Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 28.kolo 03.06.2012

SK Benátky   TJ Tatran Sedlčany
3:0
( 1:0 )

Bejr – Reichert, Karásek, Cruz, Třasák – Šťastný, Smetana (81. Krýda), Škarecký, Korejza – Michal Korec (84. Čadil), V. Šesták (75. Fingerhut)

Diváků: 150

Zrůbek – Řehák (80. Karas), Janoušek, Kopřiva, Pudil - Spálenka, R. Valsa, Bartoš, Bartůšek – Pešek (73. Lípa), M. Valsa (88. Šťovíček)

 
góly: 24. Korejza, 64. a 74. Michal Korec
karta: 45+1. Janoušek
karta:
rozhodčí: Matějček – Kabyl, Zuskin
delegát: Drahoš
  Střely na branku: 8:3
Střely mimo: 5:3
Rohové kopy: 4:3
Ofsajdy: 9:4
Fauly: 10:15
Hráč utkání:
Milan Karásek
Hráč utkání:
Radek Valsa

Průběh zápasu

Benátky doma zabraly a porazily Sedlčany !

Ve 28. kole krajského přeboru přivítali Benátečtí fotbalisté na svém pažitu již zachráněné Sedlčany. Po sérii nevydařených výsledků, potřebovali konečně naplno bodovat. Vždyť naposledy vyhráli 25. března nad Mnichovým Hradištěm a začali se opravdu nebezpečně přibližovat samému dnu tabulky. Vrásky jim přidělal sobotní výsledek z Rakovníka, kdy domácí porazili Kutnou Horu 4:2. Těžkou úlohu benátečtí fotbalisté zvládli a s více než sto kilometrů vzdáleným soupeřem ze Sedlčan zvítězili 3:0. Jistotu záchrany však ještě rozhodně nemají.

Proti Sedlčanům se již do sestavy po zranění vrátil nejlepší benátecký střelec Michal Korec. Návrat hlásil také zkušený obránce Martin Třasák. Naopak trenérský tandem Sedláček-Kubík nemohl počítat s Janem Rosenkranzem, který si v minulém kole v Úvalech přivodil otřes mozku a rozšířil již tak početnou marodku. Disciplinární trest si odpykával dorostenec Martin Hrdlička.

Domácí začali aktivně, několik nebezpečných centrů ale s jistotou zkrotil teprve devatenáctiletý gólman Sedlčan Vít Zrůbek. Hosté spoléhali zejména na brejky a na svého nejlepšího střelce – patnáctigólového Martina Valsu, který to ale měl proti zkonsolidované obraně Benátek nad Jizerou hodně těžké. První větší šanci zápasu si připsal v 11. minutě navrátilec Michal Korec, kterého vysunul Škarecký. Korec měl před sebou pouze sedlčanského gólmana, který ale jeho přízemní střelu dokázal vyrazit těsně vedle levé tyčky. O osm minut později na přesný centr Korejzy naskočil stoper Cruz a hlavou jen velmi těsně minul pravou šibenici Zrůbkovy brány. Zanedlouho poté se už ale domácí prosadili. A stálo to za to! Podél levé postranní čáry pláchl Milan Korejza a jeho překvapivý centr překvapil sedlčanského gólmana, jenž na tvrdý projektil z levé strany nedosáhl. Milan Korejza si tak připsal první gól v letošním ročníku, navíc tato jeho životní střela byla hodně důležitou brankou – 1:0. Benáteckému záložníkovi tímto gólem narostlo sebevědomí. Vzápětí se elegantně zbavil dvou protihráčů, posunul balon na Šestáka, jemuž se ale zamotal míč mezi nohy, tudíž domácí útočník nedokázal kloudně zakončit a Zrůbka tím nepřekvapil. Připomněli se také hosté. Míč se od klubka těl odrazil k zcela volnému Radku Valsovi, který ale minul levou tyč domácí brány.

První šanci druhého poločasu měl druhý ze sedlčanských bratrů Martin Valsa, který střelou z hranice vápna těsně přestřelil. Uklidňující gól pro domácí vstřelil v 64. minutě Michal Korec, který si naběhl na dlouhý nákop za hostující obranu a trefil se přesně k tyči – 2:0. Za deset minut přidal nejlepší benátecký střelec Michal Korec ještě jednu branku. Tentokrát pospíchal zcela sám na hostujícího gólmana, jehož pokořil střelou mezi nohy – 3:0. Hosté se snažili alespoň o zkorigování stavu, ale Pudilovu hlavičku skvělým zákrokem vyrazil domácí gólman Bejr.

Domácí tým tak získal důležité tři body. V příštím kole hostí Benátky tým SK Rakovník, kde na podzim dokázaly zvítězit nejtěsnějším rozdílem 1:0. (viz. článek)


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Myslím si, že dnešní utkání jsme vyhráli zaslouženě. Hráči podali kompaktní výkon. Zápas jsme mohli rozhodnout již v prvním poločase, kdy jsme nevyužili další dvě nebo tři příležitosti. Soupeř měl ve druhém poločase de facto dvě takové pološance, kdy nás podržel Pepa Bejr. Jsem rád, že jsme toto utkání zvládli, ale samozřejmě nás čeká ještě další těžký zápas příští týden, kdy potřebujeme minimálně bod, abychom se zachránili."

Trenér Sedlčan Ladislav ŠACH: „Myslím si, že domácí vyhráli zaslouženě. Šli za tím vítězstvím víc, byli důraznější před šestnáctkou. Když měli šanci, tak ji proměnili."

Předzápasové představení soupeře ze Sedlčan naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – TJ Tatran Sedlčany ZDE!

FOTO ze zápasu ZDE!

VIDEO ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 28. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – Tatran Sedlčany 3:0 (1:0)
  • SK Rakovník – Kutná Hora 4:2 (1:1) článek 1 a 2
  • Mn.Hradiště – Dobrovice 1:0 (0:0) článek
  • Sokol Libiš – Čáslav "B" 3:1 (1:0) článek 1 a 2
  • Un.Beroun – N.Strašecí 4:1 (3:0) článek
  • Tn.Rakovník – Pol.Nymburk 1:2 (0:2) článek 1 a 2
  • Louňovice – Úvaly 2:5 (0:3)
  • Č.Brod – Dobřichovice 1:1 (1:1) článek

Příští 29. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Dobřichovice – Libiš, Dobrovice – Un.Beroun, Nové Strašecí – Tn.Rakovník, NEDĚLE: SK Benátky – SK Rakovník, Úvaly – Český Brod, Pol.Nymburk – K.Hora, Sedlčany – Louňovice, Čáslav "B" – Mn.Hradiště.

Fotogalerie