Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 14.kolo 10.11.2012

FC Jílové   SK Benátky
0:5
( 0:2 )

Mejzr – Janošov (75. Novák), Kos (81. O. Vostárek), Malknecht, F. Nevrlý, Müller, S. Nevrlý, Štědroňský, Popelka, Řípa, Galus

Diváků: 40

Jíra – Hrdlička (72. Krýda), Rosenraknz, Karásek, Horák – Jiránek, Smetana, Třasák, Martin Korec – Šimek, Došlý

 
góly: 33, 72. a 90. Šimek, 42. a 56. Martin Korec
karta:
karta:
rozhodčí: Kubečka P. – Nehasil, Myška
delegát:
Míka Ladislav
  Střely na branku: 1:10
Střely mimo: 5:5
Rohové kopy: 6:5
Ofsajdy: 0:5
Fauly: 8:14
Hráč utkání:
Tomáš Mejzr
Hráč utkání:
Martin Korec

Průběh zápasu

Benátky přivezly povinné body od nováčka z Jílového !

Benátečtí fotbalisté chytili v závěru podzimní části krajského přeboru formu jako hrom. Potvrdit svoji fazónu, zajížděli na trávník posledního celku do Jílového. Na trávník za Benátky v Jílovém nemohl vyběhnout zraněný stoper František Jakubec, obránce David Mareš, útočník Michal Korec a již delší dobu absentující Josef Novotný a Martin Škarecký. V brance pak opět dostal příležitost Lukáš Jíra a hned od začátku také nastoupil dorostenec Martin Hrdlička.  Z rezervního týmu pak byl povolán do základní sestavy útočník Lukáš Došlý. Nováčkovi z Jílového se zatím vůbec nedaří, na svém kontě má pouhých osm bodů. Jílovští mohou mít snad radost jen ze svého mladého kanonýra, který je věkem ještě dorostenec Matěje Štědroňského (ročník 1995), jenž letos zatížil konta soupeřových gólmanů dvanácti trefami a je druhý v tabulce střelců Krušovice krajského přeboru. Štědroňský však tentokrát střelecky spal. Benátečtí opět ovládli průběh zápasů a domů si odvezli vysokou výhru 5:0.

Dle začátku utkání to na takovýto brankostroj vůbec nevypadalo. Na první větší šanci utkání čekala čtyřicítka návštěvníků do 11. minuty, kdy benátecký Lukáš Došlý vysunul Martina Korce, jehož tečovaná střela se od tyčky odrazila vedle branky, tudíž následoval rohový kop. Téměř ihned po něm podnikli domácí rychlý protiútok, který nezastavil hostující bek Horák. Míč se dostal ke kanonýru Štědroňskému, jenž však napálil pouze nohy benáteckého gólmana Jíry, který tak svůj tým podržel a byla to také jediná střela domácích mezi tři tyče za celé utkání. Právě mladý brankář hostujícího týmu založil přesným výhozem akci ve 33. minutě. Balonu se chopil Třasák, který ho ihned posunul na Martina Korce, jenž přesnou přihrávkou oslovil Radka Šimka a kanonýr posledních dní a týdnů se nemýlil – 0:1. O devět minut později skončil druhý míč za zády exbenáteckého gólmana Mejzra. Karásek nastartoval Jiránka, který vnikl do pokutového území a následným centrem vyhledal Martina Korce, jenž mohl o několik vteřin později slavit – 0:2. Benátěčí tak přidali do poločasu druhý uklidňující gól a mohli tak v klidu po strmých schodech odcházet do kabin k poločasové přestávce.

Ve druhém poločase hráli Benátečtí přesně to, co potřebovali. Ba co víc, netrvalo dlouho a manko Jílového bylo tříbrankové. Martin Korec byl ve vápně úspěšnější v souboji s Janošovem, míč přilepil na své kopačky a přehodil Mejzra – 0:3. Převahu Benátek potvrdil v 72. minutě Radek Šimek, ke kterému doputoval dlouhý nákop od Třasáka. Útočník pojizerského týmu vstřelil druhý gól v zápase a celkově desátý v této sezóně – 0:4. To však nebylo vše. Chvilku před závěrečným hvizdem rozhodčího Pavla Kubečky vyrobil Mejzr velkou chybu, když se mu nepovedl odkop. Balonu se opět chopil kanonýr Radek Šimek, udělal kličku jílovskému gólmanovi a dovršil druhý po sobě jdoucí hattrick – 0:5. Domácí Jílové si ve druhém poločase vypracovalo jen několik náznaků šancí, jež skončily nad brankou benáteckého gólmana Jíry, který tak neměl příliš práce s udržením čistého konta.

V posledním podzimním kole čeká na Benátecké v sobotu 17.11. od 13:30 hodin  tým z Louňovic. Tento nebezpečný soupeř je tak trochu překvapením letošní sezóny. Pravidelný přísun bodů ho řadí na druhou příčku. Čtvrté Benátky na něho ztrácí šest bodů. Ovšem případné výhra by oba tyto soupeře přiblížila tříbodový rozdíl.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „V dnešním utkání jsme jednoznačně a zaslouženě zvítězili. Naši hráči podali zodpovědný výkon. Domácí měli jen jednu příležitost, kterou brankář Jíra vyřešil. Jsem rád, že jsme nedostali branku. Nyní se budeme samozřejmě soustředit na poslední utkání, kdy hrajeme v domácím prostředí s Louňovicemi."

Trenér Jílového Robert BRADÁČ: „Soupeř byl lepší po všech stránkách, vyhrál zaslouženě. Hráli jsme se zraněnými hráči, nezvládli jsme vstup do utkání. Náš komplexní výkon byl špatný."

Předzápasové představení soupeře z Jílového naleznete ZDE!

ON-LINE: FC Jílové – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 14. kola Krajského přeboru :

  • Jílové – SK Benátky 0:5 (0:2)
  • Dobřichovice – Sp.Příbram 7:0 (4:0) článek
  • N.Ves p/Pl. – Tn.Rakovník 3:1 (2:1) článek 1 a 2
  • Pol.Nymburk – Un.Beroun 2:1 (1:0) článek
  • Dl.Lhota –  Čáslav "B" 3:2 (0:0) článek
  • Klecany – Poděbrady 2:1 (2:0) článek
  • Louňovice – Semice 3:0 (1:0) článek
  • Ovčáry – Sedlčany 2:0 (1:0) článek 1 a 2

Příští 15. kolo ve 13:30 hod., SOBOTA: SK Benátky – Louňovice, Sp.Příbram – N.Ves p/Pl. (10:30), Un.Beroun – Dl.Lhota, Tn.Rakovník – Jílové, Poděbrady – Pol.Nymburk, NEDĚLE: Čáslav "B" – Dobřichovice, Sedlčany – Klecany, Semice – Ovčáry.