Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 15.kolo 20.11.2011

SK Benátky   TJ Slavia Louňovice
3:3
( 2:2 )

Bejr – Mareš, Karásek, Rosenkranz, Třasák – Šťastný, Cruz, Kozma, Novotný – Michal Korec (81. Korejza), Martin Korec (66. Vodák)

Diváků: 150

Chrpa – Boev (16. Orság), Zeman, Hořický, Marc, Koranda, Lapáček, Bečvařík, Sirový, Böhm

 
góly: 4. a 5. Šťastný, 68. Michal Korec – 8. Sirový, 11. a 80. Bečvařík
karta: Mareš, 62. Novotný, 64. Kozma, 90. Třasák – 57. Koranda
karta:
rozhodčí: Svoboda J. – Benák, Šmejkal, delegát: Netáhlík
  Střely na branku: 14:5
Střely mimo: 5:1
Rohové kopy: 5:1
Ofsajdy: 6:1
Fauly: 20:12
Hráč utkání:
David Šťastný
Hráč utkání:
Pavel Chrpa

Průběh zápasu

Benátky v pěkném posledním utkání podzimu doma remizovaly !

Poslední podzimní zápas krajského přeboru čekal na svěřence Vladimíra Sedláčka a Aleše Kubíka. Benátečtí hráči před inkriminovaným zápasem pod touto dvojicí ještě neprohráli, ba co víc, neztratili ani bod. V závěrečném podzimním utkání proti Louňovicím se jim sice nepovedlo naplno bodovat, přesto z utkání vyválčili jeden bod za divokou remízu 3:3 a svého soupeře jednoznačně přestříleli 19:6. Nutno dodat, že v průběhu zápasu vedli 2:0 a 3:2, a tak se může zdát toto klopýtnutí jako ztráta. Přesto však jedním dechem doplňme, že i hosté měli svojí kvalitu. Přítomní diváci tento zápas označili za velice kvalitní. Kaňkou ovšem na tomto dobrém zápase byla trojice rozhodčích, která podala „očekávaný“ výkon, tudíž zisk jednoho bodu můžou benátečtí brát za přijatelný.

Úvod zápasu byl ze strany benáteckého týmu přímo raketový. Již ve čtvrté minutě vyrazil hostující gólman Chrpa střelu Martina Korce přesně na hlavu Davida Šťastného, který uklidil míč do protipohybu louňovického brankáře Chrpy – 1:0. Za minutu se domácí mohli cítit ještě lépe. Tentokrát Michal Korec vysunul Davida Šťastného, jenž střelou podle vyběhnuvšího Chrpy podruhé rozvlnil síť – 2:0. Jak rychle se domácí dostali do vedení, tak rychle o něj přišli. Již v 8. minutě posoudil ryšavý sudí Svoboda střet Cruze s hostujícím útočníkem těsně před vápnem jako nedovolený a Jan Sirový technickou střelou kolem zdi možná trochu zaskočil domácího brankáře Bejra, který si sice na míč sáhl, ale v cestě do sítě mu nezabránil – 2:1. Tento gól hosty notně povzbudil. Vyrovnání měl na kopačce Červeňák, kterého ale vychytal Bejr. Hostujícího útočníka však tato šance příliš mrzet nemusela, neboť po následném rohovém kopu zůstal na zadní tyči nedostatečně pokrytý Jaroslav Bečvařík, který hlavou se štěstím vyrovnal – 2:2. Domácí však byli nadále lepším týmem. Cruzovu jedovku z osmadvaceti metrů vyškrábl perfektně ze šibenice Chrpa. Domácí se dostávali do zakončení zejména z větší vzdálenosti, neboť veškerý pohyb ve vápně byl často ohodnocen jako útočný faul, nebo zvednutým praporkem v prvním poločase pana Benáka ve druhém pana Šmejkala. Z uctivé vzdálenosti vypálil též Mareš, výborný Chrpa však míč bravurně vyrazil. Poté jen hlavou těsně nedoskočil Novotný. Fatální chybu vyrobil dvě minuty před poločasovou přestávkou hostující stoper Böhm, jenž přenechal míč Martinu Korcovi, ten ihned oslovil svého bratra Michala, jehož střelu do horní poloviny opět výtečně vyrazil Chrpa. V poslední minutě přinesl ještě vzruch penaltový zákrok na Martina Korce, který ale zůstal bez povšimnutí hlavního arbitra Svobody. Dle očitých svědků dokonce postranní rozhodčí Šmejkal svého kolegu pochválil za perfektní zvládnutí této situace.

Ve druhém poločase se hrál vcelku vyrovnaný fotbal převážně ve středu hřiště a Benátky hosty z Louňovic do vážnější šance nepustily. Pokud bychom ale měli spočítat vyložené šance, tak v nich měli převahu domácí fotbalisté. Na centr agilního Novotného těsně nedosáhl Michal Korec, na zadní tyči dobíhající Cruz s Karáskem přispěchali k míči pozdě. Pěkný fotbalový moment přichystal v 66. minutě zkušený exligista Martin Třasák, jehož střelu z voleje vyrazil téměř bezchybný Chrpa. O dvě minuty později se však již Benátky radovaly. Novotného centr našel přesně nabíhajícího Michala Korce, který se tentokrát nemýlil – 3:2. Hosté však nesložili zbraně a z ojedinělého útoku vyrovnali. Přesnou přihrávku obdržel Jaroslav Bečvařík, svoji nepříliš povedenou střelu otřel o bránícího Mareše a míč skončil potřetí za zády Josefa Bejra – 3:3. V závěru utkání bylo proti domácímu celku nařízeno několik přímých kopů, ale Louňovičtí se již do zakončení nedostali. Sluší se ještě zmínit, že i když hlavní rozhodčí Svoboda naznačil, že bude nastavovat 2 minuty, zápas ukončil ihned po uplynutí první nastavené minuty a pěkné utkání skončilo nerozhodným výsledkem.

Benátečtí fotbalisté tak v podzimní části krajského přeboru získali 21 bodů, což jim stačí na 9. příčku. Přitom ještě v nedávné době měli na svém kontě pouhých 5 bodů. Zlepšený finiš je tak příslibem do jarní části sezóny.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Dnešní utkání bych zhodnotil velmi jednoduše. Pro nezaujatého diváka to byl pěkný zápas, ve kterém padlo šest branek. V určité fázi bylo utkání hektické, nahoru - dolů. Ve 4. minutě jsme vedli 2:0, ale už v 11. minutě to bylo 2:2. Bylo k vidění plno individuálních chyb na obou stranách. Pro nás trenéry to byl zápas na kardiaka, abychom se nesložili. Obě mužstva se snažila hrát útočně. Mrzí nás ztráta dvou bodů, protože si myslím, že jsme byli lepší. Ve druhém poločase jsme soupeře do ničeho nepustili. Udělali jsme ovšem jednu chybu, kterou soupeř využil a utkání tak skončilo remízou. Jsem u týmu šest utkání, hráči zaslouží pochvalu, protože získali 16 bodů a posunuli jsme se do středu tabulky. Práce v Benátkách mě baví a chtěl bych v ní pokračovat dále, společně s Alešem Kubíkem."

Trenér Louňovic Ladislav ŠVRČULA: „Vzledem k tomu v jaké jsme hráli sestavě, protože máme několik zraněných hráčů, tak jsem s bodem, který jsme zde získali spokojen. V 5. minutě jsme prohrávali 0:2, ale už v 11. minutě byl stav vyrovnaný. Ve druhé půli jsme znovu prohrávali, ale dokázali jsme vyrovnat. Hráči si sáhli na dno svých sil. Dva kluci dohrávali se zraněním, museli však dohrát. Spokojenost s dnešním zápasem, ale také s umístěním v tabulce po podzimní části."

Předzápasové představení soupeře z Louňovic naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – Slavia Louňovice ZDE!

PROGRAM: 15.kolo krajského přeboru ZDE!

VÝSLEDKY posledního podzimního 15. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – Louňovice 3:3 (2:2)
  • Dobřichovice – Mn.Hradiště 3:3 (1:0)
  • Pol.Nymburk – SK Rakovník 3:1 (1:0) článek 1 a 2
  • Dobrovice – Tn.Rakovník 5:1 (3:0) článek 1 a 2
  • SK Úvaly – Sokol Libiš 1:0 (1:0) článek
  • Nové Strašecí – Kutná Hora 0:1 (0:1) článek 1 2 a foto
  • Čáslav "B" – Un.Beroun 0:1 (0:0) článek
  • Sedlčany – Český Brod 1:3 (1:1) článek 12