Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

PROGRAM 14.kola KP mužů

Během nadcházejícího víkendu se odehraje 14.kolo středočeského krajského přeboru mužů. Více o soupeřích, které na sebe narazí čtěte uvnitř článku.


Sokol Libiš (4.místo/24 bodů) – Sokol Dobřichovice (13./13), SO 12.11., 10:15, (hl. rozhodčí Benák Petr)
Zápasy čtrnáctého kola zahájí v tradičním sobotním dopoledni dva Sokolové na hřišti v Libiši. Domácí táhnou čtyřzápasovou šňůru bez prohry a na vlastním hřišti ještě letos neprohráli. Naproti tomu hosté venku ještě nevyhráli, ale v minulém kole přehráli doma Český Brod. Prosadí se střelci Petr Pochman z Libiše nebo Petr Kalivoda z Dobřichovic?

SK Rakovník (15./10) – SK Benátky n.J. (10./17), SO 12.11., 14:00 (Brejník Aleš)
SK doma poslední dobou neprohrává, naposledy na svém stadionu rozstříleli Sedlčany vysoko 6:1. Přesto jejich hra postrádá lehkost a jsou na chvostu tabulky. To benátečtí jsou jako politi živou vodou. Po příchodu trenérů Sedláčka a Kubíka již čtyři zápasy v řadě naplno bodovali. V soubojích loňského ročníku byla statistika vyrovnaná, neboť vždy zvítězil tým na domácím hřišti poměrem 2:0.

Slavia Louňovice (8./20) – Tatran Sedlčany (11./16), SO 12.11., 14:00 (Hocek Petr)
Zápas dvou nováčků v KP, kteří se vedou docela solidně. Domácí na tom jsou o něco lépe, výhodu jim dává i domácí hřiště, kde již pět zápasů za sebou neprohráli. To hosté naopak venku příliš nebodují, i když v předminulém kole překvapili výhrou na hřišti Úval. Tatran se bude muset obejít bez opory zadních řad Josefa Bartoše. Oba týmy částečně trápí marodka, tak uvidíme, kdo se s tím popasuje lépe.

SK Český Brod (2./27) – SK Úvaly (5./22), SO 12.11., 14:00 (Vlk Miroslav)
Tento zápas bych označil za tahák kola (navíc s přívlastkem místního derby). Souboj dvou týmů z čela tabulky, kteří navíc produkují útočný fotbal. Domácí budou jistě chtít plně bodovat, hostům se v minulém kole podařilo ustřihnout šňůru čtyř zápasů bez výhry, když porazili Louňovice. V minulé sezóně byly úspěšnější Úvaly, které doma vyhrály a z Brodu si přivezli remízu 3:3.

ČL Union Beroun (7./21) - FK Dobrovice (3./24), SO 12.11., 14:00 (Machýček Lukáš)
V případě výhry domácích se mohou bodově na svého sobotního soupeře dotáhnout. Lvi z Berouna v minulém kole přišli o sérii pěti zápasů bez porážky vysokým debaklem ve Strašecí (5:1), ale na svém trávníku letos ještě nikomu nepodlehli, i přes několik remízových zápasů. Hosté z Dobrovice budou ale těžkým oříškem. Disponují nejlepší obranou i nejlepším útokem. Loňské vzájemné zápasy se vyznačovaly množstvím gólů a platilo pravidlo "Můj dům, můj hrad".

Tatran Rakovník (9./19) – Sokol Nové Strašecí (6./21), SO 12.11., 14:00 (Pavlíková Monika)
Okresní derby v krajském formátu! Další tahák kola! Zvláštní příchuť bude mít tento zápas pro Matyáše Kudelu, který sedm let nastupoval v dresu Sokola a od letošního ročníku přestoupil "ke konkurenci". Bude to pálit současnému nejlepšímu kanonýrovi soutěže i "proti svým"? Hostující Nové Strašecí se v posledním cca měsíci potýkalo s problémy způsobené při domácím utkání s Louňovicemi, ale v minulém kole prokázalo, že fotbal hrát nezapomněli a rozstříleli Beroun 5:1. Domácí Tatran stále trápí marodka, ale i oni dokázali minule zvítězit na hřišti Polabanu Nymburk 0:2. V loňské sezóně byl úspěšnější Tatran, když doma vyhrál 2:0 a ve Strašecí uhrál remízu 1:1. Jak letos?

Mnichovohradišťský SK (16./9) – FK Čáslav "B" (12./13), NE 13.11., 14:00 (Kovář Otto)
Na hřišti nováčka odehraje další utkání čáslavská juniorka, která je trochu překvapivě až ve spodní části tabulky. Oba týmy budou jistě chtít bodovat, ale komu se to povede? Domácí SK je sice na posledním pozici, ale předvádí solidní fotbal a obzvláště na vlastním hřišti dokáže soupeře pěkně potrápit. Čáslav nebude moci postavit příliš posil z "A" týmu, který v té době hraje vlastní mistrovské utkání proti Opavě.

Sparta Kutná Hora (1./31) – Polaban Nymburk (14./11), NE 13.11., 14:00 (Košťálek Jiří)
Sparta přivítá v tomto utkání v Lorci nedaleký Polaban a na svém pažitu ztratila pouze za jedinou prohru s Berounem. Ale domácí prostředí jí nejspíš příliš nesedí a některé výhry byly utrápené. Hosté ale venku také moc neumí a importovali pouhý bod za remízu v Sedlčanech. Polaban patří k týmům, které nejvíce inkasují, ale naopak i dost branek dokázali vsítit. Nejlepším střelcem je Jan Bobek (8), který ovšem čtyři z nich dal z penalt, jejichž je neomylným exekutorem. Jeden připojil z trestného kopu. Zdá se to vše jasné? Uvidíme v neděli. Pro Kutnou Horu a Nymburk bude navíc tento víkend ve znamení tzv. pětiboje, neboť se utkají vzájemně nejen týmy dospělých ale i dorostenců a žáků v rámci jejich krajského přeboru.

--> Zpět