Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek v 16:30 hodin. SK Benátky - Sokol Nová Ves pod Pleší

V NEDĚLI 16.9. přijede do Benátek v 6. kole tým - NOVÁ VES POD PLEŠÍ.



Benátecké fotbalisty čeká v dalším již šestém kole Krušovického krajského přeboru zatím největší dosavadní překvapení soutěže. K řece Jizeře totiž přijede sebevědomý nováček z Nové Vsi pod Pleší, který loni postoupil z 1.místa I.A třídy skupiny A. Že toto umístění nebylo rozhodně náhodné, dokazují hráči Nové Vsi také v krajském přeboru. Zde totiž válcují jednoho soupeře za druhým. Po pěti kolech mají jako jediný tým plný počet patnácti bodů a drtivé skóre 30:5. Počet vstřelených branek dá v průměru šest gólů do sítě soupeře za zápas. Je potřeba si dát na tohoto soupeře obzvlášť velký pozor a pokusit se mu uzmout první podzimní body (dosavadní výsledky a tabulka KP – Sokol Nová Ves p/Pl.).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole zajížděly Benátky na půdu do té doby neporažených Dobřichovic, které se pyšnily také vysokým počtem nastřílených gólů a také žádným ztraceným bodem. Benátečtí však tohoto soka nachytali v jeho hájemství a dokázali mu sebrat všechny body. Na Šimkův gól v prvním poločase Sokol odpověděl v nastavení první půle, když se z penalty prosadil Karda. Probuzený hostující kanonýr Radek Šimek o sobě dal ve druhé pětačtyřicetiminutovce opět vědět, když svou druhou trefou v utkání zařídil výhru. Mužstvo Benátek podalo kvalitní, disciplinovaný výkon a šťastně zvítězilo na půdě favorita (článek z utkání).

MINULÉ kolo Nová Ves pod Pleší:
Nová Ves pod Pleší udělila o minulém víkendu lekci dalšímu týmu krajského přeboru. Pro debakl si na okres Praha-Západ přijel tým Semic, který pod Pleší utržil ostudných devět gólů. Už v poločase vedli domácí o tři branky a kráčeli za výhrou, kterou ve druhém poločase ještě velmi zvýraznili. Hattrickem se blýskl Pinc, po dvou brankách pak přidali Pastyrik a Rom. Skóre ještě v závěru dokreslili střídající Zikán a Novák (článek z utkání a foto).
Nová Ves p/Pl. nastoupila doma proti Semicím v této sestavě: Lacina – Pastyrik, Novák, Staroba, Jan Kokštejn – Doležal (68. Zikán), Venta, Kunc (70. Šorna), Krupa (75. Durdil) – Pinc, Rom

Představení soupeře – Sokol Nová Ves pod Pleší:
Sokol Nová Ves pod Pleší v loňském ročníku I.A třídy skupiny A prošel jako nůž máslem. Ve třiceti odehraných utkání ztratili Novovesští body jen třikrát – pouze jedinkrát v celé sezóně prohráli. S impozantním skóre 99:20 a dvaadvaceti bodovým náskokem před druhými Černolicemi tak Sokol tuto soutěž jasně ovládl. Pojďme si něco v krátkosti říci o historii kopané v Nové Vsi. Klub byl založen v roce 1933 a klubovými barvami jsou bílá, zelená a černá. Název klubu prošel přes léta několika změnami. Přes Novoveský SK, Baník Nová Ves, Baník SDO, až k nynějšímu Sokol Nová Ves pod Pleší, a to z důvodu dobré spolupráce mezi místním Sokolem a kopanou v obci. Klub v minulosti patřil ke stálicím 1.B třídy, kterou hráči ve Vsi kopali přes dvacet let. V současnosti má klub dokonce tři mužstva dospělých, z nichž „B“ a „C“ tým hrají okresní soutěž. Pažit na novoveském hřišti je v dobrém stavu, ale kabiny a areál celkově má již své odslouženo a neodpovídá dle slov místních ani okresním soutěžím. Cíle klubu nejsou dle slov předsedy klubu Jiřího Kvasničky nijak stanoveny, ale Nová Ves se rozhodně nechce pohybovat mezi mužstvy ohrožené sestupem. Mužstvo se průběžně doplňuje a pro podzimní část přišlo několik nových tváří.
Zřejmě největší posilou je zkušený Jan Pastyrik, který přišel z třetiligového Písku a své kvality rozhodně prokazuje. S pěti brankami je zatím nejlepším střelcem týmu. Dalším novicem je Michal Pinc, útočný typ fotbalisty z Dobříše. Nedávno musel trenér týmu František Kajgr řešit nepříjemnou věc. Brankářská jednička a někdejší gólman Příbrami Hynek Holan si totiž na pile uřízl prst, a tak musel Sokol shánět nového gólmana. Nakonec sehnal hned dva, a to s bohatými zkušenostmi. Tím prvním je již dvaačtyřicetiletý veterán Vladimír Lacina, který je zároveň trenérem přeborového Berouna, což je velmi zajímavé. V Berouně také Lacina naposledy chytal, v minulosti působil jako hrající kouč a již rok se mezi tyčemi neobjevil. Druhým novicem je osmatřicetiletý Marek Mojžíš, který chytával v třetiligovém Králově Dvoře a také divizním Hořovicku. Na obou štacích byl pro tým oporou. Co se počtu ligových starů týče, tak nejvíce jich z Novoveských sesbíral pětatřicetiletý Radek Šindelář. Ve druhé lize se objevil už v roce 2001, kdy z Xaverova hostoval ve Stříbrné Skalici, po návratu hrál druhou ligu, než si jej na jarní sezonu 2006 zapůjčily do nejvyšší soutěže Blšany. Po sestupu Blšan a krachu Xaverova přestoupil do Příbrami. V lednu 2007 odešel na hostování do Bohemians Praha. V létě se vrátil zpět do Příbrami, kde ligovou kariéru ukončil a působil už jen v nižších soutěžích. Nejstarším hráčem je pak bezesporu pětačtyřicetiletá opora, kapitán a hrající asistent trenér v jedné osobě Zdeněk Staroba, který v minulosti jako trenér vedl třetiligový Písek, kde hrál i v tamějším „B“ týmu. Několik hráčů z novoveského kádru pak působilo v divizním týmu tehdejší Marily Příbram „B“. Kádr týmu zpod Pleše je velice kvalitní, výsledky zde hovoří za vše. Trenérem týmu Nové Vsi pod Pleší je p. František Kajgr.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Zuskin Petr z Neratovic. Na pomezí mu budou pomáhat p. Kabyl Jiří z Prahy a p. Žáková Dagmar z Žebráku. Delegátem FAČR je p. Drahoš Pavel z Kouřimi na Kolínsku. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 6. kola krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 16. září s výkopem v 16:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 6.kolo: SK Benátky – Sokol Nová Ves pod Pleší

Více o soupeře na jeho stránkách: SOKOL NOVÁ VES POD PLEŠÍ

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět