Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

PROGRAM 20. kola KP mužů

Během nadcházejícího víkendu se odehraje 20.kolo středočeského krajského přeboru mužů. Více o soupeřích, které na sebe narazí čtěte uvnitř článku.


O Velikonočním víkendu se naplní dvě třetiny letošního ročníku krajského přeboru mužů. Osmička zápasů je opět rozdělena mezi sobotu (5 utkání) a neděli (zbylá 3). Věřme, že přicházející ochlazení nebude příčinou odložení zápasů a aktéři nabídnou divákům zajímavou a atraktivní podívanou. Všechny celky horní poloviny tabulky budou mít za soupeře týmy z dolní poloviny. Kdo to bude mít nejtěžší?

SK Rakovník (16.místo/14 bodů) – Sokol Libiš (5./33), SO 7.4., 10:15 (hl. roz. Voldan Antonín), podzimní zápas 2:3
Hosté se představí ve svém vlastním oblíbeném sobotním dopoledni tentokrát ale na soupeřově hřišti v Rakovníku. Komu tento čas vyhovuje lépe se dozvíme okolo poledne. Domácí potřebují nutně bodovat a uvidíme, jak se oklepou po výprasku v Dobrovici. Sice měli z kraje jara těžký los, ale tři dosavadní body by k záchraně nevedly. Do obrany se bude moci po karetním trestu vrátit Jan Severin, ale zda bude moci nastoupit do ofenzívy Marek Isteník je otázkou. Jediným jarním střelcem týmu tak zůstává Andres Guadalupe se třemi zásahy. Hosté na jaře ještě neokusili pocit porážky, ale poztráceli již šest bodů za tři remízy 1:1. Jestli se ovšem chtějí udržet "na dostřel" postupových pozic potřebují již zvítězit. V zápasech loňského ročníku byl vždy úspěšný tým na domácím hřišti shodným výsledkem 2:0.

Sokol Dobřichovice (12./21) – Sokol Nové Strašecí (8./26), SO 7.4., 10:30, (Machýček Lukáš), 1:3
Domácí odehrají tentokrát zápas na hřišti Slavoje Řevnice. Postavení týmů v celkové tabulce neodpovídá tabulce jarní části, kde domácí jsou na pátém místě se sedmi body a hosté se krčí se dvěma body na na místě posledním. Hostující Sokol je tak jediným týmem jara, který ještě nevyhrál. Bude tedy jednička na tipovacím lístku to pravé zvlášť když hosté budou stále oslabeni o dirigenta Jana Mrázka (8 ŽK) a navíc bude pykat i obránce David Kroupa (4 ŽK)? Hostující Sokol se silně potýká s proměňováním šancí, v minulém kole nevyužil ani pokutový kop zahrávaný Martinem Bláhou, který vysoko přestřelil.

SK Český Brod (3./38) – Mnichovohradišťský SK (15./16), SO 7.4., 16:30 (Košťálek Jiří), 2:2
Českobrodští sice po minulém kole padli na třetí místo v tabulce, ale uhráli myslím cennou remízu v Libiši, kde se zatím nikomu vyhrát v letošním ročníku nepodařilo. Bohužel v utkání dostal čtvrtou žlutou krajní halv Ondřej Pech a bude tak nuceně pauzírovat. Přesto by měl být tento zápas jasnou záležitostí i když v podzimním zápase se zrodila remíza. Hosté v minulém kole prohráli doma gólem v nastavení 1:2 s Louňovicemi a tato porážka by je mohla v závěru soutěže hodně mrzet.

Slavia Louňovice (9./26) – ČLU Beroun (6./28), SO 7.4., 16:30 (Čermoch Jakub), 0:0
Oba týmy mají na jarním kontě čtyři body, ale domácí dokázali zvítězit jedenkrát na cizím hřišti (v minulém kole v Mnichově Hradišti dvěma brankami Štěpána Böhma nastupujícího na místě stopera). Plusové body jsou tedy na straně Slavie, která by měla využít i domácího prostředí, kde v tomto ročníku podlehla jen jednou. Lvi z Berouna sehráli interesantní představení v minulém kole, kdy doma hostili Benátky. Poločasový výsledek byl pro ně příznivý 1:0, když krátce po přestávce zvýšili na 2:0 a po několika minutách na 3:0, zdálo se vše jasné. Ale... Benátky dokázaly neuvěřitelné - během devíti minut vyrovnaly a výsledkem 3:3 zápas skončil. Berounský středopolař Martin Šíma si vysloužil čtvrtou žlutou a bude toto utkání sledovat pouze z tribuny.

FK Čáslav „B“ (13./20) – FK Dobrovice (2./39), SO 7.4., 16:30 (Richtár Lukáš), 1:7
Čáslavská juniorka potřebuje body jako sůl, protože pásmo sestupu je příliž blízko. A na jaře se jí to zatím daří = 7 bodů a páté místo v jarní tabulce. Rovněž zachraňující se "A" tým domácích hraje až v neděli a tak je možné, že zvláště proti silné a rozjeté Dobrovici dojde k nějakému posílení. Bude to ale na "cukrářský válec" stačit? Dobrovičtí sice v prvním jarním kole podlehli vedoucí Spartě, ale ve zbylých třech kolech nasázeli svým soupeřům celkem 15 branek a Ansuma Musa se s 15 góly posunul do čela střelecké tabulky KP. Hosté jsou zdaleka nejofenzivnějším mužstvem přeboru a konto soupeřů zatížili již rovnou padesátkou branek. Domácím bude chybět pro 4 ŽK útočník Jakub Špičák, ale jistě budou chtít zvrátit nepříznivou bilanci vzájemných zápasů, když ze tří zápasů uhráli pouze jednu remízu.

SK Benátky n.J. (7./27) – TJ Tatran Rakovník (11./22), NE 8.4., 16:30 (Kubečka Pavel), 1:4
Domácí jsou bez porážky již deset soutěžních kol a to je vyneslo až na sedmou příčku. Tři poslední vzájemná utkání skončila vždy výhrou týmu v domácím prostředí. Je tady také jasná jednička? Uvidíme po zápase, ale Tatran se jistě bude chtít rehabilitovat za ostudný výkon v domácím zápase s Tatranem Sedlčany. V týmu sice chyběly čtyři opory, úplně se rozpadla útočná dvojice, ale podle trenéra Ecka zbytek mužstva vůbec neplnil pokyny a trenér zápas vůbec nechtěl hodnotit. Pokud již budou hráči zdraví, jistě domácí potrápí.

SK Úvaly (4./34) – SK Polaban Nymburk (14./17), NE 8.4., 16:30 (Vlk Miroslav), 4:3
Úvaly, které se zdá nejsou v podzimní pohodě a těžko dávají góly, hostí namočený Polaban. Domácí jistě zklamali početnou skupinu příznivců výbuchem v Kutné Hoře, ale poradit si s Nymburkem v domácím prostředí by měli. Navíc když ani kouzlo nového trenéra Nymburka nezabralo, protože pod vedením Ivana Čabaly podlehl na svém hřišti Dobřichovicím 1:2. Utkání bude rozhodovat stejný hlavní rozhodčí jako v podzimním zápase, který byl bohatý na branky ale smolný pro Polaban. Ten ještě deset minut před koncem vedl 3:1, aby nakonec 3:4 podlehl.

Tatran Sedlčany (10./23) – Sparta Kutná Hora (1./47), NE 8.4., 16:30 (Benák Petr), 1:4
Na Tatran přijede soupeř z nejtěžších - leader tabulky kutnohorská Sparta. Ale domácí se nemají čeho bát, protože po dvou prvních jarních porážkách našli svou tvář a rozstříleli doma Beroun 5:2 a dokázali zvítězit v Rakovníku s Tatranem 0:1. Celý tým výborně diriguje Josef Bartoš, v brance se rozchytala opora Libor Bosák a v útoku válí Martin Valsa s deseti brankami nejúspěšnější kanonýr Tatranu. V tomto mači bude ale nuceně pauzírovat druhý forward Petr Pešek (4 ŽK). Hosté, kteří disponují nejlepší obranou v soutěži, již ale sedm kol neinkasovali a osm zápasů v řadě nepoznali hořkost porážky. V minulém kole v krásném utkání vyprovodili Úvaly pěti góly. Trefil se i sparťanský šutér Jiří Luňáček a dal už jedenáctou branku v tomto ročníku.



--> Zpět