Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek ve 14:00 hodin:
AFK Sokol Semice - SK Benátky

V neděli 4.11. zajíždí "A" tým ve 13. kole k týmu - AFK SOKOL SEMICE.



Už jen tři kola zbývají sehrát do konce podzimní části fotbalového Krušovického krajského přeboru. Benátečtí v nich pojedou dvakrát ven (na půdu soupeřů ze suterénu tabulky) a doma pak budou hrát proti aktuálně druhým Louňovicím. V nejbližším 13. kole ovšem budou Benátečtí cestovat na půdu nedalekého dvacet kilometrů vzdáleného týmu AFK Sokol Semice. Tamější AFK Sokol je staronovým účastníkem krajského přeboru, avšak mnoho spokojenosti zatím v Semicích s právě probíhající podzimní sezónou není. Sokol se totiž s devíti body, které získal ve 12 zápasech za 2 výhry, 3 remízy a 7 porážek při skóre 20:40, v tabulce nachází na 14. pozici (dosavadní výsledky a tabulka KP – AFK Sokol Semice).

Naposledy proti Semicím:
V mistrovských zápasech se Benátky s týmem Semic utkaly naposledy v ročníku 2009/2010. Příznivější bilanci měli ze dvou zápasů Benátečtí, kteří na podzim doma nejprve uhráli remízu 1:1, když se z penalty trefil Hruška (článek z utkání). Na semické půdě pak Benátečtí zvítězili přesvědčivě 4:2, o góly se v tomto zápase podělili Třasák, Korejza, Šimek a Aleš Kohout (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole Benátečtí doma hostili tým Sedlčan, který se u Jizery prezentoval sympatickým dojmem, a postavení v dolní polovině tabulky by v nedělním utkání hostům málokdo přisuzoval. Tatran přesto u Jizery v ofenzivně laděném duelu nedokázal získat ani jeden bod. Už v prvním poločase padly tři góly. Na Jiránkovu trefu odpověděl kanonýr Martin Valsa a vedení domácím ještě do přestávky vrátil z trestného kopu Třasák. Na počátku druhé pětačtyřicetiminutovky zvýšil Šimek, aby v následujícím průběhu sedlčanský Lípa dvěma góly srovnal. V 81. minutě rozhodl o zisku tří bodů pro Benátky svou trefou Michal Korec (článek z utkání).

MINULÉ kolo Semice:
Semice v minulém koly zajížděly ve veledůležitém utkání na půdu posledního týmu tabulky FC Jílové s cílem získat tři body a odlepit se ode dna tabulky. Konečná remíza 2:2 toho ovšem pro oba celky moc neřeší. Semickým ovšem nevyšly závěry obou poločasů, v tom druhém tři minuty dělily hosty od zisku tří bodů. Nakonec mají po brankách Švarce a Bošiny pouze jeden, což je podle slov vedoucího mužstva Miroslava Čepelky vzhledem k průběhu utkání jednoznačně ztráta (článek z utkání).

Představení soupeře – AFK Sokol Semice:
Nedaleký tým ze Semic v loňské sezóně skončil v I.A třídě skupiny B až na šestém místě, a protože do divize postupovala z krajského přeboru celá řada mančaftů, došla řada i na semický celek, který postup do nejvyšší krajské soutěže reflektoval. Jak ovšem ukazují současné podzimní výsledky AFK Sokola, se záchranou soutěže budou mít na Nymbursku starosti. Se semickým fotbalem se pojí zajímavá minulosti. Ještě před deseti lety se totiž v této vesnici na Nymbursku hrála třetí nejvyšší tuzemská soutěž (ČFL) a AFK Sokol Semice byl oficiální farmou vršovických prvoligových Bohemians Praha. Právě z Ďolíčku putovala do Semic v té době celá řada fotbalistů, tehdejší trenér Vlastimil Petržela chtěl po týmu Sokola za prohřešky poslal i nynějšího brankáře Slavie Praha a slovenského reprezentanta Kamila Čontofalského. V Semicích si však zahráli hráči jako Martin Jiránek, Jan Flachbart, Zdeněk Šenkeřík, Benjamin Vomáčka, Radek Šírl a řada dalších... Ze současného kádru Semic třetí ligu pamatuje jediný fotbalista – již čtyřiačtyřicetiletý srdcař Jaroslav Semecký, který si zahrál i první ligu právě v dresu Bohemians Praha. Druhou nejvyšší soutěž pak hrál za Brandýs nad Labem, jinak svou kariéru kromě krátké anabáze v Zápech spojil právě se semickým klubem a je nyní suverénně nejzkušenějším hráčem zeleno-bílých. Nejlepším střelcem týmu je se šesti brankami každoroční kanonýr Michal Koštíř, na nějž si Benátečtí budou muset dát velký pozor. V brance se střídá dvojice gólmanů Tomáš Zemánek a Ondřej Fišer, který se v minulosti pokoušel prosadit i v benáteckém týmu a jinak nastupoval například za Litol nebo naposledy za Milovice. V týmu působí také mladík Filip Horejc, který přes léto nastupuje v nejvyšší soutěži plážového fotbalu. Semický tým trénuje pan Jaroslav Havránek.

VZÁJEMNÁ bilance se Semicemi:
Sezóna 2008/2009
Podzim 2008: Semice – Benátky 1:4 (článek z utkání).
Jaro 2009: Benátky – Semice 2:3 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010
Podzim 2009: Benátky – Semice 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2010: Semice – Benátky 2:4 (článek z utkání).

Statistika Benátky – Semice:
SK Benátky:
doma: 2 - 0 - 1 - 1 – 1 bod – skóre 3:4
venku: 2 - 2 - 0 - 0 – 6 bodů – skóre 8:3
Semice:
doma: 2 - 0 - 0 - 2 – 0 bodů – skóre 3:8
venku: 2 - 1 - 1 - 0 – 4 body – skóre 4:3

CELKEM ze čtyř vzájemných utkání:
SK Benátky – 4 - 2 - 1 - 17 bodů, skóre 11:7
AFK Semice – 4 - 1 - 1 - 24 body, skóre 7:11

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Machýček Milan z Neratovic. Na pomezí mu budou pomáhat p. Kabyl Jiří z Prahy a p. Zuskin Petr z Neratovic. Delegátem FAČR je p. Bohuněk Karel z Kojetic u Prahy. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Semicích rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 13. kola krajského přeboru bude na stadionu v Semicích sehráno v NEDĚLI 4. listopadu s výkopem ve 14:00 hodin. Autobus do Semic vypraven nebude. Přijeďte tedy podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 13.kolo: AFK Sokol Semice – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: AFK SOKOL SEMICE



--> Zpět