Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 14.kolo 12.11.2011

SK Rakovník   SK Benátky
0:1
( 0:0 )

Kukla – Liprt (72. Setnička), Krejčí, Hornof, Severin (82. Červený) – Zápotocký, Pucholt, Mžourek, Isteník (46. Pazderník) – Guadalupe, Fojtík

Diváků: 100

BejrKolář, Karásek, Rosenkranz, Mareš – Šťastný (86. Korejza), Cruz, Třasák, Novotný – Michal Korec, Martin Korec (77. Vodák)

 
góly: 52. Korec Martin
karta: 63. Mžourek, 90. Fojtík, 90+1. Kukla – 4. Michal Korec, 29. Kolář, 62. Cruz, 90. Bejr
karta:
rozhodčí: Brejník – Švagr, Pejša T., delegát: Zvonič
  Střely na branku: 3:5
Střely mimo: 2:7
Rohové kopy: 2:4
Ofsajdy: 1:6
Fauly: 15:13
Hráč utkání:
Guadalupe Cabezas Andres
Hráč utkání:
Jan Rosenkranz

Průběh zápasu

Pátá výhra v řadě benáteckých fotbalistů se zrodila na SK Rakovník !

Kouzlo nových trenérů funguje u benáteckého „A“ týmu i nadále. S příchodem Vladimíra Sedláčka a Aleše Kubíka se Benátečtí obdivuhodně zvedli  a v sobotu si na hřišti SK Rakovník připsali již pátou tříbodovou výhru v řadě! Před posledním přeborovým kolem tak Benátky stále stoupají tabulkou, z nedávné předposlední pozice jsou nyní již na deváté příčce. Na hřišti exdivizního SK Rakovník hráči od Jizery vybojovali nejtěsnější možnou výhru 1:0, kterou svou trefou obstaral Martin Korec.

Už na jaře Benátecké hodně zlobil šikovný jihoafrický záložník Guadalupe Cabezas a byl to v podstatě on, kdo zařídil výhru Rakovníka 2:0. Hned v úvodu sobotního utkání se opět tento vzrůstem malý, avšak o to šikovnější záložník, připomněl. Jeho první centr na poslední chvíli uklidil Rosenkranz do bezpečí, o chviličku později další Guadalupeho nabídku do vápna lízl hlavou Krejčí a Bejr musel vytasit zákrok. Na druhé straně měly Benátky velkou šanci. Michal Korec šel sám na brankáře Kuklu, obhodil si ho a upadl. Sudí Brejník to ovšem jako penaltový zákrok neposoudil, a navíc odměnil Korce žlutou kartou za filmování. Benátky byly aktivnějším týmem a jejich další šance přišla ve 25. minutě, kdy Novotný svou přihrávkou vysunul Davida Šťastného a benátecký pravý záložník pro tento zápas sám před Kuklou nastřelil jen domácího brankáře. Pak obdržel žlutou kartu benátecký Josef Kolář za faul na Guadalupeho. Benátecký obránce tak viděl svoji čtvrtou žlutou kartu v tomto ročníku a poslední zápas proti Louňovicím nebude moci nastoupit. Pak přišla opět další šance Benátek. Tu zahodil Michal Korec, který byl osloven svým bratrem Martinem, avšak zakončil těsně vedle. Poté se opět o slovo přihlásil Rakovník. Guadalupe perfektně vysunul Pucholta, který v naprosto totožné šanci jako hostující Šťastný nastřelil nohy vybíhajícího Bejra!

Na první branku si stovka diváků v areálu rakovnického stadionu musela počkat do 52. minuty. Postaral se o něj bratrská dvojice Korců. Michal centroval a Martin Korec hlavou lízl míč přesně do šibenice – 0:1. Další gól Benátek mohl přijít v 70. minutě. To totiž Michal Korec přesným centrem nastartoval Novotného, ten našel Šťastného, který si obhodil protihráče, pak ale zamířil těsně nad. Rakovničtí se ve druhém poločase nedostali k žádné velké gólové šanci, a tak Benátky si hlídaly své těsné vedení. Mohly ho ještě ale navýšit. To byl ale musel Michal Korec po pěkné přihrávce od Třasáka mezi beky zakončit přesně. Střela z jeho kopačky těsně minula rakovnickou branku. V samém závěru se ještě domácí pokoušeli o vzruch. Nakonec z toho rezultovalo nakopnutí Fojtíka do Bejra, který mu hned na to oplatil. Sudí Brejník oba „kohouty“ odměnil žlutým kartónkem a krátce nato duel ukončil.

Benátky si tak připsaly další velmi cenné body a o výhru budou bojovat i v příštím, posledním podzimním kole krajského přeboru, kdy do Benátek zavítá nováček soutěže Slavia Louňovice a hrát se bude již od půl druhé.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Do utkání jsme vstupovali s jednoznačným cílem a sice, když se nám naplno podaří bodovat, tak se můžeme posunout do klidnějších vod v tabulce. Kdybychom nezvítězili či dokonce prohráli, tak stále budeme bojovat o tu tvrdou záchranu. Dle mého názoru mužstvo podalo velmi taktický, disciplinovaný a bojovný výkon. De facto jsme splnili do puntíku vše, co jsme si řekli. Za to bych chtěl všechny hráče pochválit. Jsem rád, že jsme získali tři důležité body. Přeji si, abychom před domácími diváky herně i výsledkově zvládli také to poslední utkání v domácím prostředí proti Louňovicím."

Trenér SK Rakovník Radim SUCHÁNEK: "Myslím si, že zde soupeř ukázal svoji kvalitu, což už bylo vidět z jeho předchozích výsledků. Věděli jsme, že Benátky odehrály poslední zápasy velice slušně. Měli jsme avízo, že hrají kvalitní fotbal, což dneska potvrdili. I když samotný zápas byl vyrovnaný. Otázkou bylo, kdo vstřelí branku. Nakonec ji tedy vstřelili hosté. Nedostali jsme se do nějakých větších šancí. Řekl bych, že Benátky byly v brejkách nebezpečnější. Aktivita střelby odpovídá výsledku."

Předzápasové představení soupeře z SK Rakovník naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Rakovník – SK Benátky ZDE!

PROGRAM: 14.kolo krajského přeboru ZDE!

VÝSLEDKY 14. kola krajského přeboru :

  • SK Rakovník – SK Benátky 0:1 (0:0)
  • Tn.Rakovník – N.Strašecí 1:2 (0:1) článek 12 a 3
  • Un.Beroun – Dobrovice 0:3 (0:2)
  • Český Brod – SK Úvaly 0:2 (0:0) článek
  • Mn.Hradiště – Čáslav "B" 3:0 (0:0) článek
  • K.Hora – Pol.Nymburk 3:0 (1:0) článek 1 a 2
  • Libiš – Dobřichovice 3:1 (3:1) článek 1 a 2
  • Louňovice – Sedlčany 2:2 (1:1) článek

Poslední podzimní 15. kolo ve 13:30  hod.: SOBOTA: Dobřichovice – Mn.Hradiště,  Dobrovice – Tn.Rakovník, N.Strašecí – Kutná Hora, NEDĚLE: SK Benátky – Louňovice, Sedlčany – Český Brod, Čáslav "B" – Un.Beroun, Pol.Nymburk – SK Rakovník, Úvaly – Libiš.