Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek v 17:00 hodin. SK Benátky - TJ Tatran Sedlčany

V NEDĚLI 3.6. přijede do Benátek ve 28. kole tým - TJ TATRAN SEDLČANY.



Fotbalový středočeský krajský přebor pomalu ale jistě finišuje. Do konce letošního ročníku 2011/2012 zbývají sehrát už jen tři duely. A pro benátecké fotbalisty to budou hodně důležité zápasy. Ten nejbližší je čeká už v neděli, na pažit Městského stadionu v Benátkách zavítá Tatran Sedlčany, tedy staronový účastník soutěže. Není třeba zdůrazňovat, jak klíčový tento duel pro Benátky je. Soupeř z města hermelínu se po 27. kole nachází na 11. příčce tabulky s 10 výhrami, 4 remízami a 13 prohrami. Při skóre 44:62 získal 34 bodů (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Tatran Sedlčany).

NA PODZIM venku v Sedlčanech:
Na podzim se Benáteckým v Sedlčanech dařilo. Hráli tam zrovna v době, kdy se vezli na vítězné či bodové vlně a pocítil to i domácí Tatran. Hráči od Jizery do jeho sítě nasázeli hned tři branky. Postarali se o ně bratři Michal a Martin Korcové a čerstvý maturant David Šťastný. V samém závěru ještě povedený výkon potvrdil chycenou penaltou Josef Bejr (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí v minulém kole předvedli v Úvalech sympatický výkon, leč na body nedosáhly. Ve střelbě na branku byli hosté aktivnější, avšak co naplat. Na výhru stačila domácím jediná trefa z 9. minuty, kdy se prosadil exligista Lukáš Marek. Velkou příležitost Benátek neproměnil David Šťastný. V 58. minutě navíc sudí Čermoch vyloučil mladého Hrdličku a Benátky dohrávaly o deseti. Je na místě otázka, jestli Úvaly, který prakticky již „o nic“ nehrají, potřebují takovou pomoc od rozhodčích, které se jim v průběhu utkání viditelně dostávalo. Nad některými výroky sudích ve prospěch Úval se divili i samotní hráči a příznivci domácích (článek z utkání).

MINULÉ kolo Sedlčany:
Tatran Sedlčany v minulém kole doma hostil předposlední celek SK Rakovník a už v prvním poločase naznačil, že by body měly zůstat doma. Po brankách Soldáta a Peška totiž po prvních 45 minutách vedli 2:0. Hosté ve druhé půli stačili už jen snížit Isteníkem, avšak to bylo z jejich strany vše (článek z utkání).
Sedlčany nastoupily v minulém 27. kole doma proti SK Rakovník v této sestavě: Bosák – Řehák, Janoušek, Kopřiva, Pudil – Čejda (85. Spálenka), R.Valsa, Bartoš, Soldát – Pešek (70. Bartůšek), M.Valsa

Představení soupeře – TJ Tatran Sedlčany:
Sedlčany se do nejvyšší krajské soutěže vrátily po roční odmlce, kterou Tatran strávil v I.A třídě skupiny A. Tam sedlčanský celek s osmačtyřiceti body obsadil třetí příčku, a protože první Černolice postup odmítly, spolu s Dobřichovicemi tedy Sedlčany postoupily. V loňské sezóně se v I.A třídě sk. A pyšnily primátem nejofenzivnějšího týmu soutěže, svým soupeřům nastřílely celkem 77 branek. I v dosavadním průběhu krajského přeboru Sedlčanští dávají poměrně dost branek, mezi všemi šestnácti týmy jim patří dělené páté místo, co se produktivity týče. Ovšem dostaly vůbec nejvíce branek z celého krajského přeboru – celkem už 62. Z kádru, který nastoupil proti benáteckému týmu před dvěma lety, je v současném sedlčanském týmu zhruba šest fotbalistů. O fotbalistech Sedlčan nevíme prakticky vůbec nic, takže můžeme pouze napsat, že s patnácti brankami je nejlepším střelcem týmu útočník Martin Valsa, kterému navíc patří 4. příčka mezi kanonýry krajského přeboru. Pět branek pak vstřelil Josef Bartoš, který patří ke zkušenějším článkům týmu z města hermelínu. Stejný počet branek, tedy pět, vstřelil i bratr Martina Valsy Radek Valsa. Sedlčanský celek pak trénuje pan Ladislav Šach.

VZÁJEMNÁ bilance s TJ Tatran Sedlčany:
Benátečtí se utkali se Sedlčany zatím třikrát.
Sezóna 2009/2010:

Podzim 2009: Sedlčany – Benátky 1:3 (článek z utkání).
Jaro 2010: Benátky – Sedlčany 4:1 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012:
Podzim 2011: Sedlčany – Benátky 0:3 (článek z utkání).
Jaro 2012: Benátky – Sedlčany neděle 3.6.2012
Statistika: Ze tří vzájemných zápasů mají Benátky 9 bodů, skóre 10:2. Sedlčany 0 bodů, skóre 2:10.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Matejček Milan z Mělníka a na pomezí mu budou pomáhat p. Kaby Jiří z Prahy a p. Zuskin Petr z Neratovic. Delegátem ČMFS je p. Drahoš Pavel z Kouřimi na Kolínsku. Uvedenému triu rozhodčích přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe!

Sledujte ON-LINE: 28.kolo: SK Benátky – Tatran Sedlčany

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ TATRAN SEDLČANY

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět