Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek v 16:30 hodin: ČL Union Beroun - SK Benátky

V SOBOTU 31.3. zajíždí "A" tým v 19. kole k týmu - UNION BEROUN.



Fotbalisté Benátek nad Jizerou si i nadále pod taktovkou trenérů Sedláčka a Kubíka drží neporazitelnost, která už trvá devět zápasů a o kterou nepřišli ani ve třetím jarním kole. K úvodním dvěma remízám Benátečtí přidali vítězství v derby utkání s Mnichovohradišťským SK. Nyní už se ovšem zraky hráčů Benátek upírají na sobotu, kdy celek od Jizery zavítá na půdu Českého Lva - Unionu Beroun. Na Máchovně (nyní na umělé trávě,) kde se utkání bude hrát, Benátky v minulých ročnících v obou případech zvítězily. Na druhém berounském hřišti Na Ostrově pak v loňském ročníku vybojovaly remízu. Beroun je na 6. místě přímým sousedem sedmých Benátek v tabulce. V 18 zápasech získal 8 výher, 3 remízy a 7 proher. Při skóre 24:28 má Český Lev 27 bodů. Utkání tak bude z hlediska tabulkového postavení pro oba týmy velmi důležité (dosavadní výsledky a tabulka KP – Český Lev Union Beroun).

NA PODZIM doma s Berounem:
Na podzim v rámci 4. kola Benátky celek Berouna na domácím hřišti bezpečně porazily 3:0. Poměr střel na branku 12:2 ve prospěch domácích také jasně ukazoval, jakým směrem se utkání ubíralo. Ve slunném počasí domácí gólman Bejr s trochou nadsázky poznamenal, že by se v brance dobře opalovalo. O branky domácích se postarali Vodák, Michal a Martin Korcové (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole Benátečtí v derby utkání hostili Mnichovohradišťský SK a duel nakonec rozhodla jediná trefa. O ni se postaral v 9. minutě Martin Korec a vystřelil tak domácím důležité tři body. Oba celky si sice vytvořily šance, jenže gólmani Bejr s Mocem byli pozorní. Zápas tak skončil nejtěsnější a jak řekl trenér Sedláček šťastnou možnou výhrou Benátek (článek z utkání).

MINULÉ kolo Un.Beroun:
Berounským se v minulém zápase vůbec nedařilo. Na půdě jedenáctého Tatranu Sedlčany totiž inkasovali celkem pět branek a podlehli domácímu outsiderovi vysoko 2:5. Přitom v poločase Berounští ještě drželi se soupeřem krok, prohrávali jen o jediný gól 1:2. Gólové smršti Tatranu ve druhé půli ale nezabránili a odvezli si z města hermelínů nepopulárního bůra (článek z utkání).

Představení soupeře – Český Lev union Beroun:
Český Lev – Union Beroun, který své domácí zápasy z přírodního trávníku areálu stadionu Na Ostrově poblíž aquaparku a zimního stadionu přestěhoval na umělou trávu zrekonstruovaného areálu Na Máchovně, má tradičně svůj kádr velmi mladý, který je doplněn o několik zkušenějších borců. Vše ze střídačky koučuje někdejší gólman Vladimír Lacina, který berounskou branku hájil jako hrající trenér ještě v sezóně 2009/2010. Nyní tento třiačtyřicetiletý gólman vede Beroun pouze z lavičky a patří k velkým klubovým srdcařům. Současně také trénuje berounský starší dorost a v případě nouze je připraven jako náhradní brankář „A“ týmu oprášit rukavice v mistrovském utkání. V létě došlo v Českém Lvu k řadě změn, přišli výhradně mladí hráči především z pražského Motorletu. Také v zimní pauze doznalo berounské mužstvo jistých změn. Dle slov kouče Laciny se útočník Zelenka vrátil na Žižkov a Řepka do Motorletu. Právě z divizního Motorletu Praha se na Union vrátil obránce Sajner, který už v Berouně před nedávnem působil. Vladimír Lacina dále říká: „O příchodu dalších hráčů jednáme s Královým Dvorem a Motorletem.“ V brance Berounských se objevuje mladý gólman Pettík, který přišel právě v létě z Motorletu. Už v létě Berounští obnovili hostování Pobiše z Písku, Kličky z Králova Dvora, Šímy z Hýskova. Všichni tito uvedení hráči patří k oporám a základním stavebním kamenům berounské sestavy. Nelepším střelcem týmů s pěti brankami je Daniel Hájek, který své střelecké schopnosti prokazoval už loni. Čtyři branky pak přidal již zmiňovaný Samuel Pobiš.

VZÁJEMNÁ bilance s Un.Beroun:
Benátečtí se po postupu do krajského přeboru v roce 2007/2008 utkali s Berounem již sedmkrát.
Sezóna 2008/2009
Podzim 2008: Benátky – Beroun 3:0 (článek z utkání).
Jaro 2009: Beroun – Benátky 0:1 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010
Podzim 2009: Benátky – Beroun 0:1 (článek z utkání).
Jaro 2010: Beroun – Benátky 1:4 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011
Podzim 2010: Beroun – Benátky 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Beroun 3:1 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Benátky – Beroun 3:0 (článek z utkání).
Jaro 2012: Beroun – Benátky sobota 31.3.2012
Statistika pak hovoří pro Benátky. Ze sedmi vzájemných zápasů mají Benátky 16 bodů a Beroun 4 body. A co se týče skóre. To hovoří také ve prospěch Benátek a to 15:4.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit pí. Pavlíková Monika z Prahy. Na pomezí jí budou pomáhat pí. Šulcová Lucie z Čelákovic a pí. Tichá Marie z Mukařova u Říčan. Delegátem utkání je p. Helebrant Luboš. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Berouně rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 19. kola krajského přeboru bude na umělé trávě na stadionu v Berouně Na Máchovně sehráno v SOBOTU 31. března s výkopem v 16:30 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí ve 14:00 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 19.kolo: Český Lev Union Beroun – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: ČESKÝ LEV UNION BEROUN



--> Zpět