Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 12.kolo 30.10.2011

SK Benátky   SK Úvaly
2:1
( 1:0 )

Bejr – Třasák, Kolář, Karásek, Rosenkranz (84. Mareš) – Reichert, Cruz, Kozma, Novotný – Martin Korec (71. Šťastný), Michal Korec (57. Vodák)

Diváků: 150

Popelka – Kořínek, Korbelář, Macek, Benčič – Mika, Matějka, Malík (84. Končický), Marek – Vorlíček (60. Špringr), Szöcs (87. Kratochvíl)

 
góly: 26. Martin Korec, 89. Karásek – 73. Korbelář
karta: 90+1. Reichert – 59. Macek, Špringr
karta:
rozhodčí: Novotný Petr – Pospíšil, Železný, delegát: Voráček
  Střely na branku: 2:2
Střely mimo: 5:7
Rohové kopy: 4:6
Ofsajdy: 2:3
Fauly: 14:20
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky doma vybojovaly tři body minutu před koncem ! (aktualizováno o foto a video ze zápasu)

Pod novou trenérskou dvojicí Vladimír Sedláček a Aleš Kubík ještě benátečtí fotbalisté neztratili ani bod. Tři zápasy v řadě totiž získali plný počet  devíti bodů a poskočili tabulkou  krajského přeboru opět o něco výše. V neděli domácí výhru 2:1 proti soupeři z Úval Benátky doslova vybojovaly, trefil ji až v 89. minutě kapitán Milan Karásek.

Trenérské duo dalo týmu nový impuls a na hře benáteckých fotbalistů je to znát. Úvaly se v Benátkách nepředstavily ve špatném světle a nakonec sahaly i po bodu, avšak vrátily se bez bodu. Úvodem je však třeba říci, že ani jeden z týmů neměl v nedělním odpoledni příliš dobrou mušku ve střelbě na branku. Benátečtí však měli výbornou produktivitu, ze dvou střel mezi tři tyče se jim podařilo dvakrát skórovat! Úvalští vystřelili na Bejra také dvakrát a radovali se z jedné trefy. První střela na Bejrovu svatyni přišla v 19. minutě. Zprvu nevypadala vůbec nebezpečně. Exligista a někdejší fotbalista Bohemians 1905 a Českých Budějovic Lukáš Marek natáhl z velké dálky, míč ovšem propadl klubem těl a Bejr musel na poslední chvíli konečky svých prstů vytáhnout balón na rohový kop. Ve 26. minutě se z úvodní trefy radovaly Benátky. Michal Korec vysunul svého bratra Martina Korce, který zaběhl zpoza úvalských beků a během sekundy se ocitl dva metry za nimi, brankář Popelka mu sice balón vypíchl, ale Martin Korec ho ihned vrátil do opuštěné branky – 1:0.

Benátecká aktivita z prvního poločasu v úvodu toho druhého poněkud opadla. A do hry se tak dostávaly i Úvaly a byly lepším týmem. Několik centrů ještě Josef Bejr posbíral, na akci hostí ze 73. minuty byl ale krátký i on. Míč do vápna totiž centroval Lukáš Marek a naběhnuvští zkušený stoper Pavel Korbelář usměrnil balón hlavou přesně do sítě – 1:1. Se vstřeleným gólem úvalští fotbalisté ještě více přidali pod kotel, hrozil především střídající Špringr. Když už se zdálo, že po vypršení řádné hrací doby, bude stav nerozhodný, udeřili domácí. Střídající Mareš bez rozpaků napálil míč do změti těl ve vápně, odkud se kulatý nesmysl odrazil přesně ke kopačce kapitána Milana Karáska, který udělal kličku bránícímu hráči a umístěnou střelou obstřelil Tomáše Popelku a rozjásal Benátecké – 2:1. Druhá minuta nastavení rozpoutala hodně vášní na úvalské straně. Do vápna totiž na standardku zamířil i brankář Popelka, jenž odraženým balónem trefil Josefa Novotného a hosté reklamovali ruku. Sesypali se na sudího Novotného doslova jako vosy na bonbon, jenže kýženou penaltu si nevymodlili. V samém závěru ještě mohl zvýšit skóre unikající David Šťastný. Míč mu však hosté odkopli na rohový kop, který už ovšem benátečtí nezahráli, protože sudí Petr Novotný z Kutné Hory naposledy foukl do píšťalky a Benátky získaly další tři cenné body do tabulky krajského přeboru.

Ty další se budou snažit získat o nadcházejícím víkendu, když v neděli 6. listopadu budou zajíždět na dalekou štreku k nováčkovi do Sedlčan.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Dnešní utkání bylo velmi kvalitní, také soupeř byl velice kvalitní. Řekl bych, že byl zatím nejlepší z těch tří, proti kterým jsem měl možnost trénovat. Vyhráli jsme s velkým štěstím. Kluci to opět odmakali. Musím smeknout před všemi hráči, protože takhle se hraje. Mám rád hráče, kteří chtějí hrát a chtějí vyhrávat."

Trenér Úval Tomáš STANĚK: "Domácím mohu pogratulovat ke třem bodům, protože nás přehráli v nasazení, bojovnosti. Zápas ubojovali. Myslím si, že jsme byli fotbalově lepší a že jsme měli více příležitostí, ale bohužel, narozdíl od domácích neproměňujeme šance. Takže gratulace."

Předzápasové představení soupeře z Úval naleznete ZDE!

FOTO ze zápasu ZDE!

VIDEO ze zápasu ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – SK Úvaly ZDE!

PROGRAM: 12.kolo krajského přeboru ZDE!

ČLÁNEK z webu SK Úvaly ZDE!

VÝSLEDKY 12. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – SK Úvaly 2:1 (1:0)
  • Mn.Hradiště – Nové Strašecí 1:0 (0:0) článek
  • Un.Beroun – Pol.Nymburk 2:1 (1:0) článek 1 a 2
  • Louňovice – Dobřichovice 5:1 (1:0)
  • Český Brod – Čáslav "B" 2:1 (0:0) článek 1 a 2
  • SK Rakovník – Sedlčany 6:1 (2:1) článek 1 a 2
  • Sokol Libiš – Dobrovice 1:1 (0:0) článek
  • Tn.Rakovník – K.Hora 1:2 (0:1) článek 1 a 2 a 3 a foto

Příští 13. kolo ve 14:00  hod.: SOBOTA: Dobřichovice – Český Brod,  Dobrovice – Mn.Hradiště, N.Strašecí – Un.Beroun, NEDĚLE: Sedlčany – SK Benátky, Kutná Hora – SK Rakovník, Čáslav "B" – Libiš, Pol.Nymburk – Tn.Rakovník, Úvaly – Louňovice.

Fotogalerie