Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 19.kolo 31.03.2012

Český Lev Union Beroun   SK Benátky
3:3
( 1:0 )

Pettík – Michalík, Cihelka (65. Buch), Šíma, Pobiš, Hájek, Novák, Klička, Růžička (84. Machovec), Sajner, Vopěnka

Diváků: 60

Bejr – Reichert, Karásek, Rosenkranz, Třasák – Martin Korec, Cruz, Smetana, Korejza (77. Cepka), Škarecký, Michal Korec (46. Mašek)

 
góly: 11. a 46. Hájek, 52. Cihelka – 53. Martin Korec, 60. Škarecký, 62. Mašek
karta: 40. Novák, 56. Šíma – 77. Mašek
karta:
rozhodčí: Pavlíková – Šulcová, Tichá
delegát: Helebrant
  Střely na branku: 8:5
Střely mimo: 6:4
Rohové kopy: 9:4
Ofsajdy: 3:6
Fauly: 19:16
Hráč utkání:
Daniel Hájek
Hráč utkání:
Martin Škarecký

Průběh zápasu

Benátky dokázaly smazat třígólové manko za děvět minut !

Fotbalisté Benátek nad Jizerou se v rámci 18. kola krajského přeboru představili v Berouně, na umělé trávě tamního areálu Na Máchovně. Kvůli zimní Tipsport lize Český Lev tento areál kompletně i se zázemím opravil a své domácí zápasy hraje právě tam. Duel řídila trojice žen v čele s hlavní mezinárodní rozhodčí (UEFA) Monikou Pavlíkovou a nutno dodat, že odvedli velmi kvalitní práci, na jejich výkon si nemohl vůbec stěžovat ani jeden z týmů. Berounští se mohli zlobit, avšak jen sami na sebe. V 52. minutě totiž vedli již 3:0 a jen ten největší blázen by asi věřil, že by Benátky mohly snad ještě vyrovnat. Neskutečný skutek se však stal za pouhých devět minut, kdy hosté postupně díky Martinu Korcovi, Škareckému a Maškovi vyrovnali stav na konečných 3:3. Bod je tak za této konstalace určitě pro hosty velmi cenný.

Hosté odcestovali na berounský umělý trávník bez zraněných Novotného, Mareše a Šťastného a už po deseti minutách hry mohli jít do vedení. Martin Korec totiž vyslal do úniku svého bratra Michala, jenž ovšem váhal se zakončením a na velkém vápně ho obránce eliminoval. Co se nepovedlo hostům, podařilo se domácím. V 11. minutě za vápnem napřáhl nejlepší berounský střelec Daniel Hájek a nechytatelně trefil přesně horní růžek Bejrovy branky – 1:0. Velkou příležitost na vyrovnání spálil v 19. minutě Korejza, který byl po centru Martina Korce zhruba čtyři metry před brankou domácích sám, jenže přestřelil. Jinak byli domácí v první půli herně aktivnějším týmem a brankář Bejr také musel řešit několik střeleckých pokusů a ošemetných situací před svou brankou. Český Lev byl plošně v první pětačtyřicetiminutovce aktivnějším týmem a po zásluze tedy při odchodu do šaten vedl. Trenér Sedláček měl v kabině svým svěřencům rozhodně co říci.

Jenže při nástupu do druhého dějství se Benátečtí zřejmě duchem zapomněli v šatně. V té době už nebyl na place Michal Korec, kterého nahradil David Mašek a později se stal jednou z ústředních postav utkání. Ovšem hned po rozehrávce domácí podnikli útok, Daniel Hájek se dostal do úniku sám na Bejra a nezaváhal – 2:0. S hosty bylo ale ještě hůř. V 52. minutě totiž za vápnem k další střele natáhl Tomáš Cihelka, na kterou nestačil včas zareagovat brankář Bejr a balón skončil v síti – 3:0. Jen asi ten největší blázen by v té době ještě Benáteckým věřil. Jenže hosté i za krajně nepříznivého stavu zabrali. K jejich první trefě pomohla i chyba brankáře Pettíka, který vyběhl zbytečně ze své branky, Martin Korec ho po Smetanově centru blafákem oběhl a zakončoval do prázdné branky – 3:1. Union viditelně znervózněl a hosté vycítili šanci. V 60. minutě skončila hezká akce hostí kontaktním gólem. Aut Reicherta prodloužil střídající Mašek na Martina Škareckého, který doslova donesl míč do prázdné branky – 3:2. A neskutečné věci pokračovaly. Beroun zbytečně fauloval u postranní čáry. Standardku zahrál Korejza a našel přesně hlavu Davida Maška, který s pomocí tyče rozvlnil síť a zasadil domácím tvrdý direkt – 3:3. Benátky byly v tlaku a dokonalý obrat mohl korunovat další střídající Libor Cepka. Ve vápně totiž pálil po odraženém míči a nastřelil tyč berounské branky! I hosté měli štěstí, střelu z úhlu si málem Bejr srazil do branky.

Po závěrečném hvizdu Moniky Pavlíkové byli určitě spokojenější hosté, kteří mohli klidně i vyhrát, v již zmiňované šanci Cepkovi stála v cestě tyč. Došlo tedy k dělbě bodů po výsledku 3:3. Benátečtí tak pod vedením trenérské dvojice Sedláček a Kubík prodloužili vítěznou sérii již na deset zápasů. V příštím kole budou hráči Benátek doma hostit Tatran Rakovník a doufejme, že využijí výhodu domácího prostředí k výhře.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Do dnešního utkání jsme nevstoupili dobře a po deseti minutách jsme prohrávali 0:1. Soupeř byl v tu chvíli lepší, ale utkání se zhruba ve 20. minutě vyrovnalo, dostali jsme se také do vyložené šance, kdy Milan Korejza zblízka přestřelil branku. V šatně jsme si řekli, že se musíme zlepšit, ale hned z rozehrávky ve druhém poločase soupeř vstřelil druhou branku a když přidal i třetí gól, už to s námi nevypadalo dobře. Naštěstí nám pomohli dvě věci, a to vystřídání Michala Korce Davidem Maškem a kontaktní gól na 3:1, kdy jsme se vrátili do utkání a pak během krátké doby jsme dali druhý a třetí gól. V tu chvíli bylo utkání opět vyrovnané, na každé straně byla ke konci jedna vyložená příležitost. Myslím si, že pro diváka byl druhý poločas velmi zajímavý – padlo celkem šest branek. Bod musíme brát, protože za stavu 3:0 by málokdo věřil, že dokážeme alespoň remizovat."

Trenér Berouna Vladimír LACINA: „To se asi může stát jenom nám tady v Berouně. V 52. minutě vedeme 3:0 a výsledek je jednoznačný, hotový, jasný a my si necháme dát tři góly a dovolíme soupeři vyrovnat na 3:3. A pak se ještě strachujeme o to, abychom neprohráli. Je to absolutně nedisciplinovaný výkon, nic podobného ve své kariéře nepamatuji. Víc k tomu asi nemám co říct."

Předzápasové představení soupeře z Berouna naleznete ZDE!

ON-LINE: Český Lev Union Beroun – SK Benátky ZDE!

PROGRAM: 19.kolo krajského přeboru ZDE!

VÝSLEDKY 19. kola krajského přeboru :

  • Un.Beroun – SK Benátky 3:3 (1:0)
  • Sokol Libiš – Český Brod 1:1 (1:0) článek
  • Nové Strašecí – Čáslav "B" 1:1 (1:1) článek 1 a 2
  • Pol.Nymburk – Dobřichovice 1:2 (0:1) článek
  • Mn.Hradiště – Louňovice 1:2 (0:1) článek
  • Tn.Rakovník – Sedlčany 0:1 (0:0) článek 1 a 2
  • Dobrovice – SK Rakovník 6:0 (4:0) článek 1 a 2
  • Kutná Hora – SK Úvaly 5:0 (2:0) článek 1 a 2

Příští 20. kolo v 16:30  hod.: SOBOTA: SK Rakovník – Libiš (10:15), Louňovice – Un.Beroun, Dobřichovice – N.Strašecí, Čáslav "B" – Dobrovice, Č.Brod – Mn.Hradiště, NEDĚLE: SK Benátky – Tn.Rakovník, Úvaly – Pol.Nymburk, Sedlčany – K.Hora.