Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

PROGRAM 19. kola KP mužů

Během nadcházejícího víkendu se odehraje 19.kolo středočeského krajského přeboru mužů. Více o soupeřích, které na sebe narazí čtěte uvnitř článku.


Sokol Libiš (5.místo/32 bodů) – SK Český Brod (2./37), SO 31.3., 10:15 (hl. rozhodčí Malý Milan), podzimní zápas 1:4
Jeden ze zápasů, který bude rozhodovat o pořadí v popředí tabulky. Připraví hosté Libiš o domácí neporazitelnost? Domácí Sokol totiž jako jediný z šestnáctky krajských týmů doma ještě neprohrál. Naopak hosté venku prohráli v celém ročníku jen jedinkrát a tak nás čeká zajímavý souboj. Oba týmy nepoznaly hořkost porážky v dosavadních třech jarních kolech. V loňských vzájemných zápasech vyhrál vždy tým hostující a to shodně 0:2.

FK Dobrovice (3./36) – SK Rakovník (16./14), SO 31.3., 16:30, (Šmejkal Jiří), 1:0
Bude to zápas "kočka - myš"? Doufejme, že ne (i když postavení v tabulce tomu nahrává), protože výkony SK jsou na jaře dost chválené. Ovšem v tomto utkání nenastoupí stabilní člen obrany Jan Severin (4 ŽK) a ohrožen je také start Marka Isteníka, který se v minulém zápase zranil. Venku se ale rakovnickým nedaří a prozatím vydolovali jen jediný bod za jarní remízu v N. Strašecí. Jediným jarním střelcem je "Endy" Guadalupe, který vsítil všechny tři branky. Tři góly v jarní části dali také dobrovičtí Ansuma Musa (celkem 14) a David Miškovský. Domácí disponují nejlepší ofenzivou v soutěži a tito dva zajistili téměř polovinu branek. Chybět domácím bude Jan Vladyka (4 ŽK) a nejspíš stále zraněný Mrklas. Dobrovičtí dokázali vyhrát ve všech z posledních tří vzájemných utkání.

Sokol Nové Strašecí (8./25)– FK Čáslav „B“ (12./19), SO 31.3., 16:30 (Hocek Petr), 1:2
Domácí získali v jarní části jediný bod a t jistě budou chtít změnit. Problémem by mohla být nucená neúčast středopolaře a dirigenta Jana Mrázka (8 ŽK) a otazník visí nad stoperem Martinem Bláhou zraněným v minulém zápase. Jak bude vypadat sestava čáslavské juniorky je vždy otázkou. Nejistý je start gólmana Miroslava Vocela a zda vypomohou někteří "áčkaři" záleží na dohodě v klubu, neboť "A" tým hraje až v neděli. Hosté tak mohou stavět na tom, že se jim proti strašeckým daří a poslední tři vzájemné zápasy vždy vyhráli.

Tatran Rakovník (10./22) – Tatran Sedlčany (11./20), SO 31.3., 16:30 (Kabyl Jiří), 2:3
Souboj dvou Tatranů a sousedů v tabulce, ve kterém jsou domácí mírným favoritem. Oba týmy předvedly v minulém kole kvalitní výkony, ale rakovnickým to na body v Úvalech nestačilo. V útoku ovšem řádí "Maty" Kudela, nejlepší dosavadní střelec KP (15 branek), kterému ale tentokrát bude chybět obvyklý parťák Tomáš Kapoun (4 ŽK). Hosté v minulém kole deklasovali doma Beroun 5:2, když se ve výborné formě představil Martin Valsa. Zvenku se import bodů ale nedaří (zatím jen 4). Nastoupit nebude moci kvůli zranění středopolař Matoušek.

ČLU Beroun (6./27) – SK Kopaná Benátky n.J. (7./26), SO 31.3., (Pavlíková Monika), 0:3
Opět dva týmy v tabulce těsně za sebou. A Benátkám se v Berouně daří - v posledních třech sezónách zde neprohrály (2x výhra, 1x remíza). Letos ovšem Lvi doma neprohrávají - pouze jedenkrát. Ovšem benátečtí mají před sebou možnost dosáhnout na desátý neprohraný zápas v řadě. Zajímavostí může být plně dámské rozhodování tohoto mače, neboť dámě s píšťalkou budou asistovat Lucie Šulcová a Marie Tichá.

Polaban Nymburk (14./17) – Sokol Dobřichovice (13./18), NE 1.4., 16:30 (Hůla Petr), 2:4
A do třetice tabulkoví sousedé – tentokrát v boji o dolní patra. Domácí Polaban sáhl v týdnu k výměně trenérů a Lukáše Vlka nahradil na lavičce Ivan Čabala, který ale v zápase bude postrádat tahouna a nejlepšího střelce týmu Jana Bobka (ČK). Hosté ale z cizích hřišť body nevozí, zatím pouze jediný. V jarní části se také ještě netrefil nejlepší dobřichovický šutér Petr Kalivoda. Padne mu to tam v Nymburce?

Mnichovohradišťský SK (15./16) – Slavia Louňovice (9./23), NE 1.4., 16:30 (Šimáček Jakub), 0:1
Louňovičtí získali v jarní části pouze jeden bod a celkově zvenku příliš bodů také nevozí (5), ale domácí budou oslabeni o dva defenzivní hráče - Jiří Zajíček (ČK) a Zdeněk Kraus (4 ŽK). Body potřebují oba, můžeme očekávat lítou bitvu?

Sparta Kutná Hora (1./44) – SK Úvaly (4./34), NE 1.4., 16:30 (Brejník Aleš), 1:2
Sparta vládne nejlepší obranou v soutěži. Ve třech jarních zápasech a v součtu s koncem podzimu již v šesti utkáních v řadě neinkasovala branku. Celkem sedm zápasů v řadě neprohrála. Potíží může být nízká efektivita v útoku, protože její nejlepší kanonýr Jiří Luňáček se teprve rozehrává po zranění a v jarní části ještě neskóroval. Ouvaláci jsou dlouhodobě chváleni za krásnou hru a proti Spartě se jim daří. Poslední tři vzájemné souboje se Spartou neprohráli (2x výhra, 1x remíza). Nemají sice vyloženého kanonýra, ale hned šest hráčů vstřelilo 3 - 4 góly: Szöcs, Kratochvíl, Malík, Marek Korbelář a Špringer. Zraněný je obránce Tomáš Mika a gólman Tomáš Popelka, ale kvalitní střídačka je dokáže bez problémů nahradit. Tak jak tentokrát? Udrží Sparta náskok na čele tabulky?

--> Zpět