Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

PROGRAM posledního podzimního 15.kola KP mužů

Během nadcházejícího víkendu se odehraje poslední podzimní 15.kolo středočeského krajského přeboru mužů. Více o soupeřích, které na sebe narazí čtěte uvnitř článku.


Sokol Nové Strašecí (6./24) – Sparta Kutná Hora (1.místo/34 bodů), SO 19.11., 13:30, (hl. rozhodčí Čermoch Jakub)
Sparta je už jasným vítězem podzimní části, ale s jakým náskokem přečká zimní přestávku se dozvíme teprve po posledním kole. Venku se jí daří lépe než doma, ale na hřišti Nového Strašecí ji žádná procházka růžovým sadem nečeká. Přesto může prodloužit sérii neprohraných utkání na hřištích soupeřů na pět zápasů v řadě. Spolehnout se může na kompletní a osvědčený kádr. Domácí budou také již kompletní s výjimkou dlouhodobě distancovaného Jana Ducára. V posledním domácím utkání rozstříleli kvalitní Beroun vysoko 5:1 a v minulém kole zvítězili na hřišti okresního rivala Tatranu Rakovník 1:2. V loňském ročníku se Spartě podařilo ve Strašecí vyhrát 0:2, ale v jarním domácím zápase 1:2 podlehla.

FK Dobrovice (2./27) – Tatran Rakovník (10./19), SO 19.11., 13:30 (Mrázek Radek)
Domácí FK je pravděpodobně vysokým favoritem, neboť doma ještě neprohráli (ztratili pouze za remízu 0:0 s Č. Brodem) a mají impozantní skóre 20:2. Utkání budou ale muset zvládnout bez svého nejlepšího střelce Ansumy Musy (11), který pyká za čtyři žluté karty. Stejný trest ale čeká středopolaře hostů Petra Větrovského. Hostům se venku příliš nedaří, ale poslední dva zápasy na trávníku soupeřů neprohráli. Překvapí na hřišti Dobrovice, když loni na tomto hřišti prohrál vysoko 5:0? V druhém loňském vzájemném zápase zvítězil domácí Tatran 2:1. Trefí se opět nejlepší střelec soutěže Matyáš Kudela, který skóroval ve čtyřech utkáních v řadě?

Sokol Dobřichovice (13./13) – Mnichovohradišťský SK (14./12), SO 19.11., 13:30 (Košťálek Jiří)
Zápas dvou nováčků v KP a zároveň dvou sousedů v tabulce, kteří potřebují každý bod. Domácí na svém nerovném hřišti využívají "znalosti terénu" a podlehli pouze ve dvou zápasech. Naopak hosté venku ještě neuhráli ani bod. Domácí nebudou moci využít služeb Zdeňka Vořechovského pykajícího za žluté karty, ale mohou spoléhat na jednoho z nejlepších střelců Petra Kalivodu (11). Ovšem zároveň mají nejhorší obranu v soutěži a již inkasovali 38 branek. Pomůže to hostům?

SK Polaban Nymburk (15./11) – SK Rakovník (16./10), NE 20.11., 13:30 (Hůla Petr)
Přímý souboj dvou posledních celků, který rozhodne o tom, kdo z nich přezimuje na poslední pozici. Polabanu se doma relativně daří, i když v posledním domácím utkání podlehl Tatranu Rakovník 0:2. Hosté ze zápasů na hřištích soupeře nevytěžili ještě ani bod. Domácím bude chybět záložník a tvůrce hry Jan Bobek, v dresu hostů pak Michal Fojtík a Martin Mžourek (všichni za čtyři žluté karty). Kdo se s tím popasuje lépe a kdo bude přes zimu držet ve svách rukách "černého Petra"?

FK Čáslav "B" (12./13) – ČLU Beroun (8./21), NE 20.11., 13:30 (Brejník Aleš)
Domácí juniorka potřebuje body jako sůl a protože jejich áčko hraje svůj zápas již v sobotu, dá se tedy očekávat nějaké posílení. Navíc na svém hřišti již pět utkání v řadě neprohráli. Hostům se uprostřed podzimní části začalo dařit, když jim vyšlo vhodné doplnění kádru (série šesti zápasů bez porážky), ale v posledních dvou kolech vyšli bodově naprázdno (ve Strašecí prohra 5:1 a poslední domácí porážka s Dobrovicí 0:3). Navíc se v tomto kole musí obejít bez distancovaného Jiřího Michalíka. V loňských vzájemných zápasech byli úspěšnější Lvi z Berouna, když venku uhráli remízu 0:0 a doma zvítězili 2:0.

SK Úvaly (5./25) – Sokol Libiš (3./27), NE 20.11., 13:30 (Navrátilová Pavla)
Že by to mohl být magnet kola? Domácí tým procházel krizí, ale poslední dvě utkání dotáhli k výhrám, když doma porazili Louňovice 3:1 a v posledním kole vybrali českobrodské na jejich hřišti 0:2. Hosté z Libiše bodují hlavně na vlastním hřišti, ale i venku jsou nebezpeční a v posledních dvou venkovních zápasech bodovali (ve Strašecí výhra 1:2 a v Čáslavi remíza 1:1). V tomto utkání jim bude chybět obránce Patrik Zuskin pykající za příliš mnoho žlutých karet. V loňských vzájemných zápasech byli stoprocentní úvalští, když v obou utkáních zvítězili.

Tatran Sedlčany (11./17) – SK Český Brod (4./27), NE 20.11., 13:30 (Novotný Petr)
Domácí Tatran držel jako nováček domácí neporazitelnost do předminulého kola, kdy doma podlehl Benátkám. Proti Českému Brodu to bude ale těžké, i když... Českobrodští vytěžili v prvních sedmi utkání 18 bodů, přičemž ani jednou neprohráli. V další sedmičce zápasů ale získali jen bodů osm. Přesto hráči Č.Brodu jsou favority, protože další ztrátu na čelo tabulky nebudou chtít dopustit.

SK Benátky n.J. (9./20) - Slavia Louňovice (7./21), NE 20.11., 13:30 (Svoboda Jindřich)
Domácí jsou v laufu a pod novými trenéry již mají pětizápasovou vítěznou šňůru. Navíc na domácím trávníku ztratili body pouze za prohry s N. Strašecím a K. Horou. Hostující Slavia dokázala bodovat venku pouze remízou v Berouně 0:0 a těsným vítězstvím ve Strašecí 0:1. V tomto utkání se navíc musí obejít bez kapitána Adama Trávníka pykajícího za žluté karty. U domácích je ve stejném trestu Josef Kolář.



--> Zpět