Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek v 16:30 hodin. SK Benátky - TJ Tatran Rako Rakovník

V NEDĚLI 8.4. hostíme ve 20. kole tým - TJ Tatran Rako Rakovník.



Benátečtí fotbalisté na jaře ještě nepohráli. Navíc pod vedením trenérské taktovky Sedláček a Kubík už deset zápasů drží neporazitelnost. Tu by jistě rádi hráči od Jizery prodloužili v dalším kole krajského přeboru, které je naplánováno na neděli 8. dubna. Na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách se představí TJ Tatran RAKO Rakovník, tedy aktuálně 11. celek přeborové tabulky. V devatenácti dosud odehraných zápasech totiž celek z rakovnické části Šamotka sedmkrát vyhrál, jednou remizoval a jedenáctkrát prohrál. Při skóre 27:32 tak mají rakovničtí hráči 22 bodů, tedy o pět méně, než soupeř z Benátek (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Tatran Rako Rakovník).

NA PODZIM venku s Tn.Rakovník:
Benátečtí na podzim neodehráli na Tatranu špatné utkání, alespoň v prvním poločase vůbec ne. Hosté brzy vedli, už v 10. minutě se trefil David Šťastný. Ovšem aktivitu Benátek přibrzdila a domácí na koně posadila, jak už to tak někdy bývá, přísná penalta. Sudí Petr Hocek odpískal pro Rakovník penaltu a Hájek ji proměnil. Ve druhém poločase pak vstřelil dvě branky kanonýr Kudela a jednu přidal Zmeškal. Vše to znamenalo, že Tatran RAKO trestal neproměněné šance hostí a vyhrál 4:1 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole Benátečtí hostovali v Berouně a v 52. minutě domácí postupně po dvou brankách Hájka a jedné Cihelky vedli již 3:0. Jen málokdo by v tu chvíli věřil hostům, že dokáží s výsledkem něco udělat. A přeci. Benáteckým pomohlo poločasové nasazení Davida Maška do útoku, který jednu branku dal a na další nahrál Škareckému. Svou trefou přispěl i Martin Korec. Remíza 3:3 je tak za této konstelace pro hosty určitě velmi cenná (článek z utkání).

MINULÉ kolo Tn.Rakovník:
Tatran Rakovník by na minulé kolo asi raději zapomněl. Ne snad kvůli výsledku, ten nebyl nikterak potupný, ale spíše kvůli výkonu. Na domácím hřišti totiž v nepříliš pohledném utkání podlehl Tatranu Sedlčany 0:1, když jedinou branku zaznamenal M. Valsa. Do utkání také nezasáhl pro nemoc či zranění kanonýr Matyáš Kudela, Lukáš Stuchl a Ondřej Poula, což se určitě také na hře projevilo.„Nemám, co bych k tomu výkonu dodal. Bylo to hrozný a strašný. Jsem naštvaný. Kdo to viděl, musí si myslet své,“ řekl stručně a jasně kouč Tatranu RAKO Václav Eck (článek z utkání).
Tatran Rakovník nastoupil v minulém 19. kole doma proti Sedlčanům v této sestavě: Procházka – Vecka, Krejčí, Havel, Kollár – Brož (66. Pokorný), Kratochvíl, Větrovský, Melichar, P. Kučera – Bethel (82. Bordáč).

Představení soupeře – TJ Tatran RAKO Rakovník:
Fotbalový klub TJ Tatran RAKO Rakovník byl založen v roce 1943 jako fabrický tým nesoucí název – AFK RAKO. Během své historie prošel klub řadou změn. Největší přišla v roce 2004, kdy oddíl opustil generální sponzor Lasselsberger, jenž odkoupila většinový poddíl v Rakovnických keramických závodech. Klub byl na pokraji zániku. S pomocnou rukou však přišlo Město Rakovník, které odkoupilo areál a vzalo oddíl pod svá křídla. V současné době má klub jedenáct družstev. Klub své zápasy hraje na hřišti nad závodem Šamotka. Dvě travnaté plochy a nově vybudovaná umělá tráva se nacházejí v klidném zákoutí lesa. Kostru týmu tvoří několik zkušenějších fotbalistů a také jedna velká letní posila. V brance se představuje povětšinou zkušený Petr Procházka, který už působí na Tatranu několik sezón. Svým zarputilým stylem, výbornou kopací technikou a útočnými výpady se pak vyznačuje ostřílený zadák Martin Havel, někdejší obránce třeba Nového Strašecí. Pozor je třeba si určitě dát na rychlého útočníka Zdeňka Zmeškala, který si zahrál 2. ligu za HFK Olomouc a 3. ligu, konkrétně Moravskoslezskou fotbalovou ligu za Frýdek-Místek. Velkou posilu v podobě kanonýra Matyáše Kudely z Nového Strašecí se podařilo ulovit rakovnickým funkcionářům. Předloňský král střelců krajského přeboru byl v Rakovníku na podzim na půlročním hostování, které se změnilo v zimě v přestup. Jak Kudela sám říká, nechce s novostrašeckým fotbalem mít nic společného, pokud tam bude stále působit současné vedení klubu. Kudela je s 15 góly nejlepším střelcem Tatranu a rovněž druhým v pořadí střelců celého přeboru. Trenérem celku je Václav Eck, který ve svých sedmačtyřiceti letech ještě v předloňské sezóně coby hrající trenér nastupoval. V dobách své největší slávy i díky kanonýrským schopnostem v dresu rakovnického SK měl nabídky dokonce do první fotbalové ligy! Nakonec si několik let zahrál v Rakousku nebo také v Blšanech. Václav Eck před startem jara řekl: „Chceme hned na úvod získat co nejvíce bodů, víme, že jaro bude těžké. Co se týče kádru, odešel Láďa Beneš do Davidova a skončil Míra Hájek. Do přípravy se s námi zapojili Mulutínský a Masarovič z dorostu.“

VZÁJEMNÁ bilance s Tn.Rakovník:
Benátečtí se s Tatranem Rakovník utkali zatím třikrát.
Sezóna 2010/2011
Podzim 2010: Tn.Rakovník – Benátky 2:1 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Tn.Rakovník 1:0 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Tn.Rakovník – Benátky 4:1 (článek z utkání).
Jaro 2012: Benátky – Tn.Rakovník v neděli 8. dubna
Statistika: Ze tří vzájemných zápasů mají Benátky 3 body, skóre 3:6 a Tn.Rakovník 6 bodů, skóre 6:3.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Kubečka Pavel z Dvorů u Nymburka a na pomezí mu budou pomáhat p. Myška Roman z Poděbrad a p. Nehasil Karel z Poříčan. Delegátem ČMFS je p. Zvonič Josef z Prahy. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 20. kola krajského přeboru bude na umělé trávě Městském stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 8. dubna s výkopem v 16:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším jarním domácím utkání krajského přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 20.kolo: SK Benátky – TJ Tatran Rako Rakovník

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ TATRAN RAKO RAKOVNÍK

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět