Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 5.kolo 09.09.2012

Sokol Dobřichovice   SK Benátky
1:2
( 1:1 )

Šilhavý – Švehla, Kalivoda, Pechar, Bláha, Frohna, Větrovec (63. Mistoler), Šmerda, Heráň (83. Obermajer), Baubín, Karda

Diváků: 120

Procházka – Rosenkranz, Jakubec, Karásek, Horák – Fingerhut (46. Novotný), Smetana, Škarecký (13. Martin Korec, 90. Michal Korec), Jiránek, Třasák - Šimek

 
góly: 45+2. Karda (pen.) – 11. a 55. Šimek
karta: 18. Martin Korec, 27. Horák
karta:
rozhodčí: Košťálek – Čermoch, Kotlár
delegát:
Voráček
  Střely na branku: 7:5
Střely mimo: 7:3
Rohové kopy: 8:2
Ofsajdy: 1:7
Fauly: 9:16
Hráč utkání:
Petr Kalivoda
Hráč utkání:
Martin Třasák

Průběh zápasu

Benátky přivezly k Jizeře všechny body z Dobřichovic !

S cílem překvapit odjížděli fotbalisté Benátek nad Jizerou k dalšímu přeborovému kolu na dobřichovický trávník. Zkušený domácí tým do tohoto zápasu ještě neztratil ani bod a byl druhý v přeborové tabulce jen díky horšímu skóre než má Nová Ves pod Pleší. Po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího Košťálka se ale zrodilo asi největší překvapení 5. kola. Benátečtí si odvezli tři body za výhru 2:1.

Domácí se od úvodních minut pustili do hostů s vervou sobě vlastní. Aktivní byl zejména kanonýr Petr Kalivoda, jenž již ve 2. minutě přistrčil míč na mladíčka Heráně, kterého však vychytal Procházka. Z následného rohového kopu ohrozil hostující bránu právě domácí ostrostřelec, avšak tentokrát benátecký gólman zasahovat nemusel, neboť jej na brankové čáře zastoupil Rosenkranz. Dobřichovičtí i nadále bušili na benátecká vrata. Heráň v 8. minutě vysunul Švehlu, který pospíchal sám na Procházku, bránu však přestřelil. Připomněli se též hosté. Skákavou Třasákovu střelu krotil zkušený gólman Michal Šilhavý. V 11. minutě byl za postranní čárou ošetřován hostující Škarecký, to však nic nebránilo tomu, aby Benátky podnikly útok. Jiránek našel mezi beky naběhnutého Radka Šimka, který udělal Šilhavému kličku a následně zakončil do prázdné brány –  0:1. Vzápětí museli hosté vystřídat. Zraněného Škareckého nahradil Martin Korec. Vyrovnání měl ve 22. minutě na kopačkách Baubín, jehož našel přesnou přihrávkou Kalivoda, jenže také někdejší dorostenec Bohemians 1905 měl vychýlenou mušku a z ideální pozice poslal míč do ochranné sítě za hostující bránou. Mezi tři tyče mířil o chvilku později Kalivoda, ale Procházka byl na místě. Na druhé straně se k míči neprotlačil Šimek, úspěšnější už byl Smetana, který však brankový prostor netrefil. Poslední čtvrthodina jasně patřila domácím, kteří mačkali benátecké fotbalisty jako citron. Jejich tlak vrcholil zejména z četných přímých a rohových kopů. Pechar se Švehlou se však jen zastřelovali. Baubín již mířil přesně, ale v brance zasáhl pozorný Procházka, který byl v permanenci i o malou chvilku později při střele kapitána Kalivody. Při další střele Kardy hostující gólman zasahovat nemusel, protože míč mířil vedle brány. Když už to vypadalo, že hosté půjdou do kabin s nejtěsnějším rozdílem, domácí udeřili. Ve druhé nastavené minutě zahrávali Dobřichovičtí rohový kop, po němž se míč odrazil od Smetanovy ruky, což viděl rozhodčí Košťálek a odpískal pokutový kop. S penaltou si velmi dobře poradil zkušený Lubomír Karda, který poslal Procházku na druhou stranu a vyrovnal – 1:1. Ihned poté hlavní rozhodčí signalizoval poločasovou přestávku.

I v úvodu druhého poločasu měli domácí zřetelný tlak, avšak přímá střela na Procházkovu bránu neletěla. To na druhé straně zahřmělo! Na Třasákův centr nejvýše vyskočil Jakubec, ale hlavou těsně minul míč. Neuplynula ani minuta, když Novotného centr využil Radek Šimek ke střele podél gólmana Šilhavého. Kutálející míč se snažil ještě odkopnout domácí Bláha, leč se mu to nepovedlo a hosté se radovali – 1:2. Od této chvíle se hrál vyrovnaný fotbal. Několik centrů domácích hráčů lapil gólman Procházka. Na druhé straně se ani Šilhavý nenudil a také on musel předvést svůj um, například při dalekonosné Třasákově střele. V 68. minutě došlo ke kontaktu střídajícího Mistolera s benáteckým gólmanem Procházkou, který zůstal ležet na trávníku. Po delším ošetřování však pokračoval ve hře. Vyrovnání měl noze další domácí střídající hráč. V 90. minutě se dostal míč na Obermajerovy kopačky, jehož střelu ale Procházka vyrazil.

Benátečtí si tak do přeborové tabulky připisují velmi cenné tři body. Stínem utkání je zranění Martina Škareckého. V dalším kole přijede do Benátek první tým tabulky a zároveň nováček soutěže Sokol Nová Ves pod Pleší.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Dnešní utkání bych zhodnotil z naší strany na dva rozdílné poločasy. V tom prvním jsme hráli špatně, neudrželi jsme balon. Domácí nás přehrávali a vytvořili si tři brankové příležitosti, které jsme přečkali se štěstím, protože Dobřichovičtí netrefili branku. Z ojedinělého protiútoku jsme se dostali do vedení, ale domácí tým v poslední minutě první půle vyrovnal z penalty na 1:1. Myslím si, že do druhé půle jsme vstoupili dobře. Vystřídali jsme, trošku jsme přeskupili řady. Začali jsme hrát aktivněji, více jsme podrželi míč. Hráči se de facto zlepšili ve všech řadách. Dostali jsme se do vedení 2:1, které jsme již pak udrželi. Toto vítězství je pro nás velmi cenné, protože domácí jsou kvalitní a jistě budou hrát v popředí tabulky."

Hrající trenér Dobřichovic Jaromír ŠMERDA „Soupeř přijel zalézt před vápno a čekat na rychlé brejky. My jsme mu darovali první gól a vlastně i ten druhý. Dostali jsme lekci z produktivity. V první půli jsme měli moc šancí, které musíme využít. Ve druhém poločase jsme si tolik šancí nepřipravili. Sice jsme měli trochu tlak, ale bez větších šancí. Málo jsme hráli přes strany."

Předzápasové představení soupeře z Dobřichovic naleznete ZDE!

ON-LINE: Sokol Dobřichovice – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 5. kola Krajského přeboru :

  • Dobřichovice – SK Benátky 1:2 (1:1)
  • Dlouhá Lhota – Louňovice 1:3 (0:1)
  • Sp.Příbram – Poděbrady 5:0 (2:0) článek 1 a 2
  • Tn.Rakovník – Sedlčany 4:0 (2:0) článek 1 a 2 a foto
  • Čáslav "B" – Un.Beroun 2:1 (2:0) článek 1 a 2
  • N.Ves p.Pl. – Semice 9:1 (4:1) článek 1 a 2 a foto
  • Klecany – Jílové 1:0 (0:0)
  • Pol.Nymburk – Ovčáry 1:1 (0:0) článek

Příští 6. kolo v 16:30 hod., SOBOTA: Jílové – Un.Beroun, Poděbrady – Čáslav "B", Klecany – Pol.Nymburk, Louňovice – Dobřichovice, Ovčáry – Dl.Lhota, NEDĚLE: SK Benátky – N.Ves p/Pl, Semice – Tn.Rakovník, Sedlčany – Sp.Příbram.