Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 27.kolo 26.05.2013

TJ Tatran Sedlčany   SK Benátky
6:0
( 2:0 )

Mošnička – Pešek, Brotánek, Kopřiva, Pudil – Řehák, R. Valsa (86. F. Dvořák), Čejda (80. Lípa), Dvořák – Bartůšek (71. Soldát), M.Valsa

Diváků: 100

Krch (od 81. Michal Korec) – J. Rosenkranz, Karásek, Jakubec, Horák – Kamlach (46. Michal Korec), Smetana (69. Krýda), Vajgl, Novotný – Škarecký, Martin Korec (77. Mašek)

 
góly: 40. a 72. R. Valsa, 45. Pudil, 61. a 87. M. Valsa, 83. Pešek (pen.)
karta: 75. Pudil – 63. Horák
karta: 80. Krch
rozhodčí: Zuskin – Kabyl, Šulcová
delegát:
Voráček Jan
  Střely na branku: 7:6
Střely mimo: 3:4
Rohové kopy: 1:4
Ofsajdy: 1:5
Fauly: 20:22
Hráč utkání:
Lukáš Mosnička
Hráč utkání:
Martin Vajgl

Průběh zápasu

Benátky si ze Sedlčan přivezly debakl !

Na tento zápas budou chtít benátečtí fotbalisté co nejdříve zapomenout. Proti Sedlčanům se jim vždy dařilo, vždyť z pěti předchozích utkání vybojovali plných patnáct bodů! To šesté skončilo  symbolicky šesti obdrženými brankami a žádnou vstřelenou. Tak velký debakl nepamatuje ani dlouholetý sekretář klubu a to už je co říct...

Hned ve 4. minutě předvedl pěkný fotbalový moment hostující Vajgl, který si připravil míč ke střele, kterou ale s námahou vytěsnil sedlčanský gólman Mošnička. Ten byl v permanenci i o chvíli později, tentokrát uspěl s pokusem Rosenkranze. O slovo si také řekli domácí, stalo se tak ve 22. minutě, kdy se starší z bratří Valsů Martin odhodlal ke střele, kterou před odkrytou částí brány srazil Jakubec na rohový kop. Za malý okamžik fauloval právě benátecký stoper a míč si k trestnému kopu postavil Radek Valsa, těsně ale minul levou tyčku. Velkou šanci si připsali hosté ve 33. minutě. Horák posunul míč na Škareckého, ten byl zcela sám před Mošničkou, jenž velmi dobře zmenšil střelecký úhel a střelu hostujícího záložníka výtečně vyrazil na rohový kop. O sedm minut později se dokázal Radek Valsa uvolnit od svého strážce a jemně tečovanou střelu namířil přesně k levé tyči – 1:0. Vyrovnat mohl vzápětí Karásek, jenž lízl Jakubcův centr, Mošnička se ale opět překvapit nenechal. Zřejmě rozhodující moment přišel v poslední minutě první půle. Domácí po faulu rychle rozehráli. Řehákovi se ale střela příliš nepovedla, míč však doběhl skluzující Dušan Pudil, který překvapil váhajícího brankáře Krcha, ten si na balón sice sáhl, vyrazil ho však do tyčky, od které se odrazil za brankovou čáru – 2:0.

Trenérské duo Benátek nad Jizerou Sedláček – Kubík vyslalo do druhého poločasu útočníka Michala Korce. Do 60. minuty byla znát snaha hostů o korigování stavu. Právě střídající Michal Korec tlačil míč z trestného kopu přesně k pravé tyči, tam se ale natáhl výborně chytající Mošnička a tuto střelu lapil. V 61. minutě předvedli domácí rychlý protiútok. Bartůšek odcentroval na nabíhajícího Martina Valsu, který zamířil mimo Krchův dosah – 3:0. O zhruba deset minut později se do míče z hranice vápna opřel Radek Valsa a trefil se přesně – 4:0. Hosté od této chvíle hořeli v obraně jako papír. Další útok Sedlčan odkopl před nabíhajícím Martinem Valsou do bezpečí Karásek. Benátky se ale ubránily pouze dočasně. Před tím ale měli zřejmě největší šanci na vstřelení branky. Mašek byl v pokutovém území přistrčen, avšak pokutový kop se nepískal. Dobíhající Karásek nechal svoji střelou zazářit Mošničku, míč se přesto odrazil k Vajglovým kopačkám, hostující záložník ale mířil mimo. Neuplynula ani minuta, když se vstříc Krchovi vydal zcela osamocený Martin Valsa. Hostujícímu brankáři udělal kličku, načež jej Krch evidentně poslal na trávník. Následovala červená karta a pokutový kop. Vzhledem k tomu, že Benátečtí odcestovali do Sedlčan pouze s jedním gólmanem, musel do brány útočník Michal Korec. K pokutovému kopu se postavil Petr Pešek, poslal Michala Korce na druhou stranu a stanovil tak populárního bůra – 5:0. To ale nebylo vše! Agilní Martin Valsa opět přesprintoval benáteckou obranu a v 87. minutě podél vybíhajícího Michala Korce přidal šestý gól – 6:0. To byla také poslední branka utkání. 

Jak již bylo řečeno, tak daleko paměť většiny benáteckých fanoušků nesahá, aby si vzpomněla na takový debakl. Nezbývá než doufat, že se Benátečtí po sérii nepřesvědčivých výkonů vzchopí a v příštím kole proti Semicím se předvedou v daleko lepším světle. Podzimní utkání v Semicích skončilo výhrou Benátek 3:5 (viz. článek). 


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Propadli jsme v obranné fázi. Udělali jsme hrozně moc chyb. Do 40. minuty se utkání vyvíjelo vyrovnaně, ba naopak i my jsme měli nějaké příležitosti. Po třetí obdržené brance se naše hra zcela rozsypala, nakonec jsme jich dostali šest, což je pro benátecký tým velká ostuda."

Trenér Sedlčan Ladislav ŠACH:Vyhráli jsme zaslouženě, vstřelili jsme šest branek, což je hodně. Přesto si myslím, že se zde Benátky prezentovaly jako nejlepší mužstvo, se kterým jsme zde hráli. Paradoxně dostaly nejvíce gólů. Utkání mělo velmi dobrou kvalitu. Doufám, že nám tři body pomohou k záchraně."

Předzápasové představení soupeře ze Sedlčan naleznete ZDE!

ON-LINE: TJ Tatran Sedlčany – SK Benátky ZDE!

ČLÁNEK z webu soupeře ZDE!

VIDEO ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 27. kola Krajského přeboru :

  • Sedlčany – SK Benátky 6:0 (2:0)
  • N.Ves p/Pl. – Dobřichovice 5:2 (4:0) článek
  • Sp.Příbram – Pol.Nymburk 4:1 (2:0) článek 1 a 2 a video
  • Tn.Rakovník – Dl.Lhota 3:2 (0:1) článek 1 a 2 a foto
  • Semice – Jílové 4:3 (2:1) článek
  • Poděbrady – Louňovice 0:1 (0:1) článek
  • Čáslav "B" – Klecany 1:1 (0:0) článek
  • Un.Beroun – Ovčáry 1:1 (1:1) článek

Příští 28. kolo v 17:00 hod., SOBOTA:  Dl.Lhota – Sp.Příbram (10:15), Louňovice – Sedlčany, Jílové – Nová Ves p/Pl., Klecany – Un.Beroun, Ovčáry – Poděbrady, Pol.Nymburk – Čáslav "B" (středa 29.5. v 17:30), NEDĚLE: SK Benátky – Semice, Dobřichovice – Tn.Rakovník.