Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek ve 14:00 hodin: SK Rakovník – SK Benátky

V SOBOTU 12.11. zajíždí "A" tým opět ven. Ve 14. kole k týmu - SK RAKOVNÍK.



Po mizerném vstupu do soutěže se benátečtí fotbalisté po výměně trenérů dostali do pohody a přeborové body sbírají jako na běžícím páse. Čtyři zápasy v řadě už Benátky naplno bojovaly a poskočily v tabulce krajského přeboru na 10. místo. V sobotu se Benátečtí vydají opět na dalekou štreku na půdu SK Rakovník, kde se představí v roli tabulkového favorita. Rakovnický SK je totiž s deseti body za tři výhry, jednu remízu a devět porážek v tabulce na předposledním 15. místě. Ve třinácti duelech posbírali Rakovničtí skóre 20:27 (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Rakovník).

V LOŇSKÉ sezóně proti SK Rakovník:
V loňském ročníku měly Benátky se zachraňujícím se SK Rakovník vyrovnanou bilanci. Zatímco doma po gólech Aleše Kohouta a Karla Kozmy zvítězily 2:0 (článek z utkání).
Stejným výsledkem prohrály Benátky v královském městě. Hostující Radek Šimek totiž neproměnil řadu gólovek a domácí tedy Benátky gólově potrestali (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole uspěly po kolektivním výkonu na půdě Sedlčan a po výhře 3:0 si připsaly čtvrté vítězství v řadě. Úvodní trefu obstaral z trestného kopu v první půli Michal Korec, po přestávce druhou branku přidal střídající David Šťastný a skóre uzavřel Martin Korec. V samém závěru ještě benátecký brankář Bejr kryl pokutový kop (článek z utkání).

MINULÉ kolo SK Rakovník:
SK Rakovník jel v roli jasného outsidera k zápasu do Kutné Hory, která si drží první místo v tabulce. Po bezbrankovém prvním poločase nakonec Sparta ČKD ve druhé půli vstřelila gól a vyhrála nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Hosté si navíc stěžovali na nepřízeň rozhodčího Petra Chovance (článek z utkání 1 a 2).
Byl to náš nejlepší podzimní výkon na hřišti soupeře. Téměř po celý zápas jsme měli míč častěji u svých kopaček. Bohužel jsme nedali gól, ale naopak jeden nešťastný, který nakonec rozhodl o naší porážce, inkasovali. Navíc nám nepřál rozhodčí, který domácím odpustil jasný pokutový kop a červenou kartu stoperovi za sražení Guadalupeho rukama v gólové šanci v prvním poločasu, ale i v některých dalších situacích byl k domácím shovívavější,“ poznamenal trenér hostů Radim Suchánek.
SK Rakovník nastoupil v minulém 13. kole venku proti Kutné Hoře v této sestavě: Doubrava – Liprt, Hornoff, Krejčí, Severin – Zápotocký (84. Isteník), Mžourek, Pucholt, Pazderník – Fojtík, Cabezas

Představení soupeře – SK Rakovník:
Už v loňské sezóně měl SK Rakovník jako sestupující z divize problémy se vůbec udržet v soutěži o stupínek níže – v krajském přeboru. Nakonec se to Rakovnickým přece jenom povedlo, avšak letos se situace také nejeví vůbec růžově. Přitom SK Rakovník byl dlouhá léta tradičním účastníkem minimálně divize. Zřejmě největší mezník posledních let zažili v Rakovníku 4. září 2008, kdy na půdu divizního SK v poháru ČMFS přijela pražská Slavie. Utkání tehdy sledovalo úctyhodných 2800 diváků. Několik hráčů aktuálního kádru si v Rakovníku divizi zahrálo. Nejlepším střelcem týmu je s pěti trefami Tomáš Pucholt. Zřejmě nejzkušenějším hráčem je jedenatřicetiletý Marek Isteník, jenž letos vstřelil zatím tři góly. V minulosti totiž šest let působil ve Slavii, kde si také připsal několik prvoligových startů. Z vyšších soutěží pak ještě hrál v Karlových Varech ČFL. Za dobrým herním projevem Rakovníka v jarní části loňského ročníku bezesporu stála také nová akvizice, která přišla v průběhu jara a setrvala v Rakovníku i pro letošní sezónu. Až ze vzdálené Jižní Ameriky přišel do Rakovíka Guadalupe Cabezas Andres, který si vysloužil přezdívku Endy. Fotbalista z Peru umí velmi dobře tvořit, především připravovat a střílet góly. Útočníka nebo ofenzivního záložníka si v Rakovníku pochvalují. „Je to takový malý rakovnický Messi,“ podotkl tehdy s úsměvem ve tváři Zdeněk Nejdl, funkcionář SK Rakovník a starosta města v jedné osobě. Ten dále řekl, že vyřídit veškeré formality trvalo čtrnáct dnů. „Hráče jsme získali za poplatek tři tisíce korun,“ dodal Nejdl. Trenérem týmu je Radim Suchánek, jenž vedl tým i v divizi.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Brejník Aleš z Újezdu nad Zbečnem a na pomezí mu budou pomáhat p. Švagr Tomáš z Družce u Kladna a p. Pejša Tomáš z Kladna. Delegátem ČMFS je p. Zvonič Josef. Uvedenému triu rozhodčích přejeme, aby se jim v Rakovníku rozhodovalo co nejlépe!

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 14. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Rakovníku sehráno v SOBOTU 12. listopadu s výkopem ve 14:00 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí v 11:00 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 14.kolo: SK Rakovník – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: SK RAKOVNÍK



--> Zpět