Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 11.kolo 22.10.2011

TJ Sokol Dobřichovice   SK Benátky
1:4
( 0:1 )

Fajfrlík – Valenta, Smiovský, Kalivoda, Starec, Bouška, Vořechovský, Větrovec, Krajčí, Rosol (70. Šlapák), Karda

Diváků: 70

Bejr – Kolář, Karásek, Rosenkranz, Třasák – Reichert, Cruz, Kozma, Novotný (89. Mareš) – Martin Korec (73. Šťastný), Michal Korec (55. Vodák)

 
góly: 78. Krajčí – 10. Michal Korec, 71. Kozma, 70. a 88. Vodák
karta: 85. Bouška, Starec
karta:
rozhodčí: Hocek – Čermoch, Bartůšek, delegát: Hora
  Střely na branku: 9:8
Střely mimo: 4:10
Rohové kopy: 8:7
Ofsajdy: 2:0
Fauly: 18:12
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky utkání v Dobřichovicích zvládly a mají další tři body !

V dalším kole krajského přeboru zajížděli benátečtí fotbalisté na půdu nováčka soutěže do Dobřichovic. Utkání to bylo pro oba celky důležité, neboť v tabulce je od sebe před tímto utkáním dělily pouze dva body. Svěřenci trenérů Vladímira Sedláčka a Aleše Kubíka podali kvalitní výkon, byli fotbalovějším týmem než domácí a po zásluze brali tři body. Dvěma góly se blýskl střídající Jan Vodák, na kterého byl v závěru utkání ještě odpískán pokutý kop, který ovšem nestárnoucí Martin Třasák nedokázal proměnit. Benátky to však mrzet nemuselo. Zápas skončil zaslouženým vítězstvím Benátek, které si k Jizeře přivezly důležité tři body.

Na nevalném dobřichovickém hřišti začali lépe hosté z Benátek nad Jizerou, ale Michal Korec ani Josef Novotný své šance nevyužili. Úspěšnější byl Michal Korec až o pár minut později. V 10. minutě přebral přihrávku od svého bratra Martina, postupoval z levé strany sám na Fajfrlíka, kterého také střelou z penaltového puntíku překonal – 0:1. O osm minut později mohl stav vypadat pro hosty ještě lépe. Tentokrát střílel Martin Korec, ale domácí zachránila pravá tyč jejich branky a svoji další šanci o pár minut nasměroval pouze do připraveného Fajfrlíka. Na konci prvního poločasu se připomněli také Dobřichovice. Ve stoprocentní příležitosti se ocitl Karda, ale jeho slabou střelu Bejr vychytal.

Ve druhém poločase několikrát zkoušel střelecké štěstí benátecký Jan Cruz, ovšem tentokráte svoje střely nenasměroval mezi tři tyče. Další branku tak viděla sedmdesátičlenná návštěva až v 70. minutě, kdy Novotný z levé strany posadil míč na hlavu střídajícího Jana Vodáka a ten rozvlnil síť – 0:2. O minutu později už bylo znovu veseleji. Tentokrát centroval z pravé strany Třasák, míč doplachtil k nedostatečně obsazenému Karlu Kozmovi a ten potřetí překonal domácího gólmana Fajfrlíka – 0:3. Domácí však neskládali zbraně. V 75. minutě měl na noze korigování stavu domácí kanonýr Kalivoda, ale nechal vyniknout gólmana Bejra. Co se nepovedlo Kalivodovi, to napravil o tři minuty později Lukáš Krajčí, který dostal zpětnou přihrávku na malé vápno a střelou po zemi poslal balón za záda Bejra – 1:3. A nescházelo mnoho, aby se domácí dotáhli na rozdíl jedné branky. V 80. minutě vytáhlý Kalivoda ač tísněn obránci, dostal hlavou míč do branky, ale dle pomezního Bartůška stál v ofsajdu a branka tedy neplatila. O chvíli později se  na druhé straně po přihrávce Šťastného hnal sám na Fajfrlíka Vodák, jehož domácí gólman srazil v pokutovém území a hlavní rozhodčí Hocek ihned odpískal pokutový kop. Ten ovšem Martin Třasák střelou k pravé tyči neproměnil! Mrzet jej to však vůbec nemuselo, neboť v 88. minutě se do Kolářova centru položil Kozma. Hlavou trefil tyč hostující branky, od které se odrazil balón na kopačky volného Jana Vodáka a ten podruhé v zápase skóroval – 1:4.

Hostující Benátky si tak z nepříliš pěkného dobřichovického areálu odvezli cenné tři body, které se jim v nastávající tíživé situaci náramně hodí. V příštím kole budou benátečtí hostit Úvaly, které překvapivě v minulém kole prohráli doma ze Sedlčany 1:4.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Bylo to utkání o šest bodů, tudíž je to velmi cenné vítězství pro nás. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Podali jsme fotbalovější výkon než soupeř. Vstřelili jsme čtyři branky, což je hodně, ale domnívám se, že jsme mohli vstřelit ještě víc. Samozřejmě soupeř měl také svoje příležitosti. Za stavu 1:0 nás podržel brankář Bejr, když chytil vyloženou šanci Dobřichovic. Také bych řekl, že utkání bylo v určitých fázích bojovnější než fotbalovější, ale bylo to dané trochu tím prostředím, trávníkem atd. Chtěl bych opět mužstvo pochválit za odvedený výkon. Myslím si, že toto utkání bylo od nás po herní stránce kvalitnější než to minulé a jsem rád, že hráči pracují tak, jak si představuji."

Předzápasové představení soupeře z Dobřichovic naleznete ZDE!

ON-LINE: Sokol Dobřichovice – SK Benátky ZDE!

PROGRAM: 11.kolo krajského přeboru ZDE!

VÝSLEDKY 11. kola krajského přeboru :

  • Dobřichovice – SK Benátky 1:4 (0:1)
  • Nové Strašecí – Sokol Libiš 1:2 (0:0) článek 1 a 2
  • Kutná Hora – Un.Beroun 0:2 (0:1) článek 1 a 2
  • SK Úvaly – Sedlčany 1:4 (0:2) článek
  • Tn.Rakovník – SK Rakovník 2:0 (2:0) článek 12 a foto
  • Pol.Nymburk – Mn.Hradiště 3:1 (2:0) článek
  • Čáslav "B" – Louňovice 3:0 (1:0) článek 1 a 2
  • Dobrovice – Č.Brod 0:0 (0:0) článek

Příští 12. kolo ve 14:30  hod.: SOBOTA: Libiš – Dobrovice (10:15), SK Rakovník – Sedlčany, Louňovice – Dobřichovice, Český Brod – Čáslav "B", Un.Beroun – Pol.Nymburk, Tn.Rakovník – Kutná Hora, NEDĚLE: SK Benátky – SK Úvaly, Mn.Hradiště – Nové Strašecí.