Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek ve 13:30 hodin: SK Benátky - TJ Slavia Louňovice

V NEDĚLI 20.11. přijede do Benátek v posledním podzimním 15. kole tým - TJ Slavia Louňovice.



Podzimní část fotbalového krajského přeboru dospěla ke svému konci. V Benátkách ji mohou hodnotit na dvě poloviny. Na tu úspěšnou a neúspěšnou. Před příchodem nové trenérské dvojice se Benátečtí nacházeli na předposledním místě a jejich situace nebyla nikterak růžová. S příchodem Vladimíra Sedláčka a Aleše Kubíka se tým obdivuhodně zvedl – z pěti duelů získal plný počet patnácti bodů. Podle slov trenéra Sedláčka k úplné spokojenosti zbývá už jen zvítězit v posledním podzimním utkání – doma proti nováčkovi, kterým bude TJ Slavia Louňovice. Celek Louňovic je téměř benáteckým sousedem v tabulce, ve 14 duelech si nováček připsal 6 výher, 3 remízy a 5 porážek. Při skóre 19:18 a zisku 21 bodů je Slavia na sedmém místě (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Slavia Louňovice).

PROTI Louňovicím Benátky zatím nehrály:
S Louňovicemi se Benátky v novodobé historii nesetkaly, protože tým z Říčanska působil v nižších soutěžích a v loňském ročníku se mu povedlo postoupit z I.A třídy skupiny B. V této soutěži Louňovice zvítězily se sedmibodovým náskokem před druhým taktéž postupujícím Nymburkem. Z třiceti duelů v I.A třídě loni Louňovičtí jen pětkrát nebodovali.

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole vybojovaly další tři body na půdě outsidera SK Rakovník, který po porážce 0:1 klesl až na úplné dno tabulky. Benátečtí si výhru zasloužili, byli totiž po celé utkání aktivnějším týmem a také měli více příležitostí. O jediný gól utkání se nakonec postaral ve druhém poločase úspěšnou hlavičkou Martin Korec. Benátky pak svůj těsný náskok již uhájily a soupeře téměř do ničeho nepustily (článek z utkání).

MINULÉ kolo Louňovice:
Louňovice se v minulém kole utkaly s celkem Sedlčan, se kterým Benátky v minulém kole zvítězily 3:0 na jeho hřišti. Louňovice se nakonec propracovaly k remíze 2:2 po poločase 1:1. Sedlčanští ale oproti duelu proti benáteckému týmu zlepšili svůj výkon a s trochou štěstí mohli i zvítězit. Nakonec však došlo i k dělbě bodů (článek z utkání).

Představení soupeře – TJ Slavia Louňovice:
Před letošní sezónou se podařilo vedení louňovického týmu ulovit do týmu kvalitního brankáře. Z třetiligového Loko Vltavín přišel chytat krajský přebor čtyřiadvacetiletý Jakub Hrábek, který byl celkem sedmkrát na lavičce prvoligového týmu Bohemians 1905, kde chytal také za tamní divizní béčko. Hrábek se však v průběhu podzimu zranil a mezi tyčemi se tak objevuje Pavel Chrpa, který chytal v loňské postupové sezóně. V minulosti se objevil například v přeborové Staré Boleslavi. V obraně již nepůsobí loňský pilíř Lukáš Hodan. Nejlepším střelcem týmu je se sedmi brankami Štěpán Böhm, který hrál v divizních Horních Měcholupech a pražský přebor za Sokol Královice. Zajímavé je, že Böhm také nastupuje na někdy na postu stopera a v minulosti příliš gólů nedával. Čtyři branky vstřelil zkušený pětatřicetiletý útočník s bulharskými kořeny Vasil Boev, který je současně také trenérem mládeže ve Slavii Praha. Někteří benátečtí fandové možná vzpomenou, jak duo Vasil Boev a Michal Klesa řádilo tehdy ještě v I.B třídě v dresu rezervy Sibřiny, jejíž áčko hrálo třetí ligu a právě Boev s Klesou také v ČFL stříleli branky. Klesa nyní působí v prvoligové Příbrami a není bez zajímavosti, že Boev v době ještě ne zcela tak nedávné koketoval s vedením Benátek o angažmá u Jizery. Do utkání pro stopku za čtyři žluté karty nezasáhne Adam Trávník, který hrával také v Dobrovici. Jeho otcem je loňský trenér Louňovic Pavel Trávník, mj. také dřívější kouč ve Slavii Praha, Brně, Japonsku či naposledy Hořovicku. Trenérem Louňovic je v současné době někdejší trenér Kouřimi nebo Kostelce nad Černými lesy Jiří Mašata.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Svoboda Jindřich z Ratboře u Kolína a na pomezí mu budou pomáhat p. Benák Petr z Českého Brodu a p. Šmejkal Jiří z Českého Brodu. Delegátem ČMFS je p. Netahlík Rudolf. Uvedenému triu rozhodčích pak přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe!

ZAČÁTEK utkání:
Poslední utkání podzimního 15. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 20. listopadu s výkopem ve 13:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku důležitých tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 15.kolo: SK Benátky – TJ Slavia Louňovice

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ SLAVIA LOUŇOVICE

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět