Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 13.kolo 04.11.2012

AFK Sokol Semice   SK Benátky
3:5
( 2:1 )

Fišer – Novák (36. Vavřík), Bříza, Hromadník, Neuhausel – Švarc, Bošina, Čejka, Rychtařík (65. Kůrka) – Holan (7. Souček), Koštíř

Diváků: 100

Procházka – Rosenkranz, Karásek, Jakubec, Horák – Jiránek (87. Kamlach), Smetana, Třasák, Martin Korec (82. Hrdlička) – Michal Korec (37. Mareš), Šimek

 
góly: 12. Souček, 18. Bříza, 77. Koštíř – 11., 47. a 80. Šimek, 71. Martin Korec, 78. Jiránek
karta: 89. Neuhausel
karta:
rozhodčí: Machýček – Kabyl, Zuskin
delegát:
Bohuněk Karel
  Střely na branku: 4:9
Střely mimo: 1:10
Rohové kopy: 2:5
Ofsajdy: 0:1
Fauly: 8:16
Hráč utkání:
Michal Košťíř
Hráč utkání:
Radek Šimek

Průběh zápasu

Benátky prožily v Semicích infarktový zápas ! (aktualizováno o video)

Vstříc dalšímu přeborovému utkání vyrazili benátečtí fotbalisté do nedalekých Semic se kterými měli na jejich hřišti příznivou bilanci. V brance hostí se po dvouzápasové pauze, kterou zapříčinilo zranění, postavil zkušený gólman David Procházka, který právě v Semicích před několika lety působil. To byla také jediná změna, kterou přichystal trenérský tandem Sedláček-Kubík. Samotný zápas nabídl velmi kvalitní podívanou, hosté častěji drželi míč, byli fotbalovějším týmem, avšak dlouhou dobu se jim nepodařilo houževnatým domácím odskočit na větší brankový rozdíl. Po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího Machýčka si však mohli oddechnout, neboť si do Benátek nad Jizerou odvezli výhru 5:3.

Benátečtí nemohli začít v Semicích lépe. V 11. minutě se téměř na polovině hřiště chopil míče Radek Šimek, vyhnul se skluzujícímu Čejkovi, prošel až do střelecké pozice, a poté uklidil balon přesně mimo dosah domácího gólmana Fišera – 0:1. O minutu později ale přišla pro hosty přímo ledová sprcha. Gólman Procházka se snažil na hranici pokutového území udělat kličku semickému útočníkovi Tomáši Součkovi, který mu však míč vypíchl a zakončoval do zcela odkryté brány – 1:1. Tento laciný gól s hosty viditelně otřásl. A bylo hůř. O šest minut později zahrávali Semičtí Koštířem přímý kop. Kanonýr tamějšího oddílu posadil míč přesně na hlavu naskakujícího Štěpána Břízy, který rozradostnil místní fanoušky – 2:1. Zmiňme, že minutu před touto brankou se pěknou střelou prezentoval hostující Smetana, avšak trefil se pouze do míst, kde stál gólman Fišer. Benátecký záložník mohl skórovat také ve 22. minutě, avšak jeho hlavičku vyškrábl Ondřej Fišer perfektním zákrokem. Hosté sice byli častěji u míče, avšak domácí hrozili z doslova smrtících protiútoků, ve kterých měl vždy prsty agilní Koštíř. Tři minuty po Smetanově šanci uháněl ze strany zcela sám na Procházku, ten však jeho pokus vyrazil. O necelých šedesát vteřin později dopadl míč opět na Koštířovu kopačku, následnou střelu na vzdálenější tyč srazil na rohový kop hostující bek Horák. Osm minut před koncem prvního poločasu museli hosté nuceně vystřídat. Zraněného Michala Korce nahradil David Mareš, jenž zanedlouho už ze hřiště sledoval, kterak se k míči dostal opět Koštíř a pelášil sám na Procházku, který částečně svoji chybu napravil a střelu semického snipera hrudí vyrazil. Ke slovu se však dostali také Benátečtí. Chvilku před odchodem do kabin zahrával Třasák rohový kop, k míči se protlačil Šimek, ale hlavou mířil vedle.

Co se nepovedlo Radku Šimkovi v závěru prvního poločasu, to si vynahradil hned v úvodu toho druhého. Příhru Martina Korce mu přepustil Karásek, hostující útočník Radek Šimek se podíval a o malý okamžik později, po přesné střele k pravé tyči, mohl dát ruce opět nad hlavu – 2:2. Od této chvíle se Semičtí soustředili spíše na obranu, na útočnou polovinu vyráželi jen sporadicky. To se jim nemuselo vyplatit v 58. minutě, kdy Jiránkův centr hlavičkoval Šimek těsně vedle. Do vedení poslal hosty v 71. minutě Martin Korec, proti jehož sólu vystartoval gólman Fišer, avšak starší z kropáčovovrutických bratří zachoval chladnou hlavu a poslal balon přesně podél vybíhajícího brankáře – 2:3. Kdo by čekal, že hosty tento gól uklidní, mýlil by se. O chvíli později spěchal na Procházku zcela osamocený Švarc, udělal kličku benáteckému brankáři, který mu balon rukou vypíchl. Avšak Švarc přes tělo zkušeného gólmana upadl. Hlavní rozhodčí Machýček následně semickému hráči ukázal, že tohle rozhodně pískat nebude. Domácí to však příliš mrzet nemuselo. O pár okamžiků později totiž zahrávali přímý kop, centr propadl skrz pokutové území k nedostatečně pokrytému Michalu Koštířovi, jenž si věděl rady – 3:3. V tuto chvíli zápas gradoval. Kdo si v 77. minutě odskočil na WC, možná jako následek požívání zdejšího plechovkového piva, protože točené nikde v blízkosti semického hřiště nedostanete, ten zcela jistě přišel o dva góly. Nejprve Třasákův centr z půlky hřiště jemně tečoval pohotový Josef Jiránek, to však stačilo k tomu, aby míč změnil směr a počtvrté skončil za Fišrovými zády – 3:4. O necelé dvě minutky později se Martin Korec elegantně zbavil protihráče, odcentroval na Radka Šimka, který si ve vápně zpracoval míč a dovršil svůj hattrick – 3:5. Domácí už se do konce utkání na odpověď nezmohli.

Jak již bylo řečeno, zápas na semickém pažitu rozhodně nebyl tak jednoznačný, jak může napovídat přeborová tabulka. Možná podobné utkání čeká na benátecké fotbalisty za týden, kdy zavítají na hřiště posledního nováčka z Jílového. 


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Dnes jsme zvládli těžké utkání. V prvním poločase jsme byli zbytečně nervózní. Dostali jsme se do vedení, avšak po individuální chybě našeho brankáře soupeř vyrovnal. Poté dokonce otočil skóre na 2:1. V tu dobu jsme sice měli balon pod kontrolou, ale přesto si domácí dokázali vypracovat dvě šance. Při nich nás dokázal gólman podržet. V příležitostech, které jsme si vytvořili, jsme byli neproduktivní. O poločasové přestávce v kabině jsme si řekli, že začneme aktivně a že budeme soupeře napadat. Naštěstí se nám hned na začátku podařilo vstřelit branku na 2:2. Do vedení jsme se dostali po soupeřově chybě vzadu, ale domácí dokázali vyrovnat na 3:3 ze standardní situace. Ještěže jsme poté vstřelili dva góly. Od té chvíle jsme utkání kontrolovali a udrželi ho do vítězného konce."

Trenér Semic Jaroslav HAVRÁNEK: „S výsledkem spokojený nejsem ani se hrou. Nepodrželi jsme balon. Dali jsme tři góly, avšak v prvním poločase jsme měli další tři šance. Ve druhém poločase nás soupeř v poli přehrával, náš výkon už byl slabší."

Předzápasové představení soupeře ze Semic naleznete ZDE!

ON-LINE: AFK Sokol Semice – SK Benátky ZDE!

CELÉ VIDEO z utkání naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 13. kola Krajského přeboru :

  • Semice – SK Benátky 3:5 (2:1)
  • Tn.Rakovník – Dobřichovice 0:6 (0:4) článek a foto
  • Sedlčany – Louňovice 1:2 (0:1) článek
  • Poděbrady – Ovčáry 0:3 (0:1) článek 1 a 2
  • Un.Beroun – Klecany 3:2 (0:2) článek
  • Čáslav "B" – Pol.Nymburk 3:2 (1:1) článek 1 a 2
  • Sp.Příbram – Dl.Lhota 6:1 (1:0) článek
  • N.Ves p/Pl. – Jílové 7:1 (4:0) článek

Příští 14. kolo ve 14:00 hod., SOBOTA: Jílové – SK Benátky, Dl.Lhota – Čáslav "B" (10:15), N.Ves p/Pl. – Tn.Rakovník, Louňovice – Semice, Klecany – Poděbrady, Ovčáry – Sedlčany, NEDĚLE: Pol.Nymburk – Un.Beroun, Dobřichovice – Sp.Příbram.