Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

PROGRAM 11.kola KP mužů

Během nadcházejícího víkendu se odehraje 11.kolo středočeského krajského přeboru mužů. Více o soupeřích, které na sebe narazí čtěte uvnitř článku.



Sokol Dobřichovice (11.místo/10 bodů) – SK Benátky n. J. (13./8), SO 22.10., 15:30 (hl. rozhodčí Hocek Petr)
Souboj o pořadí v dolních patrech tabulky. Některé výsledky domácích borců připomínají spíše hokejové zápasy. Však také v jejich zápasech padají více jak čtyři branky na zápas. Také mají na hrotu současného vládce střelecké listiny Petra Kalivodu (8). Na domácím hřišti je Sokol téměř k neporažení, prohrál pouze s Dobrovicí 0:1. Domácí budou v tomto kole oslabeni o Radka Šourka, který bude pykat za červenou kartu. Hostující Benátky, do konce podzimu bez vyloučeného (zraněného) Radka Šimka, v minulém kole přerušilo sérii pěti zápasů bez bodu. Nová trenérská dvojice Sedláček – Kubík zahájila úspěšně, ale na hřišti v Dobřichovicích to budou mít těžké, zvláště když z cizích hřišť letos přivezli pouhý bod za remízu v Mn.Hradišti.

Tn.Rakovník (10./13) – SK Rakovník (15./7), SO 22.10., 15:30, (Benák Petr)
Městské derby určitě patří mezi taháky tohoto kola. V loňské sezóně se Tatranu podařilo zvítězit na SK, v odvetě na hřišti za Šamotkou se narodila remíza. Podle hlasování na rakovnickém deníku to na vyrovnaný zápas vypadá i nyní. kdo bude úspěšnější se dozvíme v sobotu navečer. Tatran trápí velká marodka, je otázkou, kdo se stihne uzdravit a bude moci naskočit. Ale doma Tatran neprohrává. SK začal sezónu katastrofálně, ale v posledních třech domácích zápasech už bodoval. Zvenku ještě letos body nepřivezl.

FK Dobrovice (3./19) – SK Český Brod (2./23), SO 22.10., 15:30 (Myška Roman)
Dramatický náboj bude mít další sobotní střetnutí, v němž se utkají druhý a třetí tým tabulky. Dobrovičtí doma letos ještě neztratili ani bod při skóre 16:1. Do zápasu ale musí najít jiného režiséra hry, neboť Jiří Gába nebude moci nastoupit kvůli čtyřem žlutým kartám. Gába (5) patří k nejlepším střelcům soutěže a tak budou domácí spoléhat na Ansumu Musu, který je ještě o branku lepší. Naopak českobrodští venku ještě letos neprohráli, když přivezli dvě výhry a dvě remízy. V dresu Českého Brodu je nejlepším střelcem Michal Štefančík (4), jenž ovšem dal tři branky z pokutových kopů. a tak zatím úplně nenaplňuje pověst kanonýra. Ovšem zastoupit ho dovedou ostatní hráči, kteří dovedou dobře šutovat i z dálky. V posledních třech kolech nenastoupil hecíř Michal Mrázek - nastoupí už nyní? Loňské vzájemné zápasy skončily vždy jednoznačnou výhrou Dobrovice (4:1, 3:0).

Nové Strašecí (6./18) – Sokol Libiš (4./19), SO 22.10., 15:30 (Brejník Aleš)
Další zápas, který bude hýbat pořadím na vršku tabulky. Soupeře dělí pouhý bod. Domácí poslední dvě utkání prohráli a tak budou chtít jistě bodovat. Chybět jim ale bude středopolař Jiří Růžička, vyloučený v minulém kole. K vyřešení otázky, zda nastoupí i Jan Ducár (také jeden z nejlepších střelců soutěže – 6), který je v podezření, že po zápase napadl protihráče, zůstává dále otázkou. Hostující Sokol hraje letošní sezónu solidně a zatím je na lichotivém čtvrtém místě. Pravda ovšem je, že body sbírá hlavně na vlastním hřišti. Venku dokázali bodovat pouze v Benátkách a brali bod za remízu 2:2. Spoléhat mohou na střelce Josefa Bičaníka (5) a Petra Pochmana (4). Vzájemné zápasy minulého ročníku skončily oba remízou (3:3 a 1:1).

Pol.Nymburk (14./8) – Mnichovohradišťský SK (16./6), NE 23.10., 15:30 (Hůla Petr)
Zápas o přímé dno tabulky. Také v zápasech Polabanu padá hodně branek (nejvíce v soutěži – 4,7 na zápas), tak se mají diváci na co těšit. Forma Polabanu je zdá se lehce stoupající. Střelcem týmu je Jan Bobek, který ale čtyři ze svých šesti dal z penalt. Hostující SK je na poslední příčce, ale alespoň v domácím prostředí je hodně nepříjemný. Potrápil favorizovanou Kutnou Horu i Český Brod. Venku ale ještě nebodoval. Ještě v tomto zápase nesmí nastoupit Jakub Špetlík, ale naopak již nastupuje forward Patrik Dido. Po zranění ale nasbíral zatím více žlutých karet než branek. V loňských zápasech tehdy ještě v 1.A třídě byl vždy úspěšnější Nymburk. Bude tomu tak i tentokrát?

FK Čáslav "B" (12./9) - Slavia Louňovice (7./17), NE 23.10., 15:30 (Voldan Antonín)
Postavení v tabulce favorizuje hosty, vždyž doposud získali téměř dvojnásobek bodů. Slavia v posledních třech kolech neprohrála a na hřišti Čáslavi by ráda tuto sérii prodloužila. Využít může služeb svého střelce Štěpána Böhma (7), kterému bohužel další spoluhráči nesekundují. Čáslavští ale doma nechtějí prohrávat. Jedinkrát podlehli hned v prvním domácím zápase s Kutnou Horou. Protože jejich první tým hraje už v sobotu, je možné, že se trenér rozhodne využít služeb některého z áčkařů. Ale Jiří Antoš dává důvěru nadále mladým.

SK Úvaly (5./19) – Tatran Sedlčany (10./13), NE 23.10., 15:30 (Brejník Aleš)
Pokud dáme na statistiky, tak je výsledek zápasu jasný předem. Domácí doma ještě neztratili ani bod, hosté ještě žádný bod z venku nedovezli. Naposledy inkasovali šest gólů v Čáslavi. Přesto míč je kulatý a stát se může cokoliv. Úvalské lehce trápí marodka, mladíci Tatranu mohou jen překvapit. Jejich střelec Martin Valsa skóroval ve třech posledních zápasech v řadě.

Kutná Hora (1./25) - ČLU Beroun (8./15), NE 23.10., 15:30 (Šimáček Jakub)
Udrží nadále Sparta domácí neporazitelnost, byť poslední dva domící zápasy vyhrála nejtěsnějším možným výsledkem 1:0? Může se spolehnout na sedmigólového střelce Jiřího Luňáčka, ale také na dalších osm hráčů, kteří nastoupili ve všech základních sestavách podzimu. Berounští ovšem budou tvrdým oříškem. Před začátkem ročníku byla hlavní starostí záchrana, protože kádr opustilo pět hráčů základu. A start opravdu nebyl ideální. Tým se ovšem podařilo vhodně doplnit (Zelenka – Kr.Dvůr, Bůch – Příbram, Řepka – Motorlet), kteří se přidali k letním posilám z Motorletu (Pettík – výborný gólman, Pokrovský, Valenta) a nyní jsou již čtyři zápasy bez porážky. Pokud chce Sparta uspět, pak musí uhlídat čtyřbrankového střelce a rychlíka Daniela Hájka. Berounští hráli v posledních zápasech aktivně vysoko a nutili soupeře k chybám. Podaří se jim to i na hřišti prvního celku? Loňské vzájemné zápasy skončily vždy vítězstvím domácího týmu.



--> Zpět