Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 21.kolo 13.04.2013

Sokol Nová Ves pod Pleší   SK Benátky
2:0
( 1:0 )

Holan – Staroba, Pastyrik, Kunc, Šindelář, Šorna, Jakub Kokštejn, Pinc, Kordule (63. Krupa), Rom, Jan Kokštejn

Diváků: 70

Krch – J. Rosenkranz, Karásek, Jakubec, Třasák – Fingerhut (60. Mašek), Škarecký, Vajgl, Smetana, Novotný (60. Martin Korec) – Kamlach (83. Krýda)

 
góly: 15. Kordule, 68. Pinc
karta: 56. Novotný, 66. Třasák
karta:
rozhodčí: Mrázek – Kovář, Garaja
delegát:
Tasch Zdeněk
  Střely na branku: 4:2
Střely mimo: 3:11
Rohové kopy: 5:3
Ofsajdy: 2:5
Fauly: 14:18
Hráč utkání:
Michal Pinc
Hráč utkání:
Milan Karásek

Průběh zápasu

Benátky neproměnily své šance a odjely bez bodů !

Ne zcela podařený vstup do jarní části přeborové sezóny se snažili benátečtí fotbalisté vylepšit v Nové Vsi pod Pleší. Tedy na hřišti týmu, se kterým ve své historii sehráli pouze jedno utkání. Na podzim v domácím prostředí porazili novoveské fotbalisty 2:1. Rozhodující branku dal ve čtvrté nastavené minutě náhradník Hrdlička. Podobný kousek se Benátkám tentokrát nepodařil. Hosté podobně jako ve většině předchozích jarních zápasů žehrali na neproměněné brankové příležitosti, což je opět stálo body. Po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího Mrázka byl na světelném ukazateli výsledek 2:0 pro domácí. Benátečtí tak již 197 minut nevstřelili branku.

Po opatrném úvodu zahrozili ve 13. minutě poprvé domácí. Šornovu přesnou přihrávku přebral Šindelář, jehož povedenou střelu srazil benátecký kapitán Karásek na rohový kop. Po něm zůstal v pokutovém území trestuhodně neobsazený Pinc, jehož ale Krch vychytal. Toto varování nebylo pro hostující hráče dostačující. Za další minutu totiž Benátečtí inkasovali. Kuncův centr totiž na zadní tyči usměrnil nedostatečně obsazený Lukáš Kordule1:0. Benátky odpověděly hlavičkou Vajgla, avšak Holan v brance Nové Vsi pod Pleší byl pozorný. I nadále se hrál velmi dobrý kombinační fotbal. Paradoxně ale byli oba gólmani téměř bez práce. Toho domácího nevystrašil ani Jakubcův trestný kop z velmi výhodné vzdálenosti. Zkušený benátecký stoper totiž poslal míč pouze do zdi. Hostující tým byl aktivnější ve střelbě. Pokusů, které mířily mezi tři tyče, bylo ale pomálu. Škarecký poslal míč proti noze Vajglovi, jehož střela ale měla opačnou faleš, tudíž minual levou tyčku. Na druhé straně pálil tvrdě někdejší hráč Příbrami Šindelář. Jakubec však stál na svém místě a tuto dělovku zblokoval. Také Jan Rosenkranz neměl v pokutovém území seřízena svá mířidla správně, neboť jeho hlavička mířila mimo.

Druhý poločas začal velkou šancí hostujícího týmu. Škarecký vysunul mladého Kamlacha, jemuž ale Holan skočil pod nohy a vyrazil míč na rohový kop. V 68. minutě se mohli domácí podruhé radovat. Smetanovu špatnou přihrávku vystihl Michal Pinc, který se protáhl kolem bránících hráčů, udělal kličku gólmanu Krchovi a zakončoval do prázdné brány – 2:0. Snížit mohl Vajgl, jeho technická střela ale skončila nad břevnem. O chvilku později přiťukl střídající Mašek míč Škareckému, jenž z ostrého úhlu střílel také nad. Tragickou koncovku benáteckého týmu potvrdil v 80. minutě často střílející Vajgl, k němuž se odrazila zblokovaný Jakubcův pokus. Exvelimský hráč však tuto vyloženou šanci zahodil, neboť svůj pokus namířil těsně nad břevno. To byla také poslední větší šance tohoto zápasu.

Hosté rozhodně nepředvedli špatný výkon, ale již bylo řečeno, jejich koncovka je naprosto tristní. V jarní části sezóny zatím skórovali pouze dvakrát. Omluvou rozhodně není ani to, že v Nové Vsi pod Pleší nemohli nastoupit útočníci Šimek s Michalem Korcem a obránce Horák. První jmenovaný je zraněn, druhý pykal za čtyři žluté karty. V dalším kole čeká Benátecké v domácím prostředí Tatran Rakovník, tedy další tým z čela tabulky se kterým na podzim prohráli na jeho hřišti 1:0 (viz. článek).


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „V dnešním utkání jsme podali kvalitní fotbalový výkon. Určitě jsme nebyli horším týmem. Bohužel opět jsme doplatili na neproměnění dvou vyložených brankových příležitostí. V obranné fázi jsme udělali dvě chyby. V prvním případě jsme nepokryli hráče, v tom druhém jsme špatnou zpětnou přihrávkou nabídli soupeři šanci, kdy šel sám na bránu a zvýšil na 2:0. Jak jsem řekl, máme problém s proměňováním šancí. Je to pořád dokola. V tom máme velké rezervy."

Trenér Nové Vsi pod Pleší Frantšk KAJGR: „Myslím si, že to bylo velice dobré přeborové utkání. Byli jsme lepším týmem, měli jsme více šancí. Právě to rozhodlo."

Předzápasové představení soupeře z Nové Vsi p/Pl. naleznete ZDE!

ON-LINE: Sokol Nová Ves p/Pl. – SK Benátky ZDE!

FOTO ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 21. kola Krajského přeboru :

  • N.Ves p/Pl. – SK Benátky 2:0 (1:0)
  • Čáslav "B" – Poděbrady 2:0 (2:0) článek 1 a 2
  • Tn.Rakovník – Semice 3:1 (1:1) článek 1 a 2 a foto
  • Un.Beroun – Jílové 2:1 (1:1)
  • Dobřichovice – Louňovice 0:1 (0:1)
  • Sp.Příbram – Sedlčany 0:3 (0:2) článek 12 a 3
  • Pol.Nymburk – Klecany 1:1 (1:0) článek
  • Dl.Lhota – Ovčáry 0:0 (0:0) článek

Příští 22. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Jílové – Pol.Nymburk, Klecany – Dl.Lhota, Ovčáry – Dobřichovice, Louňovice – N.Ves p/Pl., Poděbrady – Un.Beroun, NEDĚLE: SK Benátky – Tn.Rakovník, Semice – Sp.Příbram, Sedlčany – Čáslav "B".

Fotogalerie