Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 19.kolo 30.03.2013

Sokol Dlouhá Lhota   SK Benátky
1:1
( 0:0 )

Charvát – Nekola, Vizingr, Mynář, Sháněl, Šolc (83. Kořínek), Kozma, Krouský (65. Limr, 79. Mulač), Jan Novotný, J. Horák, Koubek

Diváků: 150

Krch – Rosenkranz, Karásek, Jakubec, M. Horák – Škarecký, Smetana, Vajgl, Třasák – Michal Korec (56. Kamlach), Šimek (70. Martin Korec)

 
góly: 68. Mynář – 73. Vajgl
karta: 3. Nekola, 66. Koubek
karta:
rozhodčí: Kubečka P. – Nehasil, Suchý
delegát:
Merta Miloslav
  Střely na branku: 4:6
Střely mimo: 1:8
Rohové kopy: 4:6
Ofsajdy: 5:4
Fauly: 18:14
Hráč utkání:
Adam Charvát
Hráč utkání:
Martin Vajgl

Průběh zápasu

Benátky přivezly z Dlouhé Lhoty jeden bod !

Po čtrnáctidenním fotbalovém půstu zajížděli řádně hladoví fotbalisté Benátek nad Jizerou k derby utkání do Dlouhé Lhoty. Ta je nováčkem krajského přeboru, v němž zatím  střídá lepší výsledky s těmi horšími. Avšak zápas s nedelakými Benátkami má vždy o náboj postaráno. Bylo tomu tak na podzim, kdy Benátečtí dokázali zvítězit v domácím prostředí 2:1 a nejinak to bylo i nyní. V samotném zápase byli hosté přeci jen lepším týmem, nakonec to ale byli právě oni, kdo musel dotahovat. Díky brance Martina Vajgla si po posledním hvizdu hlavního rozhodčího Pavla Kubečky odvezli jeden bod za remízu 1:1.

Na velmi dobře připravené hrací ploše si první šanci připsalo hostující mužstvo. Běžela 13. minuta, když se útočník Šimek dokázal odpoutat od svého strážce a vystřelil směrem na mladého dlouholhotského gólmana Charváta, který jeho pokus dokázal vyrazit, navíc tak šikovně, že se nabíhající Škarecký k míči nedostal. Domácí zkoušeli překonat benátecký tým nakopávanými balony za obranu, tam však kralovala dvojice stoperů Jakubec – Karásek. Nebezpečí pro bránu benáteckého gólmana Krcha určitě znamenala nenápadná skákavá střela Jana Novotného, kterou hostující brankář vytlačil s vypětím všech sil na rohový kop. Benátečtí odpověděli Smetanovou hlavičkou, ta ale mezi tři tyče nemířila. Agilní byl ještě nedávno hráč Benátek nad Jizerou Kozma, který byl ale v prvním poločase často lapen do ofsajdových pastí. Větší šanci si připsalo hostující mužstvo ve 37. minutě. Třasákův centr lízl hlavou Šimek, balon však mezi tři tyče nesměřoval. Přesto se k němu dostal Vajgl, který ihned oslovil příhrou proti noze Jakubce, jehož velmi tvrdou střelu domácí zblokovali. Poté ještě hostující forvard Šimek vyzkoušel Charváta spíše propagační střelou, se kterou si dokázal gólman Dlouhé Lhoty poradit.

Nástup do druhého poločasu měli rozhodně lepší hosté. Dvě neproměněné šance je mohou velmi mrzet. Zvláště ta první, v níž se ocitl Michal Korec byla více než stoprocentní. Škarecký jej našel přesnou přihrávkou, benátecký útočník však mířil pouze do gólmana Charváta. Ten si za malý moment připsal další zákrok, znovu u toho byl Michal Korec, který hlavičkoval po rohovém kopu, avšak Charvát, jenž nahradil mezi třemi tyčemi zkušeného Bejra, byl opět na svém místě. Hostující tým nadále diktoval tempo hry, ale k ohrožení Charvátovy brány se lehce nedostával. Světlým bodem domácích byla velká šance protřelého exligisty Mynáře. Jakubcův odkop se od Šolce odrazil právě ke středopolaři Dlouhé Lhoty, jenž si kdysi vyzkoušel také fotbal v Polsku, ten ale mířil pouze do náruče Krcha. Postupem času začal domácí tým vyrovnávat hru, výsledkem bylo několik nebezpečných centrů, se kterými si poradila takřka bezchybná obrana benáteckého mužstva. O vzruch se postaral skluzující Kozma, který se marně snažil dosáhnout na centr Jiřího Horáka. Ještě na podzim hráč třetiligové Hlavice se však nacházel v ofsajdu. Toto varování nebylo pro hosty asi dostatečně důrazné. V 68. minutě Benátečtí ztratili míč ve středu hřiště. Rychlý Kozma pláchl po levé straně a přesně nacentroval na zcela volného Radka Mynáře, který střelou o břevno poslal svůj tým do vedení – 1:0. Za pět minut však bylo vyrovnáno. Taktéž zleva odcentroval Škarecký, jehož centr usměrnil za Charvátova záda Martin Vajgl1:1. Hosté ožili a mohli jít do vedení. Třasákův centr Škarecký promáchl, za ním skluzující střídající Kamlach mířil těsně vedle pravé tyče! Na druhé straně se v šanci ocitl agilní Mynář, který ale střílel pouze do Krchových rukavic. Tři body pro svůj tým se v závěru snažil vybojovat exbenátecký Kořínek, jehož střela ale neměla gólové parametry.

Benátečtí tak z Dlouhé Lhoty přivezli jeden bod, který může mít v konečném součtu svoji cenu. Nutno však podotknout, že k výhře bylo rozhodně blízko. Na druhou stranu také domácí si vypracovali nebezpečné šance, kterými mohli převážit misky vah na svoji stranu. V příštím 20. kole budou benátečtí hostit na domácím trávníku Sokol Dobřichovice, kde na podzim dokázali zvítězit 2:1 (viz. článek).


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Myslím si, že v dnešním zápase jsme body ztratili. Měli jsme asi čtyři brankové příležitosti, které jsme neproměnili, což nás mrzí. Samozřejmě soupeř bojoval. Ve svém kádru má zkušené hráče. Znovu říkám, šance, které si vypracovali Michalem Korec s Radkem Šimkem, musíme proměnit. Honza Kamlach není zkušený, u něho bych to ještě toleroval. Při inkasovaném gólu jsme před bránou nechali zcela volného Mynáře, který tuto šanci neomylně proměnil. Takže nejsem spokojen."

Trenér Dl.Lhoty Miloš NOVÁK: „Nakonec asi spravedlivá remíza. Byli jsme však šťastnějším týmem. Řekl bych, že Benátky byly lepší. Měli jsme štěstí při vstupu do druhého poločasu, kdy hosté neproměnili své šance. Samotný vstup do druhé půle byl z naší strany trestuhodný, bylo to čekání na gól. Na druhou stranu, když jsme posléze vedli 1:0, tak jsme tento výsledek měli udržet. Benátky jsou ale kvalitní mužstvo, zatlačily nás a branku nám daly. Škoda, že jsme v závěru nevyužili několik brejkových situací."

Předzápasové představení soupeře z Dlouhé Lhoty naleznete ZDE!

ON-LINE: Sokol Dlouhá Lhota – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 19. kola Krajského přeboru :

  • Dl.Lhota – SK Benátky 1:1 (0:0)
  • Čáslav "B" – Jílové 1:1 (1:0) článek
  • Klecany – Ovčáry 1:1 (1:1) článek
  • Tn.Rakovník – Poděbrady 3:0 (1:0) článek 1 a 2 a foto
  • Sp.Příbram – Un.Beroun 2:0 (1:0) článek 1 a 2
  • Dobřichovice – Semice 3:1 (3:0) článek
  • N.Ves p/Pl. – Sedlčany 2:0 (1:0) článek 1 a 2
  • Pol.Nymburk – Louňovice 0:2 (0:2) článek

Příští 20. kolo v 16:30 hod.: SOBOTA: Un.Beroun – Čáslav "B" (pá. 18°°), Poděbrady – Sp.Příbram, Jílové – Klecany, Ovčáry – Pol.Nymburk, Louňovice – Dl.Lhota, NEDĚLE: SK Benátky – Dobřichovice, Sedlčany – Tn.Rakovník, Semice – N.Ves p/Pl..