Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek ve 14:30 hodin. SK Benátky - SK Český Brod

V NEDĚLI 11.3. přijede na UMT do Benátek v 16. kole - SK Český Brod.



Po zimní přestávce se opět naplno rozjede krajský fotbalový přebor, konkrétně jeho jarní část. A ta bývá obecně mnohem důležitější, neboť týmům půjde o umístění. Benátečtí fotbalisté do jarní části soutěže vstoupí s trenérským duem Vladimír Sedláček a Aleš Kubík, tedy s dvojicí, která velmi úspěšně odkoučovala druhou polovinu podzimu. První duel nebude pro Benátecké žádnou procházkou růžovým sadem. Na umělou trávu areálu Městského stadionu v Benátkách nad Jizerou totiž přijede třetí tým tabulky SK Český Brod. Českobrodští mají stejný počet bodů jako druhá Dobrovice. V patnácti duelech Brod na podzim devětkrát zvítězil, třikrát remizoval a třikrát prohrál. Při skóre 27:18 získal 30 bodů a má jich tak o devět více než Benátky (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Český Brod).

NA PODZIM v Českém Brodě:
V podzimním prvním kole se Benátky představily na Kutilce v Českém Brodu a sahaly po bodech. Po třiceti minutách totiž vedly po trefě svátečního střelce Rosenkranze. Klíčovým momentem zřejmě byl odpískaný trestný kop z hranice vápna, který těsně před koncem první půle proměnil Bureš. Ve druhé půli padl jeden gól. Sudí Brejník, který shodou okolností píská i nedělní duel v Benátkách, posoudil souboj Koláře s domácím Mrázkem jako penaltový a pokutový kop proměnil zkušený Michal Štefančík. (článek z utkání).

Benátky v zimní přípravě:
Benátečtí sehráli v přípravě na jaro celkem sedm přípravných zápasů a vedli se nadmíru zdatně. Také střelecky se svěřenci trenérů Sedláčka a Kubíka prosazovali velmi dobře. Nejvyššího vítězství dosáhli Benátečtí proti nováčkovi středočeské I.A třídy Dlouhé Lhotě, kterou porazili 9:1. Cenná je určitě výhra proti divizním Čekálovicím 5:3. Jedinou porážku utrpěly Benátky v duelu s taktéž divizní Litolí, které podlehly 1:3. Celkově ale může být s výsledky v přípravě u Jizery určitě spokojenost. Do hry se zapojilo také několik nováčků, mj. Martin Škarecký (Velim, Stará Boleslav, Nymburk, Mladá Boleslav), David Mašek (Kosmonosy), Libor Cepka (Mladá Boleslav, Březno). V Benátkách už dále nepokračují Karel Kozma, Pavel Beneš, Jan Vodák, Jiří Gabriel a Josef Kolář. (viz. přípravná utkání a viz. změny v kádru)

Český Brod v zimní přípravě:
Český Brod v přípravě oslnivé výsledky příliš neměl. Zvítězil totiž jen dvakrát. V obou případech proti účastníku Pražského fotbalového přeboru SK Třeboradice, dvakrát o gól. Poté přišly dvě remízy, s Libuší a Zličínem. Oba tyto celky hrají stejně jako Třeboradice Pražský přebor. Tři porážky pak Český Brod utrpěl s třetiligovým Vltavínem, divizním Hořovickem a Bezděkovem, hrajícím ústecký krajský přebor (viz. přípravná utkání)

Představení soupeře – SK Český Brod:
V loňském ročníku se někdejší tradiční divizní účastník na poslední chvíli zachraňoval v krajském přeboru a bylo tedy jasné, že tým z Kutilky musí projít radikálním řezem. Nový manažer a bývalý úspěšný ligový fotbalista a také reprezentant Radovan Hromádko dokázal přivést do Českého Brodu kvalitní fotbalisty, kteří pomohli k současné třetí příčce.
Pojďme si nyní prohlédnout hráčský kádr soupeře. Na brankářském postu došlo oproti podzimu k zásadní změně. Dvojice Doubek a Kosmák působí v Českém Brodě ukončila. Jedničkou pro jarní část by měl být syn někdejšího brankáře Sparty Praha Milana Sovy Jan Sova. Ten už v minulosti v Českém Brodě chytal divizi, kromě toho chytal třeba ve Viktorce Žižkov či Roudnici nad Labem. Současně také patří do trenérského štábu školy Petra Kouby. Druhým gólmanem bude Jiří Gabriel, který neuspěl na zkoušce v divizních Čelákovicích a podzim strávil právě v Benátkách nad Jizerou. Zápas tak pro něj bude určitě pikantní, stejně jako pro obránce Petra Kopeckého, který totiž působil v Benátkách v podzimní části loňské sezóny. Na podzim ještě v Brodě působil stoper Sebastian Novák, který však díky neúčasti na tréninkových jednotkách v Brodě skončil. Nejzkušenějším hráčem současného českobrodského kádru, co se prvoligových startů týče, je třicátník Jakub Bureš. Bývalý zadák prvoligových Blšan, Opavy, Českých Budějovic nebo Synotu si pak druhou ligu zahrál například na Xaverově nebo Spartě Krč. Vyzkoušel si i zahraniční angažmá ve slovenském Ružomberoku a reprezentoval v dresu jedenadvacítky! V záložní řadě odcházejícího Viktora Pařízka nahradil neméně zkušený Jiří Krejcar. Tento středopolař , který přišel loni na přestup do Dobrovic z třetiligových Ovčár, je v Českém Brodě na hostování. Krejcar je kvalitní hráč zejména pro zahrávání standardek. Hrál druhou ligu za Kolín a Hradec Králové. Následně pak hrál třetí ligu v Ovčárech. V útoku pak působí rovněž zkušený Michal Štefančík. Loňský fotbalista Záp má na svém kontě i několik startů v prvoligové Příbrami. V posledním přípravném utkání se představila i staronová tvář, nigerijský útočník Allison Alawari. V dresu Českého Brodu by se měli ještě přestavit další dvě nové tváře. Obránce Kryštof z Vltavína a Dvořák z Liblic. Trenérem týmu je pan Jiří Tesař, který před nedělním utkání o benáteckém týmu říká: „Je to nevyzpytatelný soupeř a i v přípravě měl dobré výsledky. Určitě tam ale nejedeme prohrát.“

VZÁJEMNÁ bilance s SK Český Brod:
Benátečtí se utkali s Českým Brodem již třikrát.
Sezóna 2010/2011:
Podzim 2010: Český Brod – Benátky 0:1 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Český Brod 1:0 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012:
Podzim 2011: Český Brod – Benátky 2:1 (článek z utkání).
Statistika: Ze tří vzájemných zápasů mají Benátky 6 bodů a Český Brod 3 body. A co se týče skóre? To je malinko ve prospěch Benáteckých a to 3:2.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 16. kola krajského přeboru bude na umělé trávě Městském stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 11. března s výkopem ve 14:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v prvním jarním domácím utkání krajského přeboru a k zisku důležitých tří bodů!

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Brejník Aleš z Ujezdu nad Zbečnem a na pomezí mu budou pomáhat p. Hlavnička Martin z Kročehlav u Kladna a p. Švagr Tomáš z Družce u Kladna. Delegátem ČMFS je p. Kroh Josef. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

Sledujte ON-LINE: 16.kolo: SK Benátky – SK Český Brod

Více o soupeře na jeho stránkách: SK ČESKÝ BROD



--> Zpět