Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 10:15 hodin:
Sokol Dlouhá Lhota - SK Benátky

V SOBOTU 30.3. zajíždí "A" tým v 19. kole k týmu - SOKOL DL. LHOTA.



Po týdenní přestávce, zapříčiněné kompletním odložením celého osmnáctého kola krajského přeboru, se opět bude hrát Krušovický KP. Tedy za předpokladu, že to počasí, které se stále ani koncem března neumoudřuje, dovolí. Fotbalisty Benátek nad Jizerou čeká v rámci 19. kola zajímavý zápas na půdě svého soupeře z mladoboleslavského okresu. V tomto derby utkání totiž budou hosty v Dlouhé Lhotě, na hřišti nováčka soutěže. Hráči Sokola mají v sezóně jistě jasný cíl, jaký jako novic musejí mít, tedy záchrana v soutěži. Zatím se perou statečně, když jim po 17 zápasech za 5 výher, 3 remízy a 9 porážek náleží průběžná 10. příčka se ziskem 18 bodů a skóre 24:37 (dosavadní výsledky a tabulka KP – Sokol Dlouhá Lhota).

NA PODZIM doma s Dlouhou Lhotou:
Na benátecký stadion si na okresní derby utkání našlo cestu velmi pěkných 260 diváků a ti viděli první gól po osmnácti minutách hry, kdy se jako první prosadil někdejší hráč Benátek Martin Sháněl a otevřel tak skóre utkání. Benátky se dočkaly vyrovnávacího gólu v nastaveném čase prvního poločasu, to vyrovnala nová akvizice benáteckého týmu Josef Jiránek. Rozhodnutí přinesla 69. minuta, kdy střídající Radek Šimek po Horákově trestném kopu rozhodl o tom, že tři body zůstaly v Benátkách (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole, před čtrnácti dny, Benátečtí zajížděli na půdu rovněž nováčka Klecan. Těm měli rozhodně co oplácet, neboť tento tým na podzim uštědřil benáteckým nečekaně vysokou a překvapivou porážku. Benátky v Klecanech byly lepším celkem, vystřelily přímo na branku také šest pokusů, zatímco soupeř jen jediný. Gól však hosté vstřelili jen jediný, a sice hned v 6. minutě, kdy se přesně mezi tři tyče trefil Stanislav Smetana. Další šance už hosté nevyužili, a tak si odvezli hubenou, byť potěšující výhru 1:0 z půdy soupeře (článek z utkání).

MINULÉ kolo Dl.Lhota:
Dlouhá Lhota svůj předchozí domácí zápas sehrála v náhradním prostředí, a sice na umělé trávě Městského stadionu v Mladé Boleslavi. První poločas byl opatrný, přesto mohli jít do vedení hosté. Tyč však stála v cestě po střele Radka Valsy. V 51. minutě hosté Bartůškem otevřeli skóre, které v 68. minutě po samostatném úniku navýšil Radek Valsa. Domácí prakticky vzápětí Krouským snížili, jenže hosté po zásluze svůj náskok uhájili a odvezli si všechny tři body za výhru 2:1 (článek z utkání).

Představení soupeře – Sokol Dlouhá Lhota:
Účast týmu s vesničky na Mladoboleslavsku v nejvyšší krajské soutěži je tak trochu zázrakem, neboť celek Dlouhé Lhoty ještě před dvěma lety působil v I.B třídě. V loňském ročníku se mu však naskytla možnost postupu ze 3. místa I.A třídy skupiny B a po zvážení všech variant nakonec v Dlouhé Lhotě nabídku přijali. „Kluci si postup na hřišti vykopali a chtějí si vyšší soutěž zkusit. Je to pro ně obrovská motivace a my jsme se rozhodli, že jim to umožníme," řekl po postupu šéf klubu Jiří Křovina. Že krajský přebor nebude procházka růžovým sadem, Lhotečtí nyní již jistě vědí. Přesto se zatím statečně perou, a pokud budou sbírat bod po bodu jako doposud, mohly by se jim záchranářské starosti určitě vyhnout, což by pro Benátecké bylo jistě dobré, neboť zápasy s nedalekými týmy s nálepkou derby mají pro diváka i hráče samotné určitě větší náboj. V týmu se objevuje i pětice hráčů, kteří v minulosti prošli benáteckou kabinou. Jedná se o obránce Marka Mulače a trojici záložníků Martina Sháněla, Karla Kozmu a Aleše Kořínka. V neposlední řadě pak brankáře Josefa Bejra, který kádr Dlouholhoteckých rozšířil v zimní přestávce. Po vleklých zraněních „Bejrák“ dlouho absentoval, a tak v Benátkách našli náhradu v podobě Václava Krch. Velezkušený gólman se zkušenostmi i z první ligy se Lhotě bude náramně hodit, neboť v podzinmí části sezóny chytali jen mladíci Charvát a Binder. Už v letě přišla do týmu určitě největší letní posila – osmatřicetiletý Radek Mynář, který v lize působil v pražské Spartě a Příbrami, naposledy hrál v polském Grodzisku. Dalším zkušeným hráčem v zadních řadách černobílých je Adrian Vizingr, který ve své bohaté kariéře kopal první ligu v Lázních Bohdaneč a druhou ligu tamtéž, Mostě a Viktorii Žižkov. Čtyřicetiletý bývalý hráč druholigové Mladé Boleslavi nebo divizní Dobrovice Petr Niklfeld však v týmu již nepůsobí, neboť v zimě odešel kopat okresní přebor Mladoboleslavska do Kosořic. Trenérem týmu je Miloš Novák, který kvůli trénování Dlouhé Lhoty nechal i koučování žáčků v FK Mladá Boleslav. V zimě tvoří trenérský tandem s nově příchozím někdejším ligovým fotbalistou Jiřím Maškem, jenž na podzim vedl jako hlavní trenér benátecký dorost!

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Kubečka Pavel z Dvorů u Nymburka. Na pomezí mu budou pomáhat p. Nehasil Karel z Poříčan a p. Suchý Aleš z Nymburka. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Dlouhé Lhotě rozhodovalo co nejlépe!

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 19. kola krajského přeboru bude na fotbalovém stadionu v Dlouhé Lhotě sehráno v SOBOTU 30. března s výkopem v 10:15 hodin. Autobus do 30 kilometrů vzdálené Dl.Lhoty vypraven nebude. Přijeďte tedy podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 19.kolo: Sokol Dlouhá Lhota – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: Soupeř z Dl.Lhoty nemá web. stránky



--> Zpět