Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek v 17:00 hodin: Sokol Dobřichovice - SK Benátky

V NEDĚLI 9.9. zajíždí "A" tým v 5. kole k týmu - SOKOL DOBŘICHOVICE.



Benátecké fotbalisty čeká po vydřené domácí výhře v derby proti Dlouhé Lhotě v rámci 5. kola Krušovice Krajského přeboru velmi tvrdý oříšek. Svěřenci trenérů Sedláčka a Kubíka totiž budou cestovat na půdu Sokola Dobřichovice, kterému se v úvodu soutěže náramně daří. Vždyť při pohledu na tabulku po čtyřech odehraných kolech zjistíme, že Dobřichovičtí neztratili ani bod a při skóre 18:3 jsou v tabulce druzí. Na prvním místě je jen díky většímu počtu vstřelených branek nováček soutěže z Nové Vsi pod Pleší. To Benátečtí mají zatím na kontě šest bodů a patří jim 9. příčka. Favorita však budou chtít zcela jistě překvapit (dosavadní výsledky a tabulka KP – Sokol Dobřichovice).

V LOŇSKÉ sezóně proti Dobřichovicím:
V loňské sezóně se Benáteckým s týmem Dobřichovic dařilo. Ze dvou zápasů Benátky vybojovaly celkem čtyři body. Na podzim na hřišti nováčka hráči od Jizery zvítězili 4:1 (článek z utkání) a na jaře pak proti notně zkvalitněnému soupeři uhráli remízu 1:1 (článek z utkání). V jarní části Dobřichovičtí hráli v azylu v Řevnicích, neboť své hřiště v Dobřichovicích upravovali a předělávali. Nyní již Sokol hraje doma a výsledkově mu to náramně svědčí – jak doma, tak venku.

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole Benátečtí hostili doma Dlouhou Lhotu a derby utkání přilákalo na Městský stadion v Benátkách téměř tři stovky diváků. Domácí příznivci byli nakonec po hvizdu sudího Kubečky spokojeni, neboť Benátečtí dokázali nakonec nováčka soutěže udolat výsledkem 2:1. Hosty poslal z ojedinělého útoku do vedení někdejší benátecký hráč Sháněl, domácí vyrovnali důležitou brankou „do šatny“, o kterou se postaral Jiránek. Ve druhé půli rozhodl rozdílovým gólem střídající Radek Šimek (článek z utkání).

MINULÉ kolo Dobřichovice:
Dobřichovice v úvodu sezóny chytily doslova parádní fazónu. Po čtyřech odehraných kolech mají na kontě průměr více jak čtyř vstřelených gólů na zápas! Naposledy vyprovodily staronového účastníka krajského přeboru Semice debaklem 6:0, a to dokonce na jejich hřišti (článek z utkání).

Představení soupeře – Sokol Dobřichovice:
Dobřichovice v předloňské sezóně obsadily v I.A třídě skupiny A druhé místo sedm bodů za prvními Černolicemi, které se však postupu vzdaly. Sokol se tak radoval z postupu a čekala ho nelehká práce – zapracovat se mezi týmy krajského přeboru. V podzimní sezóně to s týmem z okresu Praha-Západ nevypadalo vůbec dobře. V patnácti kolech totiž Sokol získal jen čtrnáct bodů a posily byly nutné. Na jaře se podařilo tým vhodně posílit a nakonec se Dobřichovice v soutěži udržely. Také před letošní sezónou tým doznal jistých změn, ne však drastických. Zřejmě největší posilu Dobřichovice ulovily do branky. Je jím šestatřicetiletý Michal Šilhavý, který naposledy chytal třetí ligu v Kunicích. S fotbalem však začínal v Dukle Praha, v žácích a dorostu prošel mnoha kluby, do prvoligových kádrů se dostal v roce 1996 ve Viktorii Žižkov a poté v Příbrami. S Plzní sestoupil do druhé ligy, odkud si jej vytáhl v říjnu 2001 Liberec. V červnu 2002 přestoupil do Mostu, kde přidával do svých statistik další druholigové starty. V létě 2007 se objevuje na soupisce Sparty Krč. V říjnu se však rozhodl přijmout nabídku vitnamského týmu De Kong Viettel a odešel tak na toto bezesporu exotické fotbalové angažmá. Zkušeným fotbalistou je také bezesporu Lubomír Karda, který hrál třetí ligu za dnes již neexistující pražský tým Dragoun Břevnov. Poté se spolu s mecenášem Pavlem Dragounem přesunul do divizního Slavoje Vyšehrad, odkud putoval taktéž do divizních Řevnic, aby v loňském ročníku nastupoval v Dobřichovicích, kde hraje i letos. Kanonýrské schopnosti už loni potvrzoval Petr Kalivoda, který hrál v týmu FK Lety I.B třídu. Z divizního Vyšehradu se do dobřichovického týmu přesunulo trio zkušených fotbalistů, kteří mají zkušenosti z vyšších soutěží. Jedná se o třicetiletého Jakuba Frohnu, který druhou ligu hrál v Bohemians, Prachaticích a Sokolově, dále pak rovněž třicetiletý Peter Horkavý, jenž druhou ligu vyzkoušel v dresu Sparty Krč, a v neposlední řadě pak dosavadní nejlepší střelec krajského přeboru s osmi góly Jiří Bošanský, na nějž si Benátečtí budou muset dát určitě velký pozor. Dát totiž ve čtyřech zápasech osm gólů není jen tak. Ovšem dalším kvalitním hráčem, který v Dobřichovicích působil už také v loňské sezóně je Jaromír Šmerda. Dvaatřicetiletý subtilní zadák má v lize odehráno 40 utkání. Nastupoval za Mladou Boleslav, Hradec Králové či Příbram. Ve druhé lize pak nastupoval rovněž v Mladé Boleslavi, Ústí nad Labem, Spartě Krč a Sokolovu. Jeho posledním angažmá byly divizní Blšany. Tento bojovný obránce či defenzivní záložník by měl být jednou z osobností dobřichovické sestavy. Trenérem týmu je pan Miloš Pytlíček.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Košťálek Jiří z Neumětel. Na pomezí mu budou pomáhat p. Hůla Petr z Velkého Chlumce a p. Kotlár Pavel ze Zdic. Delegátem FAČR je p. Voráček Jan. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Dobřichovicích rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 5. kola krajského přeboru bude na stadionu v Dobřichovicích sehráno v NEDĚLI 9. října s výkopem v 17:00 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí ve 14:30 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 5.kolo: Sokol Dobřichovice – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: SOKOL DOBŘICHOVICE



--> Zpět