Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 16.kolo 11.03.2012

SK Benátky   SK Český Brod
2:2
( 0:0 )

Bejr – Mareš, Karásek, Rosenkranz, Třasák – Cepka (61. Reichert), Smetana (90. D. Mašek), Škarecký, Korejza (71. Cruz) – Šťastný, Martin Korec

Diváků: 110

Sova – Červenka, Bureš, Mlejnek, Kopecký – Kryštof, Krejcar, Jirků (80. Trnka), Hubáček (90. Kratochvíl) – Moravec, Štefančík

 
góly: 68. Třasák, 74. Škarecký – 56. a 72. Moravec
karta: 70. Mareš – 14. Bureš, 31. Červenka
karta:
rozhodčí: Brejník – Hlavnička, Švagr
delegát: Kroh Josef
  Střely na branku: 5:6
Střely mimo: 3:7
Rohové kopy: 2:7
Ofsajdy: 4:2
Fauly: 17:16
Hráč utkání:
Stanislav Smetana
Hráč utkání:
Aleš Moravec

Průběh zápasu

Benátky v prvním jarním kole doma na umělé trávě remizovaly !

Fotbalisté Benátek nad Jizerou vstoupili do jarní části krajského přeboru ziskem bodu v domácím utkání s jedním z aspirantů na postup do divize Českým Brodem. První poločas duelu nabídl vyrovnanou podívanou a bezbrankové skóre. To ve druhé půli už se bylo na co dívat. Padly totiž celkem čtyři branky a duel tedy nakonec skončil asi spravedlivou remízou 2:2. Benátečtí museli dvakrát dotahovat vedení soupeře a bod tedy budou vzhledem k vývoji utkání a postavení soupeře v tabulce brát. V domácím prostředí však Benátky chtěly určitě vyhrát za tři body.

V prvním poločase měly oba celky k sobě spíše respekt. Hosté už před duelem deklarovali, že si budou muset dát na Benátecké vzhledem k jejich kvalitním výsledkům v přípravě pozor. Ve hře bylo v první pětačtyřicetiminutovce k vidění řada nepřesností, zřejmě po přechodu z přípravného do mistrovského období. První jarní žlutou kartu dostal ve 14. minutě exligista a nyní stoper Českého Brodu Jakub Bureš, který na půlce rukou udeřil do obličeje Martina Korce. První střelu na branku vyprodukoval až ve 25. minutě hostující Hubáček, zblokovaný pokus ale nemohl být pro Bejra žádným překvapením. Poté oba celky vyslaly několik pokusů mimo tři tyče, ve 35. minutě však hosté zahrozili. Hubáčkův centr našel hlavu zkušeného Štefančíka, jehož hlavička šla těsně vedle Bejrovy klece. V nastaveném čase prvního poločasu zahrávali Českobrodští dvě velmi zajímavé standardky. Po té první se přes Štefančíka dostal míč k Burešovi, jehož tečovaná a zpomalená střela doklouzala jen těsně vedle levé tyče domácí branky.

Úvod druhého poločasu Benátečtí zaspali a ztrestat je mohl Moravec. Ten se vyhnul Karáskovi a byl na chvíli sám před Bejrem. Domácí gólman v tu chvíli svůj tým podržel. Benátky hrály stále pasivně a přišla další chvíle Moravce. Českobrodský hráč mířil přesně k tyči, avšak na brankové čáře domácí zachránil hlavičkující Smetana. Aleš Moravec se dočkal v 56. minutě, kdy Benátečtí jako kdyby přestali na chvíli hrát po nepřehledné situaci ve vápně, čehož Aleš Moravec využil přesnou střelou k tyči – 0:1. Vyrovnání přinesla 68. minutě. Trestný kop z uctivé vzdálenosti 22 metrů zahrával Martin Třasák a tvrdou ranou přes zeď s pomocí tyče překonal brankáře Sovu – 1:1. V 72. minutě přišla minimálně sporná situace, kdy Moravec zpracoval balón za benáteckou obranou, pomezní sudí Švagr ofsajd nesignalizoval, a tak Aleš Moravec mohl v klidu přidat svou druhou branku v utkání – 1:2. Z vedení se ale Český Brod příliš dlouho neradoval. Za dvě minuty totiž bylo opět vyrovnáno. Třasákův dlouhý nákop zpracoval střídající Reichert a zimní posila Martin Škarecký ve skluzu uklidil míč po zemi do sítě – 2:2. Stovka diváků už se žádné další trefy nedočkala, došlo tedy k dělbě bodů.

V příštím kole Benátečtí budou zajíždět na půdu Libiše, kde boj s větrnými mlýny každoročně prohrávají. Od roku 2008 Benátečtí v Libiši ve třech duelech skórovali jen jednou a duely vždy pískala „rozhodcovská esa“. Doufejme tedy, že se hráčům od Jizery podaří v sobotním dopoledním čase prolomit všechna libišská prokletí.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Remíza je pro nás cenná. První poločas byl spíše o bojovnosti bez nějakých větších brankových příležitostí. Soupeř byl v určitých fázích fotbalovější. Do druhého poločasu jsme vstoupili špatně. Soupeře jsme nechali dostat se do hry. Udělali jsme zbytečně několik faulů v blízkosti našeho vápna. Hosté šli hlavně ze standardních situacích a z rohů malinko do tlaku. Poté jsme dostali zcela zbytečný gól, kdy jsme na naší straně nepokryli hráče a nechali jsme ho jednoduše zakončit. Do zápasu jsme se dostali díky trestnému kopu, kdy se Martin Třasák krásně trefil. Myslím si, že v tu dobu se utkání přelévalo z jedné strany na druhou. Ale po další naší individuální chybě ve středu obrany se soupeř dostal do vedení. Chtěl bych však ocenit mužstvo, že nesložilo zbraně a bojovností a vůlí jsme vstřelili vyrovnávací branku, které rozhodla o tom, že jsme se o body podělili. Soupeř byl kvalitní, patří do špičky tabulky a bude hrát o postupová místa."

Trenér SK Český Brod Jiří TESAŘ: Zápas se hrál na umělé trávě menších rozměrů (90x54). Podle toho také vypadala hra. Bylo to o bojovnosti a nasazení. Myslím si, že v prvním poločase byla hra vcelku vyrovnaná, malinko navrch jsme ale měli my. Ve druhé půli jsme šli dvakrát do vedení po docela hezkých akcích. Bohužel vždycky po standardních situacích jsme si vedení nechali vzít. Poprvé domácí trefili trestný kop perfektně k tyči, byla to střelba přímo na bránu. Podruhé jsme po standardní situaci udělali strašně hrubou chybu, kdy jsme nechali volného kluka na velkém vápně, který sklepl balón a domácí to dorazili."

Předzápasové představení soupeře z Českého Brodu naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – SK Český Brod ZDE!

PROGRAM: 16.kolo krajského přeboru ZDE!

VÝSLEDKY 16. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – SK Český Brod 2:2 (0:0)
  • Dobřichovice – Un.Beroun 2:0 (0:0)
  • Čáslav "B" – Tn.Rakovník 4:2 (3:2) článek 1 a 2
  • SK Rakovník – Louňovice 2:0 (1:0) článek 1 a 2 a foto
  • SK Úvaly – Mn.Hradiště 1:0 (0:0) článek 12
  • Nové Strašecí – Pol.Nymburk 0:1 (0:1) článek 1 a 2 a foto
  • Dobrovice – Kutná Hora 0:2 (0:1) článek 1 a 2 a foto
  • Sedlčany – Libiš 1:2 (0:1) článek

Příští 16. kolo v 15:00  hod.: SOBOTA: Sokol Libiš – SK Benátky (10:15), Tn. Rakovník – Dobřichovice, Un.Beroun – Úvaly, Český Brod – Louňovice, N.Strašecí – SK Rakovník, NEDĚLE: K.Hora – Čáslav "B", Pol.Nymburk – Dobrovice, Mn.Hradiště – Sedlčany.