Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 7.kolo 22.09.2012

TJ Tatran Rako Rakovník   SK Benátky
1:0
( 1:0 )

Zach – Vecka, Výborný, Stuchl, Havel – Servus, Pucholt (67. L. Kučera), Gögh, Špička (73. Fujdiar) – P. Kučera, Kudela

Diváků: 130

Procházka – Rosenkranz, Jakubec, Karásek, Horák – Jiránek, Smetana, Třasák, Novotný (89. Fingerhut) – Martin Korec (79. Hrdlička), Šimek (46. Michal Korec)

 
góly: 5. Kučera Petr
karta: 79. Rosenkranz - 75. Kučera P.
karta:
rozhodčí: Richtár – Malý, Tobiška
delegát:
Pánek Miroslav
  Střely na branku: 3:3
Střely mimo: 5:4
Rohové kopy: 2:4
Ofsajdy: 0:3
Fauly: 15:32
Hráč utkání:
David Gögh
Hráč utkání:
František Jakunec

Průběh zápasu

Benátkám se na Tatranu nedaří, znovu odjely bez bodů !

Po vítězství nad silnými Dobřichovicemi a Novou Vsí pod Pleší zajížděli benátečtí fotbalisté s cílem opět přivést nějaký ten bod na hřiště dalšího předního týmu přeborové tabulky Tatranu Rakovník. V Rakovníce měli Benátečtí zápornou bilanci, vždyť ze dvou předchozích zápasů nedokázali odtud dovést ani bod se skóre 2:6. Bez bodu se vraceli i tentokrát. I když by se bez nadsázky dalo říct, že k němu měli hodně blízko. Tatranu stačila na výhru 1:0 jediná branka z úvodu zápasu.

Již v 5. minutě se mohli domácí příznivci radovat. Nepřesný výkop hostujícího gólmana Procházky zachytil Pucholt, který posunul míč nad Servuse, od kterého balon putoval na nabíhajícího Petra Kučeru, jenž podél vybíhajícího gólmana hostí rozvlnil síť – 1:0. Do konce prvního poločasu měli domácí ještě dvě větší šance, nejprve Kudelou, poté Pucholtem, ty ovšem pokryl benátecký gólman David Procházka. Benátky se také mohly prosadit, ovšem Jiránek v pádu branku domácích po rohovém kopu přestřelil.

Ve druhé půli byli hosté určitě lepším týmem. Martin Korec dokonce dokázal dostat míč za záda rakovnického gólmana Zacha. Avšak jeho radost utnul praporek pomezního rozhodčího Malého, který signalizoval ofsajd. Nutno podotknout, že tento verdikt čárového sudího se ukázal jako lichý, což potvrdili i někteří domácí hráči. Vyrovnání měl na kopačce střídající žolík Martin Hrdlička, kterého stejně jako před týdnem pobídl do gólové šance Michal Korec. Mladý benátecký hráč však tváří v tvář Zachovi trefil jeho nohy.

Utkání, kterému by spíše seděla remíza, vyhráli domácí. Benátečtí se o reparát pokusí už za týden, kdy hostí nováčka Spartak Příbram, na jehož lavičce sedí zkušený exligový trenér Jindřich Dejmal.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Myslím si, že v dnešním zápase jsme určitě ztratili body, protože jsme nebyli horším týmem než domácí. Na začátku prvního poločasu jsme udělali chybu, kterou Rakovničtí potrestali. Domnívám se, že poté byla hra vyrovnaná. Rakovník sice měl dvě brankové příležitosti ke skórování, které jsme přežili. Ve druhém poločase jsme hráli daleko lépe než domácí, zlepšila se i kombinace. Vytvořili jsme si dvě stoprocentní šance. Bohužel jsme jednou špatně zpracovali míč a ve druhé šanci nás vychytal domácí brankář. Z dnešního zápasu by byla remíza pro nás určitě příjemnější."

Trenér Tn.Rakovník Václav ECK „V prvním poločase byl náš výkon podle mých představ. Škoda, že jsm nepřidali další gól. Hrál se velmi slušný fotbal, ke kterému přispěl i soupeř. Ve druhé části jsme vyklidili pole. Zbytečně jsme kazili velké množství přihrávek a snadné míče jsme nedokázali zakrýt a chvilku podržet u kopaček, tím jsme se dostali pod tlak, ale naštěstí akce Benátek končily před naším pokutovým územím."

Předzápasové představení soupeře z Tatranu Rakovník naleznete ZDE!

ON-LINE: Tatran Rako Rakovník – SK Benátky ZDE!

FOTO ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 7. kola Krajského přeboru :

  • Tn.Rakovník – SK Benátky 1:0 (1:0)
  • Un.Beroun – Poděbrady 4:1 (2:0) článek 1 a 2
  • Dobřichovice – Ovčáry 3:1 (0:1) článek
  • Čáslav "B" – Sedlčany 6:0 (3:0) článek 1 a 2
  • Pol.Nymburk – Jílové 3:2 (3:1) článek
  • Sp.Příbram – Semice 2:1 (2:0) článek 1 a 2
  • N.Ves p.Pl. – Louňovice 1:2 (1:1) článek a foto
  • Dlouhá Lhota – Klecany 1:1 (1:0) článek

Příští 8. kolo v 16:30 hod., SOBOTA: Jílové – Poděbrady, Klecany – Dobřichovice, Louňovice – Tn.Rakovník, Ovčáry – N.Ves p/Pl., NEDĚLE: SK Benátky – Sp.Příbram, Semice – Čáslav "B", Sedlčany – Un.Beroun, Pol.Nymburk – Dl.Lhota

Fotogalerie