Kapoun (78. Melichar), Kudela

 
góly: 9. Kučera
karta: 33. Třasák, 39. Smetana – 44. Stuchl
karta: 61. Stuchl
rozhodčí: Kubečka P. – Myška, Nehasil
delegát: Zvonič
  Střely na branku: 6:4
Střely mimo: 6:3
Rohové kopy: 5:4
Ofsajdy: 4:3
Fauly: 17:22
Hráč utkání:
Stanislav Smetana
Hráč utkání:
Pavel Kratochvíl

Průběh zápasu

Benátecká série deseti zápasů bez prohry skončila !

Každá série jednou skončí a nejinak je tomu i u fotbalového benáteckého týmu. Po deseti zápasech bez prohry ochutnali Benátečtí hořkost porážky. Nutno dodat, že se soupeřem, se kterým se to příliš nečekalo. Avšak ještě jedním dechem doplňme, že domácí Benátky nevyužily své šance, kdežto hosté z Rakovníka se prosadili jednou povedenou střelou zpoza vápna, která jim zajistila nejhubenější vítězství 1:0.

Rakovník nastoupil do zápasu s triem uzdravených hráčů – Kapounem, Kudelou a Stuchlem. Domácím stále chyběli dlouhodobě zranění Novotný a Mareš. Od začátku utkání se hrál vyrovnaný fotbal. Hosté měli do 10. minuty výhodu dvou rohových kopů a právě ten druhý přetavili v úvodní, ale jak se později ukázalo, také v jedinou branku nedělního zápasu. Domácí odhlavičkovali míč před pokutové území, kde se do balonu položil hostující Petr Kučera a přes houštinu těl ho uklidil přesně k levé tyči domácí brány – 0:1. A mohlo být pro domácí ještě hůř! Kudela přesnou přihrávkou oslovil Kapouna, jenž přeloboval vybhajícího Bejra, ale s ním také i bránu. Domácí se v prvním poločase prosazovali proti zkonsolidované obraně hostí jen zřídka. Většinou to bylo z přímých kopů, jenže centrované míče končily buď v rukavicích teprve devatenáctiletého gólmana Zacha či na hlavách vysokých rakovnických obránců Stuchla a Vecky. Ve 40. minutě byl hlavním rozhodčím Pavlem Kubečkou nařízen přímý kop pro hostující tým těsně zpoza vápna. Havlova tvrdá střela těsně minula levou tyč. Udeřit mohlo i na druhé straně. Po přímém kopu se odrazil míč od Karáska jen malý kousek vedle hostující brány. Do kabin tak šli o gól spokojenější hosté.

Podobně jako v Berouně mohli Benátečtí inkasovat hned v úvodu druhého poločasu. Na tvrdý střílený centr od Kudely těsně nedosáhl před prázdnou bránou Kapoun. Velkou šanci ke skórování měli také domácí. Ve 48. minutě se Mašek dostal za rakovnickou obranu, obešel ne zcela ideálně vybíhajícího gólmana Zacha, ale pak z hranice vápna namířil svoji střelu jen do tyče. Domácí přidali na aktivitě. Škareckého skákavou střelu vytáhl Zach na rohový kop. V 61. minutě po skluzu zezadu viděl druhou žlutou kartu hostující Lukáš Stuchl a utkání pro něj předčasně skončilo. Domácí přidali na aktivitě, hosté útočili jen z rychlých kontrů. Z jednoho takového mohl v 70. minutě skórovat Kudela, který se vyhnul Rosenkranzovi, ale pak svoji střelu namířil těsně vedle pravého horního rohu benátecké brány. Za necelou minutu se mohli radovat domácí, avšak Martin Korec tváří v tvář Zachovi neuspěl. To byla asi poslední velká šance benáteckého týmu. Domácí měli do konce zápasu převahu, ale do zakončení se prakticky nedostávali. Hra byla také často kouskována poleháváním rakovnických hráčů, za které hlavní rozhodčí Pavel Kubečka nastavil jen „tři“ minuty.

Série bez prohry deseti zápasů skončila tam kde také začala a to na domácím hřišti. Benátky do této doby neprohrály od 16.10.2011, kdy doma porazily rezervu Čáslavi. Nyní Benátky čeká zápas z lídrem tabulky. V neděli 15.4. zajíždí do Kutné Hory, která v tomto kole vyhrála na půdě Sedlčan 2:1. Podzimní duel v Benátkách s Kutnou Horou skončil vítězstvím hostů 0:3.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Dnes jsme po deseti neprohraných zápasech v řadě prohráli. Myslím si, že jsme první poločas prospali. Vytvořili jsme si jednu pološanci, soupeř měl dvě šance, ale z jedné dokázal skórovat. Ve druhém poločase jsme od 61. minuty hráli proti deseti, jelikož byl hostům vyloučen hráč. Vytvořili jsme si optický tlak. Měli jsme dvě vyložené šance, jednou jsme nastřelili tyč a podruhé soupeře podržel brankář. To bylo vše, co jsme měli. Hosté vyhráli šťastně. Jednou ta porážka přijít musela, ale mrzí mě, že to bylo v domácím prostředí."

Trenér Tn. Rakovník Václav ECK: „Myslím si, že jsme v prvním poločase Benátky trochu překvapili a že jsme byli lepší. Kdybychom proměnili další dvě nebo tři šance, tak jsme mohli zaslouženě vést 2:0 nebo 3:0. Bohužel ve druhém poločase brzké vyloučení Lukáše Stuchla ovlivnilo naši hru. Myslím si, že poté byli domácí lepším týmem. Bohužel pro ně se ale za celý zápas nedostali k nějakému lepšímu zakončení, které by nás nějakým způsobem ohrozilo. Standardní situace ze stran řešili naši vysocí hráči velmi dobře, i když jsme se ve druhém poločase, dalo by se říct, bránili. Myslím si, že po bojovném výkonu jsme zaslouženě 1:0 vyhráli."

Předzápasové představení soupeře z Tn.Rakovník naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – Tn.Rakovník ZDE!

PROGRAM: 20.kolo krajského přeboru ZDE!

VÝSLEDKY 20. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – Tatran Rakovník 0:1 (0:1)
  • Čáslav "B" – Dobrovice 2:3 (2:0) článek 1 a 2
  • Sedlčany – Kutná Hora 1:2 (0:0) článek 1 a 2
  • Dobřichovice – Nové Strašecí 1:0 (0:0) článek
  • SK Rakovník – Sokol Libiš 2:1 (1:0) článek 1 a 2
  • Český Brod – Mn.Hradiště 2:0 (1:0) článek
  • Louňovice – Un.Beroun 2:0 (0:0) článek 1 a 2
  • SK Úvaly – Pol.Nymburk 2:2 (1:1) článek a foto

Příští 21. kolo v 16:30  hod.: SOBOTA: Tn.Rakovník – Louňovice, Dobrovice – Dobřichovice, Union Beroun – Český Brod, Nové Strašecí – Úvaly, NEDĚLE: Kutná Hora – SK Benátky, Pol.Nymburk – Sedlčany, Mn.Hradiště – Libiš, Čáslav "B" – SK Rakovník.