Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:00 hodin:
TJ Tatran Sedlčany - SK Benátky

V NEDĚLI 26.5. zajíždí "A" tým ve 27. kole k týmu - TJ TATRAN SEDLČANY



Už jen čtyři kola zbývají sehrát do konce soutěžního ročníku Krušovického krajského přeboru. Pro benátecké fotbalisty je v sázce čtvrté místo, o které budou v následujících zápasech bojovat. V tom nejbližším utkání se vydají na dalekou cestu na půdu soupeře, se kterým ještě z pěti vzájemných zápasů neprohráli – TJ Tatran Sedlčany. Tým z města hermelínu se v současné době pohybuje na 10. příčce, když ve 26 zápasech 9 vyhrál, 2 remizoval a 15 prohrál. Při skóre 48:62 získali Sedlčanští 29 bodů a ještě úplnou jistotu záchrany v soutěži nemají (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Tatran Sedlčany).

NA PODZIM doma se Sedlčany:
Podzimní domácí zápas s týmem Sedlčan se zejména nestrannému divákovi musel líbit. Padlo totiž celkem sedm gólů a body nakonec zůstaly doma. Benátecké poslal do vedení Jiránek, aby však o pár minut později Martin Valsa vyrovnal. Ještě do poločasu však Martin Třasák vrátil domácím vedení. Když krátce po zahájení poločasu Šimek zvýšil na 3:1, zdálo být se vše v pořádku. Jenže opak byl pravdou. Sedlčanský Lípa totiž dvěma góly vyrovnal a drama bylo na světě. Naštěstí pro Benátky v 81. minutě Michal Korec svou trefou stanovil konečný výsledek 4:3 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole Benátky hostily, troufneme si říci, již patrně téměř jistého sestupujícího, Bohemii Poděbrady. Hosté přijeli k Jizeře se značně okleštěnou mladou sestavou pouze v jedenácti hráčích, avšak byli domácímu týmu důstojným soupeřem. Přestože byly Benátky určitě herně lepším týmem, gólově to vyjádřit nedokázaly. Pohříchu padla jen jediná branka, a to ve 26. minutě, když se hlavou po Kamlachově centru prosadil Martin Korec. To však bylo vše a Benátečtí tak mohli být spokojeni především se ziskem tří bodů, se hrou však nikoliv (článek z utkání).

MINULÉ kolo Sedlčany:
Sedlčany v minulém kole v Semicích vůbec nezachytily začátek zápasu. Jak jinak si vysvětlit, že Tatran prohrával na semickém pažitu již po jedenácti minutách 0:3. Domácí však jakoby se tímto vedením ukolébali a ve druhé půli se museli strachovat. Bratři Valsové totiž svými góly snížili na rozdíl jediné trefy, jenže domácí zabrali a další dva vstřelené góly znamenaly výhru AFK Sokola v poměru 5:2. Semičtí tak směle kráčí za záchranou v krajském přeboru. Zanedlouho se představí také na půdě nedalekých Benátek (článek z utkání 1 a 2).
Sedlčany nastoupily v minulém 26. kole venku proti Semicím v této sestavě: Mošnička – Brotánek, Kopřiva, Bartoš, Pešek – Řehák, Čejda (58. Soldát), R.Valsa, Dvořák – Bartůšek (58. Lípa), M.Valsa

Představení soupeře – TJ Tatran Sedlčany:
V průběhu podzimní části sezóny se Sedlčanským příliš nedařilo a balancovali nad příčkami, které by znamenaly sestup. Na jaře se Tatran herně zvedl a především v domácím prostředí pravidelně sbírá body. Také z venku převezli Sedlčanští nějaký ten bodík, což by na záchranu soutěži zřejmě stačit mělo. Nic to však nemění na tom, že zelení budou na svém hřišti pro celek trenérů Sedláčka a Kubíka velmi nepříjemným soupeřem avšak benátečtí zatím s tímto soupeřem neztratili z pěti vzájemných utkání ani bod! V sedlčanském týmu patrně nenajdeme žádného fotbalistu, který by měl zkušenosti s vyššími soutěžemi, a tak můžeme jen uvést, že prozatím nejlepším střelcem týmu je s šestnácti brankami kanonýr Martin Valsa, který vyhrál klubového krále střelců v loňské sezóně a řadil se také na přední příčky mezi ostrostřelci krajského přeboru. Také letos je postrachem přeborových brankářů, jeho šestnáct přesných tref toho budiž jasným důkazem. Po Matěji Štědroňském z Jílového je Martin Valsa zároveň druhým nejlepším kanonýrem přeboru. Druhým nejlepším střelcem Sedlčan je se sedmi trefami Pavel Lípa, který se na podzim dvakrát trefil i do sítě Benátek. Jinak sedlčanský tým je už několik sezón složen povětšinou z mladých fotbalistů téměř ještě dorosteneckého věku. Ani v letošní sezóně tomu není jinak. Trenérem týmu už řadu sezón je pan Ladislav Šach.

VZÁJEMNÁ bilance s Tatranem Sedlčanny:
Sezóna 2009/2010
Podzim 2009: Sedlčany – Benátky 1:3 (článek z utkání).
Jaro 2010: Benátky – Sedlčany 4:1 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Sedlčany – Benátky 0:3 (článek z utkání).
Jaro 2012: Benátky – Sedlčany 3:0 (článek z utkání).
Sezóna 2012/2013
Podzim 2012: Benátky – Sedlčany 4:3 (článek z utkání).
Jaro 2013: Sedlčany – Benátky neděle 26.5. 2013

Statistika Benátky – Sedlčany:
SK Benátky:
doma: 3 - 3 - 0 - 0 – 9 bodů – skóre 11:4
venku: 2 - 2 - 0 - 0 – 6 bodů – skóre 6:1
Sedlčany:
doma: 2 - 0 - 0 - 2 – 0 bodů – skóre 1:6
venku: 3 - 0 - 0 - 3 – 0 bodů – skóre 4:11

CELKEM ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 5 - 5 - 0 - 015 bodů, skóre 17:5
Tn.Sedlčany – 5 - 0 - 0 - 50 bodů, skóre 5:17

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Zuskin Petr z Neratovic. Na pomezí mu budou pomáhat p. Kabyl Jiří z Prahy a pí. Šulcová Lucie z Prahy. Delegátem FAČR je p. Voráček Jan. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 27. kola krajského přeboru bude na fotbalovém stadionu v Sedlčanech sehráno v NEDĚLI 26. května s výkopem v 17:00 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí ve 14:00 hodin od stadionu. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 27.kolo: TJ Tatran Sedlčany – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ TATRAN SEDLČANY



--> Zpět