Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 3.kolo 26.08.2012

SK Polaban Nymburk   SK Benátky
1:0
( 1:0 )

Skuhravý – J. Jech, Farkaš, Mikluščák, Nepovím (85. Nedorost) – Bašus (63. Havlík), Novotný, Grospič, Lukavec – Mareš, Stracený

Diváků: 200

Procházka – D. Mareš, Jakubec, Karásek, Rosenkranz – Jiránek, Smetana, Škarecký, J. Novotný (64. Světlý) – Martin Korec, Šimek (74. Michal Korec)

 
góly: 45+1. Stracený
karta: 35. Lukavec, 51. Nepovím, 82. J. Jech – 78. Jiránek, 88. Michal Korec, 89. Smetana
karta:
rozhodčí: Mrázek – Šimáček, Garaja
delegát:
Bohuněk
  Střely na branku: 3:4
Střely mimo: 4:4
Rohové kopy: 2:2
Ofsajdy: 2:7
Fauly: 23:21
Hráč utkání:
František Skuhravý
Hráč utkání:
Josef Jiránek

Průběh zápasu

Benátky umřely v Nymburce na neproměňování šancí !

S přáním odčinit vysokou porážku z domácího prostředí proti Klecanům odjížděli benátečtí fotbalisté k derby do Nymburka. Nymburští vyrukovali do zápasu se zcela novou posilou – někdejším dlouholetým hráčem Sparty Praha, Viktorie Žižkov, Příbrami a skotského Hearts Luďkem Straceným. Ač Stracený nebyl po celý zápas příliš vidět, byl to právě on, kdo utkání rozhodl. Benátečtí zase nemohli počítat ze základní sestavy s Fingerhutem, Horákem a Třasákem. Naopak František Jakubec za Benátky už mohl nastoupit a po zranění nastoupil také Jan Rosenkranz. Hosté byli po celé střetnutí lepším týmem, avšak neproměnili ani ty nejvyloženější šance a tím se také připravili o jakýkoliv bodový zisk.

Do vedení se mohli Benátečtí dostat už v samém úvodu. V první pětiminutovce si vytvořili tři velmi zajímavé šance. Nejprve po rohovém kopu hlavičkoval Martin Korec do nymburského gólmana Skuhravého. O minutu později tentýž hráč po vysunutí od Škareckého spěchal ze strany sám na brankáře domácích. Ten se však opět vyznamenal. Do třetice to byl Šimek, jenž také zcela volný kvapil na Františka Skuhravého, ale vlastní liknavostí se o míč připravil. Domácí posléze vyrovnali hru, avšak ani jeden tým si příliš střeleckých pozic nevytvářel. Za zmínku snad stojí jen pokus domácího Jiřího Jecha, který ale mezi tři tyče nesměřoval. Ve 45. minutě byl nařízen po faulu benáteckého Davida Mareše trestný kop, který nymburský kapitán Mikluščák nasměroval pouze do zdi. Vzápětí se však opět ozvala píšťalka hlavního rozhodčího Mrázka, jež signalizovala další trestňák. Nyní však z velmi výhodné vzdálenosti. K míči se postavil ostřílený Luděk Stracený a střelou podél zdi a tudíž i brankou do šatny určil poločasový stav, jak se později ukázalo, také rozhodl zápas – 1:0.

Největší šanci druhého poločasu nevyužil exnymburský Martin Škarecký. V 58. minutě jej oslovil centr od Martina Korce. Benátecký záložník měl před sebou pouze gólmana Skuhravého, jehož trefil do hrudi. Domácí se spoléhali na pozornou obranu a tato taktika jim také vycházela. Benátecký gólman Procházka nemusel ve druhém poločase řešit ani jednu přímou střelu na bránu. Tlak hostí postupem času hraničil s křečí, avšak do jedné velmi dobré šance se Benátečtí ještě dostali. Josef Jiránek zatáhl míč po pravé straně, nacentroval na hranici vápna, kde míč mezi nohama pustil Michal Korec na novice Františka Jakubce, který se ocitl tváří v tvář nymburské bráně, kterou ale o chloupek minul. To byla také poslední šance s výsledkem ještě něco udělat.

Otřepaná fráze říká, že bez gólu se nedá vyhrát. Benátečtí se o tom dozajisté přesvědčili. Svoji střeleckou potenci musí do příštího utkání zcela jistě zlepšit. Čeká je derby s nováčkem z Dlouhé Lhoty, který se v úvodu krajského přeboru prezentuje doma dobrými a bojovnými výkony.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „V dnešním utkání jsme body určitě ztratili, protože náš výkon nebyl špatný, ale doplatili jsme na proměňování brankových příležitostí. Měli jsme de facto tři gólové šance, kdy jsme šli sami na brankáře, který nás dvakrát vychytal, jednou jsme branku netrefili. Ještě jsme měli dvě akce po stranách, které jsme nedotáhli do finální přihrávky. Soupeř celkem dobře bránil. Ze dvou šancí proměnil jeden trestný kop, což rozhodlo celé utkání. Jsem zklamán, že si nevážíme příležitostí, čímž ztrácíme body. V utkání, ve kterém můžeme jít do vedení, góly nedáme a soupeř nás poté potrestá. Poté už nejsme schopni zápas otočit. Na tomto musíme zapracovat."

Asistent trenéra Polabanu Nymburk  Michal HORŇÁK: „Dle mého názoru to bylo vyrovnané utkání. První poločas byl z naší strany hodně neurovnaný, řekl bych, že asi i ten druhý poločas. Byli jsme nervózní, nedokázali jsme si přesně přihrát. Pomohl nám první gól v poslední minutě první půle. Od té doby jsme nemuseli tlačit dopředu, hrát musel soupeř. Tím, že si Benátky nedokázaly vypracovat pořádnou šanci a dá se říct, že my už také ne, tak byl napsán výsledek 1:0 pro nás."

Předzápasové představení soupeře z Nymburka naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Pol.Nymburk – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 3. kola Krajského přeboru :

  • Pol.Nymburk – SK Benátky 1:0 (1:0)
  • Tn.Rakovník – Un.Beroun 5:4 (1:2) článek a foto
  • Dobřichovice – Sedlčany 4:1 (3:1) článek 1 a 2
  • N.Ves p.Pl. – Poděbrady 4:0 (3:0) článek 1 a 2
  • Dl.Lhota – Semice 3:2 (1:1) článek
  • Ovčáry – Jílové 3:2 (1:1) článek
  • Sp.Příbram – Čáslav "B" 1:2 (1:1) článek 1 a 2
  • Klecany – Louňovice 1:3 (0:2)

Příští 4. kolo: SOBOTA: Un.Beroun – Sp.Příbram (14:00), Jílové – Čáslav "B", Poděbrady – Tn.Rakovník, Louňovice – Pol.Nymburk, Ovčáry – Klecany, NEDĚLE: SK Benátky – Dl.Lhota, Semice – Dobřichovice, Sedlčany – N.Ves p/Pl.