Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

PROGRAM prvního jarního 16. kola KP mužů

Během nadcházejícího víkendu se odehraje první jarní 16.kolo středočeského krajského přeboru mužů. Více o soupeřích, které na sebe narazí čtěte uvnitř článku.


SK Rakovník (16.místo/10 bodů) - Slavia Louňovice (8./22), SO 10.3., 10:15, (hl. rozhodčí Kabyl Jiří), podzimní zápas 0:1
I změnou hracího termínu domácích zápasů chtějí dosáhnout domácí na záchranu. Největší změna se ale týká realizačního týmu. Po podzimní části rezignoval domácí lodivod Radim Suchánek a nahradil ho Jan Vlček, který ve své hráčské a i trenérské kariéře nikdy nezažil sestup. Věří, že tak tomu bude i po této sezóně. Kádr se mnoho nezměnil, SK stáhlo hráče z hostování a z Německa se vrátil zkušený Razím. V přípravě měli solidní výsledky a je tedy otázkou, zda dokáží vrátit Slavii podzimní porážku a tak úspěšně vstoupit do jarní části. Hostující Slavia také hlásí změnu na trenérském postu. Zdravotně indisponovaného Mašatu nahradil Jiří Hruška, trenér se zkušenostmi z vyšších soutěží (naposledy Vyšehrad). A louňovičtí navíc vydatně posilovali - brankář Filip Tuček (Polepy), stoper Ondřej Kolísek (Měcholupy), zkušený středopolař David Šefrna (Zápy) a dva mladí a nadějní hráči z Vyšehradu (střelec Jaroslav Kroh),... Zápas se hraje na UMT na Šamotce.

FK Dobrovice (2./30)– Sparta Kutná Hora (1./37), SO 10.3., 14:30 (Šimáček Jakub), 1:3
Dobrovičtí se netají cílem postoupit a stahovat náskok Sparty mohou začít hned v prvním jarním kole. Přes zimu se jim podařilo kádr udržet pohromadě a navíc i posílit. Do kádru se vrací Vít Pečínka, posilou by měl být Petr Jiroušek s ligovými zkušenostmi. Zraněný Martin Zbončák a David Boško se již pomalu dávají dohromady. Zimní příprava se vydařila a během ní ani neprohráli. Připraví jim první letošní prohru lídr tabulky? Sparta dle trenéra absolvovala kvalitní přípravu, kádr rovněž udržela a mezi posily určitě patří navrátivší se Jakub Vančura (Polepy) a útočník Hanousek (Pardubice). Komplikací je zranění jednoho z nejlepších střelců soutěže Jiřího Luňáčka. V loňském ročníku zvítězili cukráři v Lorci 1:4, ale zahajovací zápas jarní části v Dobrovici vyhráli možná trochu překvapivě hosté 0:2. Jak letos? Přijďte se podívat. Zápas se hraje na UMT v Benátkách.

Sokol Dobřichovice (13./14) – ČLU Beroun (7./24), SO 10.3., 12:30 (Benák Petr), 2:2
Domácí obměnili většinu kádru. Ze základní sestavy zůstali pouze čtyři hráči a mezi příchody jsou například Budějský s Frohnou z Vyšehradu, Kolman (Dukla) nebo Minařík (Střešovice). Cílem je samozřejmě záchrana. Berounští přišli během zimy o Řepku a Zelenku, kteří se vrátili do svých klubů, ale díky úzké spolupráci s Motorletem či Královým Dvorem se určitě dají nějaké posily očekávat. Zápas se hraje na UMT Radotín.

Nové Strašecí (6./24) – Polaban Nymburk (12./14), SO 10.3., 14:30 (Voldan Antonín), 3:1
Domácí v generálce porazili Stodůlky 2:1, ale celkově se zimní přípravou trenér Miloslav Mrázek moc není kvůli několika odřeknutým přípravným zápasům. V kádru skončili Růžička (SK Kladno), Koch (SK Rakovník) a Beneš (Vraný). Naopak se vrátili Vašák a Hartmann (SK Kladno) a mladík Weiss (Jesenice). Cílem je střed tabulky. Polaban ale potřebuje bodovat, aby se odpoutal ode dna tabulky. Hosté odehráli zimní turnaj v Kolíně s kvalitními celky. Hostování v Nymburce ukončili Říha, Holý a Škarecký, naopak přišel obránce Jakub Mikluščák (Semice) a snajpr Tomáš Plot (Sadská). Ale největší bombou je příchod Michala Horňáka, který ovšem má povinnosti u juniorky Sparty Praha. Ale jeho přítomnost na hřišti je ohromně znát a trenér Lukáš Vlk si od něj slibuje usměrnění mladých. Generálku sehráli hosté s Řepínem (I.B), kdy zvítězili 3:0 a neproměnili plno dalších šancí.

FK Čáslav "B" (14./13) - Tatran Rakovník (10./19), NE 11.3., 15:00 (Chovanec Petr), 0:1
Domácí nadále sází na mládí. V zimní přípravě také solidně odehráli turnaj v Kolíně, ale bota je tlačí na postu brankáře. Činnost ukončil Michal Míšek a tak to vypadá, že se mezi tyče postaví dlouholetá opora kutnohorské Sparty Miroslav Vocel. V poslední přípravě porazili Ledeč 3:0. To Tatran musel své poslední přípravné utkání zrušit, protože různé problémy zapříčinily 14 chybějících hráčů!! Trenér Václav Eck jistě věří, že se to nebude opakovat při prvním mistrovském zápase. V týmu během zimy skončili Beneš a Hájek a do přípravy se zapojili dva dorostenci. Dobrou formu chytil Petr Kučera a všechny týmy budou jistě hlídat nejlepšího střelce Matyáše Kudelu, který je v Tatranu již na přestup z Nového Strašecí. V loňském ročníku si Tatran odvezl v Čáslavi výhru 0:2 a v Rakovníku se týmy rozešli smírně 1:1.

SK Úvaly (4./28) - Mnichovohradišťský SK (15./13), NE 11.3., 14:30 (Hůla Petr), 1:0
Ouvaláci hrající jeden z nejhezčích fotbalů v soutěži drží svůj kádr pohromadě a navíc jej trochu doplnili. Přišel útočník Hruška (Litoměřice) a na spadnutí je příchod Dvořáka (Viktoria Žižkov). Cílem pro jaro je potrápit vedoucí týmy a to mohou zahájit hned proti Mnichovu Hradišti, které se po podzimu namáčí do sestupových vod. Kádr hostům zůstal stejný, případné posily se zatím nepodařilo domluvit.

Tatran Sedlčany (11./17) – Sokol Libiš (5./27), NE 11.3., 14:30 (Myška Roman), 2:3
Pro domácí bude asi největší ztrátou odchod zkušeného Josefa Bartoše (vyhlášen nejlepším hráčem klubu za rok 2011), který bude pracovat v Německu a nebude tak stíhat. Dalším odchodem je Martin Havel, který šel hrát do Rakouska. Příchody nejsou žádné, v generálce podlehli diviznímu Milevsku... Bude to stačit? To borci z Libiše svůj kádr udrželi, stmelili partu na zimním horském soustředění a chtějí čeřit postupové pozice.

SK Benátky n.J. (9./21) - SK Český Brod (3./30), NE 11.3., 14:30 (Brejník Aleš), 1:2
Domácí zahájili letošní ročník katastrofálně, ale příchod trenéra Ladislava Sedláčka dokázal vývoj obrátit. Ovšem proti Českému Brodu to bude ostrý start. V přípravě si užili vítězství dost. Kádr se částečně obměnil, neboť odešli Kozma, Vodák, Gabriel, Beneš a Kolář. Mezi příchody je například Škarecký (naposledy Pol. Nymburk), Cepka (Březno) či Mašek (Kosmonosy). V generálce na jaro porazili Lysou 7:1. Českobrodští přes zimu posilovali. jejich prioritním cílem podle trenéra Jiřího Tesaře není postup, ale hlavně chtějí fotbalem bavit diváky a sebe. Nicméně kádr udrželi pohromadě, přišel gólman Gabriel (Brandýs), obránce Kryštof (Vltavín) a Dvořák (Liblice). V přípravě odehráli kvalitní zápasy s dobrými soupeři v rámci turnaje Meteoru. V posledním zápase porazili Třeboradice 2:1. V ročníku 2010/11 se více dařilo benáteckým, kteří oba vzájemné zápasy vyhráli 1:0. Utkání se bude hrát na UMT v benáteckém areálu. Vrátí domácí prohru z podzimní části?



--> Zpět