Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání 14:30 hod.: SK Benátky - SK Úvaly

V NEDĚLI 30.10. přijede do Benátek ve 12. kole tým - SK ÚVALY.



Po výměně dvojice trenérů benátečtí fotbalisté zabrali. Pod vedením nové dvojice Sedláček - Kubík získali ve dvou zápasech plných šest bodů! Naposledy si plný bodový zisk přivezli z Dobřichovic, kde zvítězili jasným výsledkem 4:1. Nyní je však čeká tým z opačného pólu tabulky. Benátky na svém pažitu přivítají silný celek SK Úvaly. Úvalští v dosavadním průběhu krajského přeboru získali za 6 výher, 1 remízu a 4 porážky celkem 19 bodů a patří jim pátá příčka (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Úvaly).

V LOŇSKÉ sezóně proti Úvalům:
V souboji těchto dvou celků v loňské sezóně platilo, můj dům – můj hrad. V domácím prostředí dokázali v srpnu roku 2010 zvítězit Benátky v poměru 3:2, když se trefil Karásek, Korejza a Kopecký. Za hosty skóroval Špringr a Szöcs z penalty (článek z utkání). Penalta se pískala i v jarní odvetě, opět ji kopaly Úvaly. Tentokrát jim přísně posouzený pokutový kop pomohl k zisku tří bodů za výhru 2:1. V tomto utkání se prosadili Marek z penalty a Kokeš. Za Benátky skóroval Aleš Kohout (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Jak již bylo řečeno, Benátky si z Dobřichovic přivezly tři body za výhru 4:1. O tu se postaral brankou v prvním poločase Michal Korec. Ve druhém se pak trefil dvakrát střídající Vodák a Kozma. Za domácí kosmeticky za stavu 0:3 z jejich pohledu upravoval Krajči. Hosté ještě pohrdli pokutovým kopem, který zkušený Třasák neproměnil (článek z utkání).

MINULÉ kolo Úvaly:
Úvalští v minulém kole hostili na domácím trávníku nováčka ze Sedlčan a utrpěli nečekanou a potupnou porážku 1:4. Hosté vyhráli první poločas 2:0, téměř bezchybnou hrou ve druhém poločase již výsledek kontrolovali. Úvaly v zápase neproměnili pokutový kop, čestné branky se dočkaly až v 85. minutě, když skóroval exligista Lukáš Marek (článek z utkání).

Představení soupeře – SK Úvaly:
Na postu gólmana došlo v nedávné době ke změně. Veterán a úvalská ikona Radek Havel odešel do týmu účastníka pražského přeboru FK Újezd nad Lesy a jeho post tak obsadil sedmadvacetiletý Martin Vacek. Dalším gólmanem je Tomáš Popelka který přišel v předloňské sezóně na hostování z týmu AFK Nehvizdy (III.třída Praha – východ). V obraně již několik let působí zkušený Pavel Korbelář. Do zálohy se ale v předloňské sezóně úvalským funkcionářům podařilo přivést opravdu kvalitní posilu. Z ligového celku Bohemians 1905 přišel osmadvacetiletý Lukáš Marek, který si ligu v zelenobílém dresu zahrál v ročníku 2007/08. Dres Bohemky v této sezóně oblékl celkem třiadvacetkrát. Ve druhé lize má Marek odehráno celkem 184 zápasů, když hrál v týmech Třince, Xaverova a Bohemians 1905. Před minulou sezónou o něj mocně usilovaly třetiligové Ovčáry, ale Lukáš Marek upřednostnil civilní zaměstnání a akceptoval tak nabídku přeborových Úval, kde také bydlí. Nyní je jeho působení v Úvalech potvrzeno přestupem z pražského celku. Tradičně jedním z nejlepších střelců je Milan Szöcs, který má divizní zkušenosti z dresu Českého Brodu. Spolu s ním tří branek ještě dosáhl Petr Špringr a již zmiňovaný Lukáš Marek. Před letošní sezónou se v Úvalech objevilo několik nových hráčů. Sluší se jmenovat Petra Bohuslava z Českého Krumlova, Jiřího Kratochvíla z Telče, Davida Končického z Kostelce nad Černými Lesy a Zdeňka Malíka z Horních Měcholup. Tým naopak opustil Ondřej Brusch, jenž odešel do Kolína. Do Otrokovic se vrátil Miroslav Novák. Trenérem týmu pak již není Karel Báča, nýbrž Tomáš Staněk.

VZÁJEMNÁ bilance s SK ÚVALY:
Benátečtí se utkali s celkem SK Úvaly již osmkrát.
Sezóna 2005/2006 (I.A):

Podzim 2005: Benátky – Úvaly 4:1
Jaro 2006: Úvaly – Benátky 2:1
Sezóna 2008/2009 (KP):
Podzim 2008: Úvaly –Benátky 2:6 (článek z utkání).
Jaro 2009: Benátky – Úvaly 0:2 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010 (KP):

Podzim 2009: Benátky – Úvaly 0:0 (článek z utkání).
Jaro 2010: Úvaly – Benátky 4:2 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011 (KP):

Podzim 2010: Benátky – Úvaly 3:2 (článek z utkání).
Jaro 2011: Úvaly – Benátky 2:1 (článek z utkání).
Statistika je celkem vyrovnaná. Z osmi vzájemných zápasů mají Benátky 10 bodů a Úvaly 13 bodů. A co se týče skóre? To mají o jednu vstřelenou branku benátečtí lepší 17:16.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Novotný Petr z Kutné Hory a na pomezí mu budou pomáhat p. Pospíšil Milan z Vrdů a p. Železný Martin z Kutné Hory. Delegátem ČMFS je p. Voráček Jan. Uvedenému triu rozhodčích přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe!

ZAČÁTEK utkání:
Předposlední domácí utkání 12. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 30. října s výkopem ve 14:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku důležitých tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 12.kolo: SK Benátky – SK Úvaly

Více o soupeře na jeho stránkách: SK ÚVALY

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět