Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 26.kolo 20.05.2012

SK Benátky   TJ Sokol Dobřichovice
1:1
( 1:0 )

Bejr – Rosenkranz (85. Hrdlička), Cruz, Třasák, Šukal – Reichert, Smetana, Škarecký, Korejza (83. Čadil) – Šťastný, Karásek (57. Fingerhut)

Diváků: 150

Sedlák – Budějský, Kalivoda, Starec, Debnár (59. Obermajer), Frohna, Vořechovský, Kolman, J. Šmerda, Pecinovský (19. Minařík), Karda (80. O. Šmerda)

 
góly: 24. Šťastný – 47. Kalivoda
karta: 22. Cruz, 64. Fingerhut
karta:
rozhodčí: Brejník – Berovič, Hlavnička
delegát: Bohuněk
  Střely na branku: 7:10
Střely mimo: 9:4
Rohové kopy: 8:4
Ofsajdy: 7:1
Fauly: 14:9
Hráč utkání:
David Šťastný
Hráč utkání:
Jaromír Šmerda

Průběh zápasu

Benátky si po domácí remíze připíší do tabulky bod !

Ve 26. kole krajského přeboru do Benátek zavítal nováček soutěže Sokol Dobřichovice, který se před utkáním nacházel o dvě příčky výš, než soupeř z Benátek s dvoubodovým náskokem. Situace se po závěrečném hvizdu sudího Brejníka příliš nezměnila, neboť utkání skončilo remízou 1:1. Domácí, kteří disponují velkou marodkou, poslal do vedení v 1. poločase po pěkné individuální akci David Šťastný, ale ve druhém poločase se zblízka prosadil kanonýr Petr Kalivoda. Benátečtí se tak z 13. pozice odlepit nedokázali a čeká je ještě tuhý boj. Ještě doplňme, že utkání s přehledem odpískala trojice rozhodčích, na jejichž výkon si nemohl stěžovat ani jeden tým.

Benátky začaly aktivněji a již po deseti minutách hry zahodily tři dobré šance. Nejprve ve 3. minutě centroval Reichert, našel volného kapitána Karáska, který ovšem špatně vystřelil a balón skončil mimo. O minutu později to byl opět Reichert, kdo centroval do vápna, avšak Šťastný na malém vápně nedoskočil a za ním stojící Korejza nedokázal vystřelit. V 9. minutě natáhl zpoza vápna k parádní střele David Šťastný, brankář Sedlák jen sledoval, jak se míč odrazil od břevna zpět do hřiště! Ve 20. minutě Milan Karásek spálil doslova stoprocentní šanci. Sedlák chyboval, když vyběhl až na hranici velkého vápna, Korejza mu udělal kličku a na hranici penalty našel Karáska, který ovšem přestřelil prázdnou branku! Ve 24. minutě ale byly Benátky za aktivitu odměněny, David Šťastný se prokličkoval ke střele levačkou a zamířil přesně k tyči – 1:0. Hosté se po inkasované brance oklepali a předvedli také několik útočných výpadů, Bejr byl pozorný.

Druhý poločas začal velmi dobře pro hosty, neboť ti se už po dvou minutách hry ve druhé půli dočkali vyrovnání. Po centru do vápna Benátek si prostor našel kanonýr Petr Kalivoda, a protože byl nedůsledně bráněn, zblízka se pohodlně trefil – 1:1. Odpověď Benátek mohla přijít v 53. minutě. Martin Škarecký si proklestil cestu až do vápna, prošel jako nůž máslem a poté křížnou střelou trefil tyč Sedlákovy branky. Na kopačky benáteckých hráčů se tak v nedělním zápase přilepila i smůla. V 69. minutě se musel ukázat i Bejr, tečovaná střela totiž nepříjemně padala pod břevno a benátecký brankář ji musel na poslední chvíli vytáhnout na brankovou konstrukci. Na druhé straně měl příležitost i Korejza, avšak přehoz brankáře Sedláka se mu nepovedl. Z hostujícího týmu se ještě připomněl Budějský, jeho dalekonosná dělovka pořádně prověřila Bejra. Utkání tak dospěla do svého závěru a došlo na dělbu bodů.

Vzhledem k průběhu utkání by si Benátky tentokrát výhru zasloužily, neboť dvakrát nastřelily brankovou konstrukci, ale bohužel na tři body nedosáhly, a tak budou muset čekat do dalšího kola a zabojovat v neděli na půdě Úval. Podzimní zápas v Benátkách skončil vítězstvím Benátek 2:1. (viz. článek)


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Dnešní utkání bylo, dá se říct o šest bodů. Vstoupili jsme do utkání dobře, byli jsme aktivní zhruba do 30. minuty a vypracovali jsme si dvě stoprocentní brankové příležitosti a pak se nám podařilo i skórovat. Soupeř se následně dostal do hry a měl i nějaké příležitosti. Nástup do druhé půle byl špatný, soupeř vyrovnal, když jsme nepokryli střelce Kalivodu. Vzhledem k průběhu druhého poločasu utkání skončilo asi zaslouženou remízou. Je to pro nás bohužel další ztráta v domácím prostředí, protože jsme chtěli bodovat naplno, a to se nám nepodařilo."

Trenér Dobřichovic Miloš PYTLÍČEK: „Myslím si, že remíza je zasloužená pro oba týmy. Osobně jsem se ziskem bodu spokojen. Prvních dvacet minut nás Benátky přehrávaly a my byli horším týmem. Poté se hra vyrovnala a i my jsme měli nějaké šance. Dvakrát nás zachránila branková konstrukce. Když to vezmu jako celek, tak jsme spokojeni." 

Předzápasové představení soupeře z Dobřichovic naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – Sokol Dobřichovice ZDE!

FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 26. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – Dobřichovice 1:1 (1:0)
  • SK Rakovník –  Tn.Rakovník 1:1 (1:0) článek 1 a 2 a foto
  • Mn.Hradiště – Pol.Nymburk 1:1 (1:0) článek 1 a 2
  • Un.Beroun – Kutná Hora 1:1 (0:1) článek
  • Louňovice – Čáslav "B" 2:2 (0:1) článek
  • Libiš – Nové Strašecí 3:1 (2:0) článek
  • Č.Brod – Dobrovice 1:0 (1:0) článek 1 a 2 a 3
  • Sedlčany – Úvaly 2:4 (2:0) článek 1 a 2 a foto

Příští 27. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Dobřichovice – Louňovice, Dobrovice – Libiš, Nové Strašecí – Mn.Hradiště, NEDĚLE: SK Úvaly – SK Benátky, Kutná Hora – Tn.Rakovník, Pol.Nymburk – Un.Beroun, Sedlčany – SK Rakovník, Čáslav "B" – Český Brod.

Fotogalerie