Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 17.kolo 16.03.2013

TJ Sokol Klecany   SK Benátky
0:1
( 0:1 )

Kovář – Hebnar, Loskot (75. Mandík), Smíšek, Hrodek, Filinger (62. Pfeifer), Rybecký, Váchal, Špulka, Vyhnal (62. Kratochvíl), Havlát

Diváků: 80

Krch – J. Rosenkranz, Karásek, Jakubec, Horák – Kamlach (55. Martin Korec), Škarecký, Vajgl, Smetana, Třasák – Michal Korec (73. Šimek)

 
góly: 6. Smetana
karta: 30. Vyhnal – 43. Jakubec
karta:
rozhodčí: Čermoch – Šimáček, Kaucký
delegát:
Škvára Eduard
  Střely na branku: 1:6
Střely mimo: 3:6
Rohové kopy: 5:4
Ofsajdy: 4:4
Fauly: 10:10
Hráč utkání:
Lukáš Smíšek
Hráč utkání:
Stanislav Smetana

Průběh zápasu

Benátky oplatily Klecanům podzimní porážku !

Benátečtí fotbalisté odjížděli do Klecan s cílem odčinit porážku z minulého kola proti Ovčárům a pokusit se získat důležité tři body. Po závěrečném hvizdu hlavního sudího Čermocha  mohli být spokojeni. Vyhráli 1:0 a udrželi tak kontakt s čelem přeborové tabulky. Do základní sestavy Benátek se po čtyřech žlutých kartách vrátili obránci Jakubec s Horákem a záložník Smetana, který svým gólem rozhodl o výhře.

Hned první šance tohoto střetnutí byla gólová. Michal Korec se efektivní kličkou zbavil exčelákovického Havláta, přesnou přihrávkou našel naběhnutého Rosenkranze, který celou akci ještě vyšperkoval příhrou na zcela volného Stanislava Smetanu, který uklízel míč do odkryté části brány – 0:1. Pro domácí byla tato branka v úvodu zápasu doslova šokem, ze kterého se dlouhou dobu dostávali. Benátecký gólman Krch tak byl po většinu prvního poločasu zcela bez práce. Pozornost druhého brankáře Kováře vyzkoušel propagační střelou mladší z bratří Korců Michal. Neuspěl ani Vajgl se svým pokusem z požehnané vzdálenosti. Kovářovi sice míč vypadl z rukavic, ale za jeho záda neprošel. Až ve 40. minutě si domácí vypracovali asi největší šanci v utkání. Rohový kop zahrával zkušený Filinger, balon se odrazil od bránícího Jakubce a směřoval přesně k levé tyči hostující brány, kam se ale natáhl Krch a byl úspěšný. V závěru první půle ještě měli domácí výhodu dvou rohových kopů, po kterých se ale neprosadili.

Jestliže v první půli nebylo k vidění příliš šancí, o té druhé platí toto tvrzení dvojnásob. Benátecký tým se spíše spoléhal na poctivou obranu. Domácí často kazili, tudíž ani oni se na dostřel Krchovi často nedostávali. Za větší šanci můžeme považovat pokus hostujícího Michala Korce, který si ve 47. minutě obhazoval gólmana Kováře, ale trefil pouze boční síť. Zhruba v polovině druhého poločasu donutil klecanského brankáře k zákroku také Škarecký, ale ani on nebyl úspěšný. V 83. minutě vzbudil střet benáteckého Smetany s domácím Smíškem v pokutovém území trochu nevole z klecanské strany, která se dožadovala pokutového kopu. Hlavní rozhodčí Čermoch jim ale nevyhověl. Oba hráči museli být za postranní čarou ošetřeni, nicméně dále pokračovali ve hře. To byl také poslední vzruch utkání 17. kola.

Příští zápas budou Benátečtí hostit v domácím prostředí Nymburk. Nemusíme tedy připomínat, že zápas bude mít punc derby. Nymburským mají Benátky rozhodně co vracet. V podzimní části sezóny tam totiž prohrály 0:1, když dostaly branku v nastaveném čase prvního poločasu z nařízeného trestného kopu, ovšem řadu šancí Benátky v Nymburce tehdy neproměnily (viz. článek).


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „V dnešním zápase jsme chtěli odčinit ztrátu z předchozího domácího utkání. Myslím si, že takovým bojovným, poctivým výkonem se nám to podařilo. Ještě jsme další jednu nebo dvě brankové příležitosti neproměnili. Zejména v prvním poločase to byla stoprocentní šance. Takže jsme se opět strachovali o výsledek až do posledních vteřin. Domácí si kromě několika rohů v prvním poločase nevytvořili žádnou velkou příležitost. Za bojovný výkon bych chtěl mužstvo pochválit. V příštím kole musíme toto vítězství potvrdit v domácím prostředí proti Nymburku."

Trenér Klecan Radek ZENKL: „Rozdíl mezi oběma týmy byl především v pohybu a v kondici. U nás je velký problém, že se na tréninkách scházíme v hrozně malém počtu. Zimní příprava neproběhla vůbec podle mých představ. Pořád nám něco chybí. Stále jsme všude druzí, navíc nedůrazní. Na soupeře jsme příliš hodní. Navíc, když ještě nemáme natrénováno, tak to pak vypadá tak, jak to vypadá. V tuto chvíli už hrajeme o holý život. Hráči si sami musí uvědomit, co chtějí dělat dál a jakým směrem to povedou. Takto to nevidím vůbec dobře. Jedním slovem zklamání."

Předzápasové představení soupeře z Klecan naleznete ZDE!

ON-LINE: Sokol Klecany – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 17. kola Krajského přeboru :

  • Sokol Klecany – SK Benátky 0:1 (0:1)
  • Dl.Lhota – Sedlčany 1:2 (0:0) článek
  • Dobřichovice – Poděbrady 2:0 (1:0) článek 1 a 2 a 3
  • Tn.Rakovník – Čáslav "B" 4:0 (0:0) článek 1 a 2 a foto
  • N.Ves p/Pl. – Un.Beroun 3:0 (3:0) článek 1 a 2
  • Pol.Nymburk – Semice 1:1 (1:0) článek 1 a 2 a 3 a 4
  • Ovčáry – Louňovice 1:1 (0:1) článek
  • Sp.Příbram – Jílové 0:0 (0:0) článek

Příští 18. kolo: SOBOTA: Čáslav "B" – Sp.Příbram, Jílové – Ovčáry, Louňovice – Klecany, Poděbrady – N.Ves p/Pl., Un.Beroun – Tn.Rakovník (pátek v 18°°), NEDĚLE: SK Benátky – Pol.Nymburk, Sedlčany – Dobřichovice, Semice – Dl.Lhota.