Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 15:30 hod.: Dobřichovice - SK Benátky

V SOBOTU 22.10. zajíždí "A" tým v 11. kole k nováčkovi - SOKOL DOBŘICHOVICE.



Doufejme, že benáteckým fotbalistům se v letošním ročníku krajského přeboru začína blýskat na lepší časy. Po výměně trenérů a nástupu nové dvojice Vladimír Sedláček a Aleš Kubík totiž Benátky nejenom trošku zlepšily herní projev, ale také vybojovaly důležité tři body. Nyní čeká benátecký celek venkovní utkání, v němž by bylo záhodno také bodovat. Celek od Jizery totiž bude zajíždět na půdu nováčka soutěže – Sokola Dobřichovice. Dobřichovičtí v dosavadním průběhu krajského přeboru získali za tři výhry, jednu remízu a šest porážek 10 bodů. Skóre pak mají 20:25 a jen dvě příčky je dělí od soka z Benátek (dosavadní výsledky a tabulka KP – Sokol Dobřichovice).

Jak s tímto soupeřem:
S tímto soupeřem se Benátky v novodobé historii ještě nesetkaly, tudíž vám nemůžeme nabídnout tradiční pohled na již odehrané vzájemné zápasy.

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole, jak už jsme napsali, pod novou trenérskou taktovkou, Benátečtí získali důležité tři body. V domácím prostředí totiž zdolali rezervu druholigové Čáslavi. O branky se postarali Michal Korec a Jan Cruz, jehož trefa nesla nálepku extra třídy. Za hosty se trefil Špičák (článek z utkání).

MINULÉ kolo Dobřichovice:
Dobřichovice v minulém kole hostovaly v Sedlčanech, tedy na půdě soupeře, se kterým se v loňském ročníku utkávaly v I.A třídě. Oba nováčci krajského přeboru tak svedli tuhý boj, v němž se nakonec z výhry 2:0 radoval Tatran, když o góly se postarali M. Valsa a Bartůšek (článek z utkání).

Představení soupeře – Sokol Dobřichovice:
Dobřichovice v loňské sezóně obsadily v I.A třídě skupiny A druhé místo sedm bodů za prvními Černolicemi, které se však postupu vzdaly. Postoupili tedy druhé Dobřichovice a místo Černolic se tak v krajském přeboru objevuje sedlčanský Tatran. Protože je dobřichovický tým pro nás nový, tak o něm příliš informací nevíme. V brance Sokolu se objevuje odchovanec Tatranu Sedlčany Michal Fajfrlík. Nejzkušenějším hráčem Dobřichovic je zcela jistě šestatřicetiletý zadák Radek Šourek. Někdejší obránce ligových Blšan, který dále hrál několik sezón v Belgii, si vyzkoušel také polskou nejvyšší soutěž v dresu Śląsk Wrocław. Ve druhé lize nastupoval za Pardubice a Spartu Praha „B“. Naposledy byl jeho angažmá třetiligový a později divizní pražský Vyšehrad a divizní Řevnice. V loňské sezóně se Šourek objevil v krajském přeboru, kde hrál za sestoupivší Hradištko. Zkušeným fotbalistou je také bezesporu Lubomír Karda, který hrál třetí ligu za dnes již neexistující pražský tým Dragoun Břevnov. Poté se spolu s mecenášem Pavlem Dragounem přesunul do divizního Slavoje Vyšehrad, odkud putoval taktéž do divizních Řevnic, aby v letošním ročníku nastupoval v Dobřichovicích. Nejlepším střelcem týmu i krajského přeboru je s osmi góly Petr Kalivoda, který v minulosti nastupoval například také za sousední FK Lety v I.B třídě a benátečtí si na něj budou muset dát zcela jistě pozor.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Hocek Petr ze Struhařova u Benešova a na pomezí mu budou pomáhat p. Čermoch Jakub z Popovic u Benešova a p. Bartůšek Zdeněk z Benešova. Delegátem ČMFS je pan Hora Jan. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Dobřichovicích rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 11. kola krajského přeboru bude na stadionu v Dobřichovicích sehráno v SOBOTU 22. října s výkopem v 15:30 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí ve 13:00 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 11.kolo: Sokol Dobřichovice – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: SOKOL DOBŘICHOVICE



--> Zpět