Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek v 17:00 hodin. SK Benátky - Sokol Dobřichovice

V NEDĚLI 20.5. přijede do Benátek ve 25. kole tým - SOKOL DOBŘICHOVICE.



Už sedm zápasů čekají fotbalisté Benátek nad Jizerou v krajském přeboru na plný bodový zisk. Naposledy se svěřencům trenérské dvojice Sedláček a Kubík nedařilo na půdě rezervy Čáslavi, která je dokonce přeskočila v tabulce. Nyní ovšem hráče od Jizery čeká další utkání, kde se bude hrát tzv. „o šest bodů“. Do areálu Městského fotbalového stadionu v Benátkách totiž přijede nováček soutěže Sokol Dobřichovice, který se nachází v tabulce jen o dvě příčky výše a má o dva body více, než právě benátecký mančaft. Dobřichovickým patří 11. příčka, když ve 25 zápasech 8 vyhráli, 6 remizovali a 11 prohráli. Při skóre 41:54 získali 30 bodů (dosavadní výsledky a tabulka KP – Sokol Dobřichovice).

NA PODZIM venku v Dobřichovicích:
Na podzim si Benátečtí v dobřichovickém areálu s chutí zastříleli, když domácího nováčka porazili 4:1. V poločase vedli hosté díky trefě Michala Korce 1:0, ve druhé půli přidali další góly v krátkém časovém sledu Kozma s Vodákem a bylo to 3:0. Poté sice snížil domácí Krajčí, avšak poslední slovo měly Benátky a Vodákem uzavřely na konečných 4:1 v jejich prospěch (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole Benátky nenavázaly na kvalitní výkon z předchozího domácího utkání s Dobrovicí a na půdě rezervy druholigové Čáslavi podlehly 0:2. Úvodní branka z pokutového kopu, faul Korejzi trestal Mojdl. Ve druhém poločase hosté hru zlepšili, jenže branku nevstřelili a Špičák navíc pojistil vedení Čáslavi svou trefou na 2:0, která také nakonec stanovila výsledek (článek z utkání).

MINULÉ kolo Dobřichovice:
Dobřichovice nakonec v minulém kole vyválčily bod. Ve vypůjčeném azylu v Řevnicích v sobotním dopoledni byli „domácí“ v prvním poločase lepším týmem a sedlčanský Tatran mohl být rád za poločasovou bezbrankovou remízu. Ve druhé půli nařídil sudí Čermoch penaltu pro Dobřichovice a ty ji proměnily. Vyrovnání na konečných 1:1 znamenala akce hostujících bratrů Valsů. Martin našel Radka, který nedal brankáři šanci a rozhodl o dělbě bodů (článek z utkání).

Představení soupeře – Sokol Dobřichovice:
V brance Sokolu se objevuje jedenadvacetiletý Michal Sedlák z SK Kladno, záda mu kryje zkušenější Petr Štěpán, který do Dobřichovic přišel z nedalekého FK Lety. Nejzkušenějším hráčem Dobřichovic na podzim zcela jistě byl šestatřicetiletý zadák Radek Šourek. Někdejší ligový obránce však již v týmu nepůsobí. Zkušeným fotbalistou je bezesporu Lubomír Karda, který hrál třetí ligu za dnes již neexistující pražský tým Dragoun Břevnov. Poté se spolu s mecenášem Pavlem Dragounem přesunul do divizního Slavoje Vyšehrad, odkud putoval taktéž do divizních Řevnic, aby v letošním ročníku nastupoval v Dobřichovicích. Dosud nastřílel už devět branek a je druhým nejlepším střelcem týmu. Nejlepším střelcem týmu je se třinácti góly Petr Kalivoda, který v minulosti nastupoval například také za sousední FK Lety v I.B třídě a v tabulce střelců celého přeboru mu patří čtvrtá příčka. V zimní pauze, jak už jsme naznačili, došlo v týmu k velkému třesku. Kvalitními posilami s bohatými třetiligovými zkušenostmi ze Slavoje Vyšehrad jsou určitě třicetiletý Jakub Frohna a o dva roky mladší Lukáš Budějský. Do obrany přišel z Bohemians 1905 Petr Pecinovský a zkušeným borcem je pětatřicetiletý Michal Starec z Jiren. Svými fotbalovými schopnostmi by měli pomoci i bratři Haris a Mirza Zinhasovičovi. Ruská pětadvacetiletá dvojčata v Česku prošla týmy Chmel Blšany, SK Kladno a Slavoj Vyšehrad a v krajském přeboru by oba měli patřit k tomu lepšímu. Ovšem bezesporu nejkvalitnější posilou je Jaromír Šmerda. Dvaatřicetiletý subtilní zadák má v lize odehráno 40 utkání. Nastupoval za Mladou Boleslav, Hradec Králové či Příbram. Ve druhé lize pak nastupoval rovněž v Mladé Boleslavi, Ústí nad Labem, Spartě Krč a Sokolovu. Jeho posledním angažmá byly divizní Blšany. Tento bojovný obránce či defenzivní záložník by měl být velkou osobností dobřichovické sestavy. Trenérem týmu je pak pan Václav Šebesta.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Brejník Aleš z Újezdu nad Zbečnem a na pomezí mu budou pomáhat p. Berovič Meho z Kročehlav u Kladna a p. Hlavnička Martin také z Kročehlav u Kladna. Delegátem ČMFS je p. Bohuněk Karel z Kojetic u Prahy. Uvedenému triu rozhodčích přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe!

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 26. kola krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 20. května s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku důležitých tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 26.kolo: SK Benátky – Sokol Dobřichovice

Více o soupeře na jeho stránkách: SOKOL DOBŘICHOVICE

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět