Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:00 hodin:
SK Benátky – AFK Sokol Semice

V NEDĚLI 2.6. přijede do Benátek ve 28. kole tým - AFK SOKOL SEMICE.



Tři kola zbývají sehrát do konce jarní části Krušovického krajského přeboru. Fotbalisté Benátek v minulém kole odmítli možnost srovnat bodový účet s pátým Rakovníkem i čtvrtými Dobřichovicemi, a tak budou o možný posun na 4. místo bojovat v tom nadcházejícím kole. Nyní čeká Benátecké dokonce domácí dvojzápas, prvním soupeřem bude o prvním červnovém víkendu tým AFK Sokol Semice, tedy nedaleký protivník. Semice na jaře bojují o holou záchranu v soutěži a setrvání v nejvyšší krajské soutěži ještě nemají Semičtí jisté. Ve 27 zápasech 9 vyhráli, 4 remizovali a 14 prohráli. Při skóre 54:77 a zisku 31 bodů jim patří aktuální 11. příčka, avšak situace na suterénu tabulky je vyrovnaná. (dosavadní výsledky a tabulka KP – AFK Sokol Semice).

NA PODZIM venku v Semicích:
V podzimním kole v Semicích padlo dohromady osm branek a Benátečtí byli nakonec úspěšnějším celkem. V 11. minutě hosty poslal svým prvním gólem v utkání do vedení Šimek, jenže Souček a Bříza brzy otočili skóre na poločasových 2:1. Na další góly se čekalo tedy do druhého poločasu, kdy nejprve Šimek vyrovnal a Martin Korec otočil na 2:3. Jenže zápas jako na houpačce pokračoval. Na Koštířovo vyrovnání brzy odpověděl vedoucí trefou Jiránek a Radek Šimek pak zkompletoval hattrick, čímž upravil na konečných 3:5 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Pořádnou nakládačku dostali v minulém kole Benátečtí v Sedlčanech. Přestože odjížděly do města hermelínu jako výše postavený celek, pak domácí je naprosto zaslouženě přehráli a také vstřelili rovný půltucet branek. Porážka 0:6 je pro Benátecké opravdu velmi špatným vysvědčením. Navíc aby toho ještě nebylo málo, brankář Krch dostal červenou kartu a bude tedy v příštím kole v trestu. Duel musel dochytat Michal Korec. Jen dodejme, že sedlčanští bratři Valsové vstřelil dohromady čtyři góly, o další dva se postarali Pešek a Pudil (článek z utkání).

MINULÉ kolo Semice:
Pořádné štěstí měli v minulém kole fotbalisté Semic. Ti totiž v domácím duelu s Jílovým prohrávali ještě tři minuty před koncem 2:3, přesto nakonec brali všechny tři body za výhru 4:3. O vyrovnání se totiž po důrazu postaral Horejc a v samém závěru trefil veledůležitou záchranářskou výhru kanonýr Koštíř. Semičtí tak natáhli šňůru vítězných zápasů v řadě na šest z posledních sedmi odehraných zápasů a neohroženě tak míří za záchranou soutěže (článek z utkání).
Semice nastoupily v minulém 27. kole doma proti Jílovému v této sestavě: Fišer – Neuhausel, Bříza, Černý, Novák – Horejc, J. Semecký, Čejka, Švarc – Koštíř, Souček.

Představení soupeře – AFK Sokol Semice:
Nedaleký tým ze Semic v loňské sezóně skončil v I. A třídě skupiny B až na šestém místě, a protože do divize postupovala z krajského přeboru celá řada mančaftů, došla řada i na semický celek, který postup do nejvyšší krajské soutěže reflektoval. Na podzim výsledky semického týmu nebyly vůbec valné a dlouho to vypadalo, že záchrana v Krušovickém krajském přeboru bude pro Semice velmi tvrdým oříškem. Na jaře se však zelenobílý celek zvedl a díky již zmiňované sérii vyhraných zápasů to vypadá, že by setrvání v soutěži nemuselo být nereálné. Se semickým fotbalem se pojí zajímavá minulosti. Ještě před deseti lety se totiž v této vesnici na Nymbursku hrála třetí nejvyšší tuzemská soutěž (ČFL) a AFK Sokol Semice byl oficiální farmou vršovických prvoligových Bohemians Praha. Právě z Ďolíčku putovala do Semic v té době celá řada fotbalistů, tehdejší trenér Vlastimil Petržela chtěl do týmu Sokola za prohřešky poslat i slovenského reprezentanta Kamila Čontofalského. V Semicích si však zahráli hráči jako Martin Jiránek, Jan Flachbart, Zdeněk Šenkeřík, Benjamin Vomáčka, Radek Šírl a řada dalších... Ze současného kádru Semic třetí ligu pamatuje jediný fotbalista – již téměř pětačtyřicetiletý srdcař Jaroslav Semecký, který si zahrál i první ligu právě v dresu Bohemians Praha. Druhou nejvyšší soutěž pak hrál za Brandýs nad Labem, jinak svou kariéru kromě krátké anabáze v Zápech spojil právě se semickým klubem a je nyní suverénně nejzkušenějším hráčem zelenobílých barev a v minulém kole svou první brankou v sezóně pomohl Semicím k porážce Jílového. Nejlepším střelcem týmu je se čtrnácti brankami každoroční kanonýr Michal Koštíř, na nějž si Benátečtí budou muset dát velký pozor. Koštířovi patří mezi přeborovými střelci prozatimní čtvrté místo. V brance dostává prostor Ondřej Fišer, který se v minulosti pokoušel prosadit i v benáteckém týmu a jinak nastupoval například za Litol nebo naposledy za Milovice. V týmu působí také mladík Filip Horejc, který přes léto nastupuje v nejvyšší soutěži plážového fotbalu. Semický tým trénuje pan Jaroslav Havránek.

VZÁJEMNÁ bilance se Semicemi:
Sezóna 2008/2009
Podzim 2008: Semice – Benátky 1:4 (článek z utkání).
Jaro 2009: Benátky – Semice 2:3 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010
Podzim 2009: Benátky – Semice 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2010: Semice – Benátky 2:4 (článek z utkání).
Sezóna 2012/2013
Podzim 2012: Semice – Benátky 3:5 (článek z utkání).
Jaro 2013: Benátky – Semice neděle 2.6.2013 od 17 hodin.

Statistika Benátky – Semice:
SK Benátky:
doma: 2 - 0 - 1 - 1 – 1 bod – skóre 3:4
venku: 3 - 3 - 0 - 0 – 9 bodů – skóre 13:6
Semice:
doma: 3 - 0 - 0 - 3 – 0 bodů – skóre 6:13
venku: 2 - 1 - 1 - 0 – 4 body – skóre 4:3

CELKEM ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 5 - 3 - 1 - 110 bodů, skóre 16:10
AFK Semice – 5 - 1 - 1 - 34 body, skóre 10:16

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Garaja Miroslav z Benešova. Na pomezí mu budou pomáhat p. Matoušek Lukáš z Vlašimi a p. Kovář Otto z Jílového u Prahy. Delegátem FAČR je p. Netahlík Rudolf. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 28. kola krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno ve NEDĚLI 2. června s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání v krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 28.kolo: SK Benátky – AFK Sokol Semice

Více o soupeře na jeho stránkách: AFK Sokol Semice

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět