Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 16:30 hodin:
TJ Tatran Rako Rakovník - SK Benátky

V sobotu 22.9. zajíždí "A" tým v 7. kole k týmu - TATRAN RAKOVNÍK.



Formu jako řemen nabrali fotbalisté Benátek nad Jizerou v měsíci září. Ze tří utkání dokázali získat plných 9 bodů při aktivním skóre 6:3. Sluší se navíc podotknout, že za soupeře jim byly týmy, které mají v krajském přeboru velký zvuk. Zejména v posledních dvou zápasech se Benátečtí opravdu vytáhli, neboť dokázali porazit Dobřichovice i Novou Ves pod Pleší, tedy mančafty, jež do inkriminovaného zápasu neztratily ani bod! V této excelentní jízdě by jistě Benátky chtěly pokračovat na trávníku týmu TJ Tatran Rako Rakovník, což je momentálně čtvrtý tým tabulky krajského přeboru. Ovšem utkání to nebude jistě jednoduché, neboť i Rakovník by chtěl určitě rozšířit svůj bodový zisk.

Tatran Rakovník na podzim v šesti kolech:
Rakovničtí si zatím připsali čtyři výhry, jednu remízu a jednu porážku. I v jejich případě by se dalo hovořit o povedeném zářijovém měsíci, neboť ze tří utkání vybojovali 7 bodů. Nejprve přivezli plný počet z Poděbrad za výhru 3:1, poté si v domácím prostředí poradili se Sedlčany, které rozdrtili 4:0. Zatím poslední výsledek by se dal jistě označit za ztrátu, neboť v Semicích uhráli pouze remízu 1:1 (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Tatran Rako Rakovník).

V loňské sezóně na jaře doma s Tatranem Rakovník:
Tatran Rakovník není zrovna oblíbeným celkem benáteckých fotbalistů, kteří rozhodně nebudou v dobrém vzpomínat ani na poslední vzájemné utkání, jelikož právě tímto zápasem skončila dlouhá desetizápasová série bez porážky. Rakovničtí dokázali v Benátkách nad Jizerou vyhrát 1:0, když jedinou branku vstřelil v úvodu utkání Kučera. Hosté dohrávali téměř třicet minut bez vyloučeného Stuchla. I když domácí měli tlak, mladého gólmana Zacha se jim nepodařilo překonat (článek z utkání).

Minulé kolo Benátky:
Jak již bylo řečeno, Benátečtí v minulém kole získali skalp do té doby stoprocentní Nové Vsi pod Pleší. Po bezbrankovém prvním poločase se jako první prosadili hosté. Ale netrvalo dlouho a domácí zásluhou Martina Korce vyrovnali. Poté Benátečtí přežili několik klinických smrtí v podobě stoprocentních šancí novoveských hráčů, kteří si po závěrečném hvizdu sudího Zuskina museli drbat hlavu, neboť inkasovali branku ve čtvrté nastavené minutě z kopačky střídajícího Martina Hrdličky, který byl na trávníku necelou minutu (článek z utkání).

Minulé kolo Tatran Rakovník:
Jestli si Nová Ves pod Pleší musela drbat hlavu nad neproměněnými šancemi, tak téměř totožně na tom byl také Tatran Rakovník. Rakovničtí zajížděli do Semic, kde si vytvořili velké množství vyložených šancí, avšak s koncovkou byli na štíru. Přesto se ujali vedení brankou Výborného, avšak domácí vysoký stoper Bříza dokázal po standardní situaci vyrovnat. Tento výsledek také vydržel až do konce zápasu (článek z utkání). „Jsem velmi zklamaný. Nechci snižovat výkonnost domácího týmu, ale podobných celků venku nebude. Ztratili jsme dva body. Dnes kdybychom hráli do půlnoci, tak snad branku nedáme. Byl to festival zahozených šancí,“ pravil po utkání pro internetové stránky Tatranu Rakovník hlavní trenér Václav Eck.
Tatran Rakovník nastoupil v minulém 6. kole venku proti Semicím v této sestavě: Zach – Vecka, Kratochvíl, Stuchl, Hornof – Výborný, Servus, Gögh, Pucholt (73. Fujdiar), P. Kučera – Kudela

Představení soupeře – TJ Tatran RAKO Rakovník:
Fotbalový klub TJ Tatran RAKO Rakovník byl založen v roce 1943 jako fabrický tým nesoucí název – AFK RAKO. Během své historie prošel klub řadou změn. Největší přišla v roce 2004, kdy oddíl opustil generální sponzor Lasselsberger, jenž odkoupila většinový poddíl v Rakovnických keramických závodech. Klub byl na pokraji zániku. S pomocnou rukou však přišlo Město Rakovník, které odkoupilo areál a vzalo oddíl pod svá křídla. V současné době má klub jedenáct družstev. Klub své zápasy hraje na hřišti nad závodem Šamotka. Dvě travnaté plochy a nově vybudovaná umělá tráva se nacházejí v klidném zákoutí lesa. Jedničkou týmu je zřejmě mladý gólman Radek Zach, který v loňském roce, jak již bylo řečeno, vychytal benátecké střelce. V obraně tvrdí muziku zkušený Martin Havel, jenž byl kdysi oporou nedalekého Nového Strašecí. Právě odtamtud získali funkcionáři Tatranu Rakovník před loňskou sezónou velkou posilu. Na Šamotku zamířil Matyáš Kudela, syn fotbalového funkcionáře Zdeňka Kudely. Kudela ml. kdysi působil v mladoboleslavském dorostu, poté několik let střílel branky za Nové Strašecí. Zvučnou posilu získal Tatran také před touto sezónou. David Gögh býval velkým českým talentem, který se zkoušel prosadit dokonce v akademii Bayernu Mnichov! Poté hrál druhou ligu za Mladou Boleslav, třetí nejvyšší soutěž za Čáslav a následně se několik let potuloval v nižších rakouských soutěžích. Jeho poslední zastávkou byla divizní Čížová. Ale nejen na tohoto technického hráče může spoléhat rakovnický trenér, kterým je již delší dobu Václav Eck, který v dobách své největší slávy i díky kanonýrským schopnostem v dresu rakovnického SK měl nabídky dokonce do první fotbalové ligy! Nakonec si několik let zahrál v Rakousku nebo také v Blšanech.

VZÁJEMNÁ bilance s Tn.Rakovník:
Benátečtí se s Tatranem Rakovník utkali čtyřikrát.
Sezóna 2010/2011
Podzim 2010: Tn.Rakovník – Benátky 2:1 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Tn.Rakovník 1:0 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Tn.Rakovník – Benátky 4:1 (článek z utkání).
Jaro 2012: Benátky – Tn.Rakovník 0:1 (článek z utkání).
Statistika Benátky – Tn.Rakovník:
SK Benátky doma/venku: 2/2 zápasy – 3/0 bodů – 1:0/6:2 skóre
Tn.Rakovník doma/venku: 2/2 zápasy – 6/3 body – 6:2/1:0 skóre
Celkem ze čtyř vzájemných zápasů mají Benátky 3 body, skóre 3:7 a Tn.Rakovník 9 bodů, skóre 7:3.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Richtár Lukáš z Kosoře (Praha - západ). Na pomezí mu budou pomáhat p. Malý Milan z Ondřejova (Praha - východ) a p. Tobiška Stanislav. Delegátem FAČR je p. Pánek Miroslav. Rozhodčím přejeme, aby se jim na Tatranu Rakovník rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 7. kola krajského přeboru bude na stadionu Na Šamotce v Rakovníku sehráno v SOBOTU 22. září s výkopem v 16:30 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí ve 13:30 hodin od stadionu. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 7.kolo: TJ Tatran Rako Rakovník – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ TATRAN RAKO RAKOVNÍK



--> Zpět