Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 28.kolo 02.06.2013

SK Benátky   AFK Sokol Semice
7:1
( 4:0 )

Jíra – J. Rosenkranz, Jakubec, Třasák, Horák – Kamlach (74. Karásek), Škarecký, Vajgl, Novotný – Michal Korec (82. Mašek), Martin Korec (68. Smetana)

Diváků: 100

Fišer – Novák, Bříza, Černý, Čejka – Švarc, Neuhausel, J. Semecký (68. Kůrka), Horejc – Koštíř (78. Langer), Souček

 
góly: 17., 18., 36. a 63. Michal Korec, 28. Bříza (vla.), 77. a 83. Karásek – 74. Koštíř
karta: 52. Škarecký, 73. Michal Korec – 41. Čejka, 68. Koštíř, 76. Fišer
karta:
rozhodčí: Garaja – Matoušek, Kovář
delegát:
Netahlík Rudolf
  Střely na branku: 14:2
Střely mimo: 5:4
Rohové kopy: 8:3
Ofsajdy: 5:5
Fauly: 20:15
Hráč utkání:
Michal Korec
Hráč utkání:
Michal Koštíř

Průběh zápasu

Drtivá výhra pod dirigentskou taktovkou Michala Korce !

Po rekordní prohře v novodobé historii benáteckého fotbalu ze Sedlčan 0:6, se zrodilo něco, co čekal snad jen málokdo. Semicím nastříleli Benátečtí dokonce sedm branek a připsali si rozhodně  nejvyšší vítězství za pět let účinkování v krajském přeboru. Na drtivé výhře má lví podíl útočník Michal Korec, jenž za záda hostujícího brankáře Fišera dopravil čtyři míče. Před samotným zápasem kvůli vytrvajícímu dešti nebyla ještě také vyřešena otázka, zda se utkání odehraje na přírodní či umělé trávě. Nakonec se hrálo na dobře připravené ale hodně podmáčené travnaté ploše. 

Už ve druhé minutě musel být semický brankář na pozoru. Jeho postřeh prověřila skákavá střela Škareckého. Benátečtí i nadále diktovali tempo hry. Právě Škarecký přiťukl míč Martinu Korcovi, ten však mířil pouze do Fišera. Hosté se občas bránili zuby nehty. To jim vydrželo až do 17. minuty. Centr od rohového praporku propadl do pokutového území, kde měl Michal Korec lehkou úlohu – 1:0. Uplynula pouze jedna minutka, když benátecký tým podnikl další rychlý útok. Balón se přes semického Švarce dostal opět k Michalu Korcovi, který si věděl rady – 2:0. V deštivém počasí Semičtí vůbec nestíhali a také další šance skončila v brance. Novotného centr srazil za záda vlastního brankáře semický obránce Štěpán Bříza a byla z toho vlastní branka – 3:0. To ale nebyl vše! Po levé straně pláchl Martin Korec, přesným centrem našel hlavu Michala Korce, který se mohl radovat z hattricku – 4:0. V nastaveném čase první půle se také připomněli hostující hráči. Švarcova hlavička ale letěla nad břevno branky, kterou tentokrát střežil Lukáš Jíra.

Na začátku druhého poločasu mohl přidat svoji čtvrtou branku Michal Korec. Z trestného kopu obstřelil zeď, avšak mířil vedle. Korigovat mohli hosté v 53. minutě. Novákovu střelu srazil brankář Jíra za sebe, tam se ale míč přes hradbu těl za brankovou čáru nedostal. Domácí odpověděli Třasákovou dělovkou, která byla ztečována těsně nad břevno a vzápětí též dorážkami Michala Korce, který nepropasíroval míč do brány přes dva hráče hostů. To však benáteckého střelce mrzet nemuselo. Další Třasákova dělovka totiž vypadla Fišerovi z rukavic. Dobíhajícímu Martinu Korcovi se sice zamotal míč mezi nohy, za ním stojící bratr Michal Korec už ho ale dostal přesně k levé tyči – 5:0. A Michal Korec mohl přidat i svoji pátou branku. Tvrdou střelu ale namířil těsně vedle. V 74. minutě měl hostující tým výhodu trestného kopu z velmi výhodné vzdálenosti. Balón si postavil Michal Koštíř, který se trefil naprosto přesně do levé šibenice – 5:1. Na tuto branku však měli domácí odpověď. Střídající Milan Karásek napřáhl zpoza vápna a trefil se přesně pod břevno – 6:1. V 83. minutě vysunul Mašek do sóla opět Milana Karáska, který podél brankáře Fišera posedmé rozvlnil síť – 7:1. A také tento benátecký hráč si mohl připsat hattrick. Po fatální rozehrávce Černého mířil zcela sám na Fišera, kterému udělal kličku, ale mířil vedle. V úplném závěru ještě domácí nevyužili další šanci, když střílel Škarecký, tentokrát byl ale Fišer na svém místě. Benátečtí v tomto zápase naprosto excelovali, celkem jasně tak řekli, že se o čtvrtou příčku budou bít až do posledního kola.

V dalším kole budou Benátky hrát opět doma proti týmu FC Jílové nad kterým na podzim na jeho hřišti zvítězily 0:5 (viz. článek).


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Jednoznačně jsme vyhráli. Utkání jsme měli pod kontrolou, protože soupeř neměl žádnou vyloženou šanci. Branku jsme obdrželi po zbytečné chybě, kdy jsme zahrávali rohový kop, přišli jsme o míč, Semičtí šli do brejku, což jsme řešili faulem. Poté hostující střelec Koštíř vymetl pavučinu. Získali jsme povinné tři body. Máme ještě dvě kola, ve kterých bychom chtěli zvítězit a pokusit se o čtvrté místo."

Trenér Semic Jaroslav HAVRÁNEK: „Náš výkon nebyl dobrý, řekl bych špatný. Na první gól jsme domácím nahráli, druhý padl také po naší chybě, třetí jsme si dali vlastní. Benátečtí byli určitě lepším týmem. Co k tomu dodat... Od dvacáté minuty to byla tragédie až do konce. Trápili jsme se."

Předzápasové představení soupeře ze Semic naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – AFK Sokol Semice ZDE!

VÝSLEDKY 28. kola Krajského přeboru :

  • SK Benátky – Semice 7:1 (4:0)
  • Ovčáry – Poděbrady 4:0 (1:0) článek 1 a 2
  • Jílové – N.Ves p/Pl. 3:1 (1:1) článek a video
  • Pol.Nymburk – Čáslav "B" 0:3 (0:1) článek
  • Louňovice – Sedlčany 2:3 (0:2) článek 1 a 2 a video
  • Klecany – Un.Beroun 1:2 (0:2)  
  • Dobřichovice – Tn.Rakovník 2:2 (2:1) článek
  • Dl.Lhota – Sp.Příbram 0:0 (0:0) článek a video

Příští 29. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Sp.Příbram – Dobřichovice (10:15), Un.Beroun – Pol.Nymburk, Tn.Rakovník – N.Ves p/Pl., Poděbrady – Klecany, NEDĚLE: SK Benátky – Jílové, Semice – Louňovice, Sedlčany – Ovčáry, Čáslav "B" – Dl.Lhota.