Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek v 17:00 hodin: SK Polaban Nymburk - SK Benátky

V NEDĚLI 26.8. zajíždí "A" tým ve 3. kole k týmu - SK POLABAN NYMBURK.



S cílem rychle zapomenout na domácí porážku 0:4 od nováčka z Klecan budou do dalšího mistrovského utkání vstupovat benátečtí fotbalisté. Ve třetím kole nového soutěžního ročníku Krušovice krajského přeboru Benátky zavítají na půdu celku SK Polaban Nymburk. Utkání se bude hrát na nově zrekonstruovaném hřišti ve sportovním a rekreačním centru Veslák v Nymburce. Oba celky mají zatím po dvou kolech v přeborové tabulce po třech bodech, když jednou vyhrály a jednou odešly z pole poraženy. Nymburští jsou prozatím na 9. pozici, se skórem 4:5 (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Polaban Nymburk).

V loňské sezóně s Nymburkem:
V loňském ročníku sehráli Benátečtí s Nymburskými dva zápasy a nedařilo se jim. Získali totiž jen jediný bod za domácí remízu. Na podzim v Nymburce duel doprovázela nechutná atmosféra… Ale o tomto utkání už bylo v minulosti psáno dost, zmiňme jen konečný výsledek, a sice 3:2 pro Nymburk. Na jaře Benátečtí jen remizovali, když nedokázali udržet své těsné poločasové vedení a hostující stoper Ott ve druhé půli stanovil dělbu bodů.

MINULÉ kolo Benátky:
Jak jsme již v úvodu napsali, Benátečtí v minulém kole na domácím hřišti doslova vyhořeli a přenechali body nováčku z Klecan. Ten vyprovodil hráče od Jizery před jejich vlastními fanoušky nečekaným debaklem 0:4. Dvě branky vstřelil někdejší sparťanský hokejový útočník Lukáš Rybecký, který se epizodně mihnul i v benáteckém hokejovém kádru. Věřme, že takovýto výsledek byl jen chvilkovým zaváháním a nebude se opakovat (článek z utkání).

MINULÉ kolo Nymburk:
Ani Nymburk na tom nebyl lépe. V okresním derby totiž podlehl nováčkovi ze Semic na jeho hřišti rovněž 4:0. Takovýto výsledek čekal jen málokdo, protože v prvním kole Nymburští doma skórovali hned čtyřikrát. Před návštěvou tří stovek diváků se Semičtí hned třikrát prosadili „bodlem“, což je dost netradiční způsob. Domácí celek nakonec ke spokojenosti fanoušků zvítězil zcela zaslouženě, neboť byl herně lepším týmem, což prokázal i gólově (článek z utkání 1 a 2 a 3).
Nymburk nastoupil v minulém 2. kole venku v Semicích v této sestavě: Janura – J. Jech, O. Jech, Farkaš, Nedorost – Havlík (46. Novotný), Bašus, Mikluščák, Nepovím (77. Červ) – Grospič (46. Lukavec), Mareš

Představení soupeře – SK Polaban Nymburk:
Nymburští od nové sezóny budou hrát své mistrovské zápasy na nově zrekonstruovaném hřišti ve sportovním a rekreačním areálu Veslák. Říká se, že po nepovedené přípravě bývají v soutěži výsledky lepší. Uvidíme, zda toto rčení z fotbalových kuloárů bude v nymburském případě platit. Na postu brankáře došlo oproti loňskému ročníku ke změně. Nejprve totiž už loni odešla jednička Ivo Doležal do nyní již třetiligových Záp a mezi tyčemi se tak objevoval zkušený František Skuhravý. V prvních dvou letošních kolech však branku střežil Zdeněk Janura, který chytal mladoboleslavský okresní přebor za Akumu Mladá Boleslav a naposledy I.A třídu za Bakov nad Jizerou. Janura je též futsalovým gólmanem. Už na jaře loňské sezóny se bezkonkurenčně největší posilou pro Nymburk stal dvaačtyřicetiletý veterán, někdejší český reprezentant a držitel stříbrné medaile z Anglie 1996 Michal Horňák. Tento rodák ze Vsetína je pro nymburské zadní řady jistě oporou. Ligou protřelý ostřílený harcovník strávil dlouhé roky ve Spartě Praha, kromě toho také působil v Opavě či rakouském Linci. V reprezentaci sehrál celkem osmatřicet zápasů. V minulosti hrál Horňák také divizi v Klatovech, Voticích, Blšanech a naposledy v Žatci. V současné době Horňák zastává post trenéra v organizaci Sparty Praha, a pokud mu to tato práce dovolí, stále nastupuje za Polaban. V týmu Polabanu se potkávají i bratří Jiří Jech a Ondřej Jech, z nichž starší Ondřej přestoupil letos v létě do Nymburka právě z Benátek. V minulém kole v Semicích oba dostali také žlutou kartu. Kvalitním fotbalistou je také Jakub Mikluščák, který před nymburským angažmá působil v Semicích a kterého coby hráče Litole před časem zkoušela i prvoligová Viktoria Plzeň! Trenérem týmu je dvaapadesátiletý internacionál Ivan Čabala. Někdejší československý reprezentant získal pět ligových titulů se Spartou a má bohaté fotbalové zkušenosti jako hráč i trenér. Kromě Sparty hrál v Košicích, Dukle Praha, Chebu či v několika zahraničních klubech. Jako trenér působil ve Voticích, Královicích, Meteoru Praha či v Úvalech.

VZÁJEMNÁ bilance s Polabanem Nymburk:
Benátečtí se s Nymburkem utkali zatím celkem šestkrát.
Sezóna 2008/2009
Podzim 2008: Pol.Nymburk – Benátky 0:2 (článek z utkání).
Jaro 2009: Benátky – Pol.Nymburk 1:0 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010
Podzim 2009: Benátky – Pol.Nymburk 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2010: Pol.Nymburk – Benátky 1:2 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Pol.Nymburk – Benátky 3:2 (článek z utkání).
Jaro 2012: Benátky – Pol.Nymburk 2:2 (článek z utkání).
Sezóna 2012/2013
Jaro 2012: Pol.Nymburk – Benátky neděle 26.8.2012
Statistika Benátky – Nymburk:
Benátky doma/venku: 3/3 zápasy – 5/6 bodů – 4:3/4:6 skóre
Nymburk doma/venku: 3/3 zápasy – 3/2 body – 4:6/4:3 skóre
Celkem ze šesti vzájemných zápasů mají Benátky 11 bodů, skóre 10:7 a Polaban Nymburk 5 bodů, skóre 7:10.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Mrázek Radek z Vrchotových Janovic. Na pomezí mu budou pomáhat p. Šimáček Jakub z Benešova a p. Garaja Miroslav z Čerčan. Delegátem svazu je p. Bohuněk Krarel. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Nymburce rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 3. kola krajského přeboru bude na stadionu Veslák v Nymburce sehráno v NEDĚLI 26. srpna s výkopem v 17:00 hodin. Autobus do nedalekého Nymburka vypraven nebude. Přijeďte tedy podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 3.kolo: SK Polaban Nymburk – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: SK POLABAN NYMBURK



--> Zpět