Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek ve 14:00 hodin:
FC Jílové - SK Benátky

V sobotu 10.11. zajíždí "A" tým ve 14. kole k týmu - FC JÍLOVÉ.



Krušovický krajský fotbalový přebor, resp. jeho podzimní část, již spěje ke svému konci. Do konce podzimu zbývají sehrát již jen dva duely. Benátečtí, kteří v posledním období strmě stoupají tabulkou vzhůru, budou nadcházející sobotu hosty u týmu FC Jílové, které je nováčkem soutěže a prozatím mu patří poslední příčka tabulky! Jílové totiž v dosavadních třinácti zápasech jen dvakrát vyhrálo, dvakrát remizovalo a devětkrát odešlo z pole poraženo. Při skóre 24:37 získali Jílovští jen osm bodů a patří jim tedy, jak již bylo řečeno, poslední 16. pozice (dosavadní výsledky a tabulka KP – FC Jílové).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí v minulém kole byli hosty v nedalekých Semicích a kdo na utkání vyrazil, rozhodně nelitoval. Padlo nakonec hned osm branek a šťastnějším týmem nakonec byli hosté. Jako první je do vedení poslal hrdina nedělního odpoledne Radek Šimek, jenže domácí díky Součkovi a Břízovi dokázali skóre otočit. Totéž se povedlo ve druhé půli Benáteckým. Druhým gólem se o postaral Šimek a poté Martin Korec. Semičtí poté díky Koštířovi živili opět naději na body, jenže Josef Jiránek spolu s třígólovým Radkem Šimkem rozhodli o tom, že tři body poputují do Benátek (článek z utkání).

MINULÉ kolo Jílové:
FC Jílové v minulém kole inkasovalo debakl na půdě produktivního celku Nové Vsi pod Pleší. Už v poločase vedli domácí 3:0 a vše tedy nasvědčovalo tomu, že tři body si pohlídají. To se také potvrdilo, celek zpod Pleše navíc své vedení ještě ve druhé půli zvýraznil až na 7:1. Hattrickem se blýskl domácí Jakub Kokštejn. Jediný gól hostí vstřelil Štědronský, který tak zkazil brankář Mojžíšovi čisté konto.

Představení soupeře – FC Jílové:
S podzimní části fotbalové sezóny nemůžou být v Jílovém rozhodně spokojeni. Tento celek je nováčkem Krušovického krajského přeboru, kam postoupil z I.A třídy skupiny B, kde skončil s pětačtyřiceti body až na sedmém místě tabulky. Také Semice, které postoupily shodně se 45 body, jsou nyní v krajském přeboru u samého dna tabulky a ukazuje se, že soutěž je oproti I.A třídě určitě kvalitnější a zmiňované tyto dva celky budou mít velké problémy se záchranou. Protože je tento tým pro nás úplně nový, nemáme o něm téměř žádné informace. Můžeme jen uvést, že v brance se objevuje Tomáš Mejzr, který se epizodně mihl také v Benátkách. V minulosti působil v Lysé nad Labem, Semicích a předtím také chytával do dorosteneckých kategorií Slavie Praha. Nejlepším střelcem týmu je s dvanácti trefami Matěj Štědronský, kterému zároveň patří druhá příčka mezi kanonýry celého krajského přeboru a svými dvanácti góly obstaral přesně polovinu gólů celého týmu Jílového.

Soupiska FC Jílové:
Brankáři: Miloslav Vavřina, Tomáš Mejzr, Jakub Čorej
Hráči do pole: Lukáš Mráz, František Nevrlý, Jan Kos, Marek Cimpl, Jaroslav Topol, Tomáš Javůrek, Vladimír Müller, Svatoslav Nevrlý, Matěj Štědronský, Jan Popelka, Zdeněk Chalupa, David Vostárek, Jan Machýček, Štěpán Malknecht, Petr Čmelík, Pavel Hanuš, Lukáš Novák, Martin Vostárek.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Kubečka Pavel z Dvorů u Nymburka. Na pomezí mu budou pomáhat p. Nehasil Karel z Poříčan a p. Myška Roman z Poděbrad. Delegátem FAČR ja p. Míka Ladislav. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Jílovém rozhodovalo co nejlépe!

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 14. kola krajského přeboru bude na stadionu v Jílovém u Prahy sehráno v sobotu 10. listopadu s výkopem ve 14:00 hodin. Autobus do Jílového u Prahy vypraven nebude. Přijeďte tedy podpořit benátecké fotbalisty v posledním venkovním utkání podzimu v krajském přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 14.kolo: FC Jílové – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: FC JÍLOVÉ



--> Zpět